Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya bişey sorcam 1.sorum 3 ten fazla aşılama yapmıyorlar mı 2. sorum tüp bebekte devlet indirimden yararlanmışşısıız eşiniz yada sizmi çalışıyorsunuz şart ne arıyorlar indirim için

ya bişey sorcam 1.sorum 3 ten fazla aşılama yapmıyorlar mı 2. sorum tüp bebekte devlet indirimden yararlanmışşısıız eşiniz yada sizmi çalışıyorsunuz şart ne arıyorlar indirim için
canım baya bi şart arıyorlar. başta yaş sınırı var.sonra hiç çocuğun olmuycak,3 yıl evlilik şartı var,prim günü var ne kadardı hatırlamıyorum sen veya eşin farketmez. ilk aşılama hap ile 2 aşılama iğne ile olması gerekiyor.sonra tüp bebeğe geçiliyor. 3 kere tüp bebek desteği var. fiyat olarak hatırlamıyorum ama 3.aşılamamda sadece ilaç için 270 lira para verdim.birde şırınga gibi bişey aldırdılar 25 lira da o. 300 felan tuttu hepsi bu.

3 aşılaman olumsuz geçerse sana rapor çıkıyor tüp bebek için. birde sıra bekliyorsun

doktorla konuştum. bugün adet oldum. 20.günü gel dedi. bakalım hayırlısı olsun inşaallah. 22 mayıs da gidicem

tüp bebek deniycem cnm.ben üniversitede yaptırıyorum devlet yardımlı. 3 aşılama hakkım bitti 3 tüp bebek hakkım var. bu ay başlarız inşaallah
İnşallah canım Allah'tan umut kesilmez senin 3 yıl oldumu evlilikte yaşın kacti

Hayırlısı olsun canım ya kesin olur bu sefer
Hayırlısı olsun canım ya kesin olur bu sefer
inşaallah cnm.3 kere aşılama oldu hiç tutmadı. ilk defa tüp bebek olucak. tam detaylı olarak araştırmaya çalışıyorum . ne olcak ne bitcek diye. sen ne durumdasın. özelde mi yaptırıyorsun. kaç yıllık evlisin

inşaallah cnm.3 kere aşılama oldu hiç tutmadı. ilk defa tüp bebek olucak. tam detaylı olarak araştırmaya çalışıyorum . ne olcak ne bitcek diye. sen ne durumdasın. özelde mi yaptırıyorsun. kaç yıllık evlisin
Araştır tabi yaptıranlara sor. Yok bende devlette yaptırıyorum 2 sene olacak benim ağustosta evliliğim ama yaşım var işte 36

senin aşılama mı tüp bebek mi
Canım merhaba yazını okudum da herAlde bu aşılama benim de tutmadı bugün yaptığım idrar testi negatif adet olmadım tüp bebek için devlet ne kadar destek veriyor bende 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir kürtajım var bu 3. Aşılamam dı

Canım merhaba yazını okudum da herAlde bu aşılama benim de tutmadı bugün yaptığım idrar testi negatif adet olmadım tüp bebek için devlet ne kadar destek veriyor bende 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir kürtajım var bu 3. Aşılamam dı
yüzde oranını bilmiyorum ama benim herşey dahil 3.aşılamam 300 tl tuttu başka para ödemedim ben

Back
X