Benim ilk aşılama oldu tutmadı bugün tekrar gittim 1 ay beklicez dediler ikinci aşılama içinsenin aşılama mı tüp bebek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk aşılama oldu tutmadı bugün tekrar gittim 1 ay beklicez dediler ikinci aşılama içinsenin aşılama mı tüp bebek mi
Tüp bebek derneğine üye olursan onlar indirim de yaptıttırıyormuş ama özelde herAldenet olmamakla birlikte ilk tüp bebek 530 gibi rakam biliyorum cnm artı dondurulmuş için 200 lira
araştıralım bakalım cnmTüp bebek derneğine üye olursan onlar indirim de yaptıttırıyormuş ama özelde herAlde
TÜP BEBEK FİYATLARI BURSATüp bebek derneğine üye olursan onlar indirim de yaptıttırıyormuş ama özelde herAlde
Niye bu kadar uygun şaşırdım valla canım baktığın yerde Kahramanmaraş tıp fakültesi var mı canımben bursa uludağ üniversitesinde yaptırıyorum .
İlaç fiyatı hariç herAlde ilaçlar da 1000 tl felan tutuyor canımben bursa uludağ üniversitesinde yaptırıyorum .
hayırlısı olsun senin için cnmBenim ilk aşılama oldu tutmadı bugün tekrar gittim 1 ay beklicez dediler ikinci aşılama için
inşallah cnm. devlette yaptırıyorsan hemen tüp bebk sırasına gir. doktoruna söyle. ben 8 ay beklediminş olur bu sefer ben 28 nisan ilk aşılamamı yaptırdım ben de aşağı yukarı o fiyat verdim.aşılamalardan sonuç alınmazsa hemen tüp bebek olur diye düşünmüştüm ben
canım bulamıyorum şidi siteyi ama 2500-3500 tl arasındaydı orda.hastane ismide yazmıyorduNiye bu kadar uygun şaşırdım valla canım baktığın yerde Kahramanmaraş tıp fakültesi var mı canım
22 mayıs da gidicem bakalım canım. sorcam ne kadar ne ödüyoruz. ama zannetmiyorum 1000 tl yi geçsinİlaç fiyatı hariç herAlde ilaçlar da 1000 tl felan tutuyor canım
Tamam canım bana da söyle22 mayıs da gidicem bakalım canım. sorcam ne kadar ne ödüyoruz. ama zannetmiyorum 1000 tl yi geçsin
Amin canım hepimiz için insallahhayırlısı olsun senin için cnm
Canım kan verdim ben bakalım ne çıkacakcanım bulamıyorum şidi siteyi ama 2500-3500 tl arasındaydı orda.hastane ismide yazmıyordu
sonuç çıktımı cnmCanım kan verdim ben bakalım ne çıkacak
Naptın canım sonucun ne olduCanım kan verdim ben bakalım ne çıkacak
Hamile kalanlar cvp vermiyor canım ama sen düşünme bunları relax ol iyi dusunArkadaslar asilamanim 7.gunum belim ve kasigim cok agriyor ve bu agrilari cekipde hamile kalanlar oldumu lutfen cevap verirmisiniz
Bende aşılama oldum ve sonucu bekliyorum 11. Günüm ilk başlarda kasık ağrısı olmuştu ama belim hiç ağrımadı kişiden kişiye değişiyor galiba burada bel ağrısı olanı da gördüm canım sen belirtiler çok takılma kullandığımız ilaçların etkisiyle oluyor bunlar kendini fazla yorma inşallah hayırlısı olur senin için deArkadaslar asilamanim 7.gunum belim ve kasigim cok agriyor ve bu agrilari cekipde hamile kalanlar oldumu lutfen cevap verirmisiniz