Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Varsa canim cikar ama insallah hamilesindir ben de hem dunhemde bbu gun yaptim ancak ikinci cizgi belli ediyodu yarinn tekrar yapacam haber vermeyi unitma
Ay ne güzel inşallah hamilesindir ama ben korkuyorum ya yapamam en iyisi direkt kan testi kesin sonuç. Doktora biraz gec saatte gideceğim şehir dışından gittiğim için test yetişir mi orasını bilemiyorum işte

Ay ne güzel inşallah hamilesindir ama ben korkuyorum ya yapamam en iyisi direkt kan testi kesin sonuç. Doktora biraz gec saatte gideceğim şehir dışından gittiğim için test yetişir mi orasını bilemiyorum işte
Evet cnm kan testi tam belli eder sabah erken kan ver oglene kadar alirsin insallah cmm

Evet cnm kan testi tam belli eder sabah erken kan ver oglene kadar alirsin insallah cmm
İşte doktora sabah erken gidemiyorum okul var okul çıkışı gidebiliyorum o da çok geç oluyor bir de il dışına gittiğimiz için.. acaba 1 saate sonuç çıkar mı özel hastanede

Aile hekimliğinde ne zaman çıkıyor peki bilgisi olan var mı ve illa sabah mi gitmek gerekiyor

Aile hekimliğinde ne zaman çıkıyor peki bilgisi olan var mı ve illa sabah mi gitmek gerekiyor[/QUOTE

Aile hekimliginde bir gün sonra çıkıyor canım öğlene kadar kan alınıyor yani benim oturduğum yerde öyle genelini bilemiyorum yanlış yönlendirmeyim

kızlar iyi haftalar öncelikle size bir sorum olucak benim aşılamada 10. günüm eylül ayında soğan kürü uygulamıştım o tarihten sonra bende adet öncesi gögüs ağrısı hiç olamamıştı yani yaklaşık 7 aydır hiç ağrım olmuyordu şimdi gögüslerimde hassasiyet var sizce ilaçlarmı yapmıştır

kızlar iyi haftalar öncelikle size bir sorum olucak benim aşılamada 10. günüm eylül ayında soğan kürü uygulamıştım o tarihten sonra bende adet öncesi gögüs ağrısı hiç olamamıştı yani yaklaşık 7 aydır hiç ağrım olmuyordu şimdi gögüslerimde hassasiyet var sizce ilaçlarmı yapmıştır
Olabilir canım ilaçların etkisi yazıyor prospektusde oku istersen

IMAG2111_1.webp
Günaydın kızlar bugün aşılamamın 15. Günü sabah erken gebelik testi yaptım malesef negatif artık ümidim kalmadı kısmet değilmiş demekki. Üzgünüm ama güçlü olmak zorundayım Rabbim hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 1992783 Günaydın kızlar bugün aşılamamın 15. Günü sabah erken gebelik testi yaptım malesef negatif artık ümidim kalmadı kısmet değilmiş demekki. Üzgünüm ama güçlü olmak zorundayım Rabbim hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
evet cnm nasip değilmiş demekki üzülmeye gerek yok.herşeyin bir vakti saati var demmekki

kullandığımız ilaçlardan oluyor canım gecikme. kan testi yaptırdın mı? sıcak duş alabilirsin cnm kaslarını gevşetir hem
Yok daha kan testi yaptırmadım yarın için çağırmıştı doktorum karnım ara sıra ağrıyor ama gelmedi daha

Eki Görüntüle 1992783 Günaydın kızlar bugün aşılamamın 15. Günü sabah erken gebelik testi yaptım malesef negatif artık ümidim kalmadı kısmet değilmiş demekki. Üzgünüm ama güçlü olmak zorundayım Rabbim hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hakkında hayırlısı olsun kısmet değilmiş

Back
X