Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim aynı durumdaymisiz ben de bir kere hamile kaldım 1 temmuzda kürtaj oldum kalp atışları durdu ondan sonra hala bir şey yok
Geçmiş olsn canım Allahın izniyle tekrar bebeğimiz olacak sıkma canını vakti zamanı var demek ki inşallah yarın güzel haber verirsin bizlere

Arkadaslar size bisey sormak istiyirum lutfen cevap verirmisiniz benim bu gun asilamaim 11.gunu hamilelik testinde ikinci cizgi cok silik di aMa avulasyon testinde tambelli oluyodu sizce nolmelde avulasyon testinin pozitif cikmasi

Arkadaslar size bisey sormak istiyirum lutfen cevap verirmisiniz benim bu gun asilamaim 11.gunu hamilelik testinde ikinci cizgi cok silik di aMa avulasyon testinde tambelli oluyodu sizce nolmelde avulasyon testinin pozitif cikmasi
Bana lutfen cevap verirmisiniz

en sağlıklısı kan testi vermek bende sizin gibi 11. günümdeyim cuma günü kan tahlili vermeyi düşünüyorum

Biliuorumda asilama yapmissim ya ondan dedim nolmel geblelik testinde ikinci cizgi anca belli ediyodu ama avulasyondada tam
Valla canim ben 11. Gün test yapmıştı tek çizgi çıkmıştı. Ovulasyon testi de yapmıştım yine tek cizgi çıkmıştı. Sen hemen bir kan ver bence. Benim kan tahlilimde negatif çıkmıştı zaten. Sen hamilesindir insallah. Güzel haberlerini bekliyorum.

kızlar moralim çok bozuk aşılamamın 11. günündeyim adetime 7 gün var ve adet lekesi geldi sizce normalmi bu ilaçlar erkenden bi hasta yapıyor bilgisi olan varmı

kızlar moralim çok bozuk aşılamamın 11. günündeyim adetime 7 gün var ve adet lekesi geldi sizce normalmi bu ilaçlar erkenden bi hasta yapıyor bilgisi olan varmı
O belli olmaz canım hemen kötü düşünme yerleşme kanaması diye birşey var dua edelim öyle olsun

ins canım ama ne bilim çoğu kişi hep geç adet olmuş benim böle erken değilmi 11.gün aşılamada

ins canım ama ne bilim çoğu kişi hep geç adet olmuş benim böle erken değilmi 11.gün aşılamada
Bunyeden bünyeye değişir o canım herkesin bünyesi aynı tepkiyi vermiyor ilaçlara bekle bakalım 1 2 gün kanaman olsa bile üstüne görmüş olursun eğer gebelik varsa iyi düşün iyi olsun olmasada sıkma canını hemen sonuçta yüzde yüz garanti vermiyor drlar

aynen öle canım şimdi tekrar baktım adet oluyorum ilk aşılamam benimde tutmadı nasip değilmiş perşembe gidicem doktora ya ikinci aşılama yapar yada tüp bebek bakalım bu aşılaması tutan olmadı gruptan sanırım

Back
X