Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tüp bebek derneğine üye olursan onlar indirim de yaptıttırıyormuş ama özelde herAlde
TÜP BEBEK FİYATLARI BURSA
Acıbadem Bursa tüp bebek fiyatları 5600 tl. Fiyata dahil hizmetler: Takip muayeneleri+hormon tetkiki olarak E2+P4+LH, yumurta toplama işlemi, anestezi, embriyo takibi, embriyoskop, embriyo transferi, gebelik testi. Embriyo dondurma 1200 tl

Bursa Art Tüp Bebek Merkezi tüp bebek fiyatları Ücret 5600 tl

Özel Jimer Hastanesi tüp bebek fiyatları Raporlu hastalar için ilaçlar hariç 2800 tl- Raporsuz olarak ilaçlar hariç 4800 tl.

Uludağ Üniversitesi tüp bebek fiyatları Raporlu hastalar için fiyat 500 tl. Embriyo dondurma 300 tl.

Pembe Mavi tüp bebek fiyatları İlaçlar dahil 5800 tl

inş olur bu sefer ben 28 nisan ilk aşılamamı yaptırdım ben de aşağı yukarı o fiyat verdim.aşılamalardan sonuç alınmazsa hemen tüp bebek olur diye düşünmüştüm ben

inş olur bu sefer ben 28 nisan ilk aşılamamı yaptırdım ben de aşağı yukarı o fiyat verdim.aşılamalardan sonuç alınmazsa hemen tüp bebek olur diye düşünmüştüm ben
inşallah cnm. devlette yaptırıyorsan hemen tüp bebk sırasına gir. doktoruna söyle. ben 8 ay bekledim

Arkadaslar asilamanim 7.gunum belim ve kasigim cok agriyor ve bu agrilari cekipde hamile kalanlar oldumu lutfen cevap verirmisiniz

Arkadaslar asilamanim 7.gunum belim ve kasigim cok agriyor ve bu agrilari cekipde hamile kalanlar oldumu lutfen cevap verirmisiniz
Bende aşılama oldum ve sonucu bekliyorum 11. Günüm ilk başlarda kasık ağrısı olmuştu ama belim hiç ağrımadı kişiden kişiye değişiyor galiba burada bel ağrısı olanı da gördüm canım sen belirtiler çok takılma kullandığımız ilaçların etkisiyle oluyor bunlar kendini fazla yorma inşallah hayırlısı olur senin için de

Back
X