- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Ne güzel gün belli olmuş....Merhaba kızlar..bizim kız iki dir gelmeye niyetlenip doktor vazgeciriyo :) Bu yüzden 22 marta gün aldık tam 37. Haftada doğum yapacam inşallah
Ayy heyecanlandırdın benii canımm hadi hayırlısı olsun bebişin kılosu nasıl 37 biraz erken çünkü?Merhaba kızlar..bizim kız iki dir gelmeye niyetlenip doktor vazgeciriyo :) Bu yüzden 22 marta gün aldık tam 37. Haftada doğum yapacam inşallah
Evet ben son kontrol de girdim nst ye 15 dk38+5 te pofffffffff daha çok var valizim hazir beklıyorum. Kızlar nst ye giriyosunuz di mi?
Canım kızım.iki defa erken gelmeye kalktı su An 35 haftalık ama ultrason da 37 görünüyor 3 kilo su an zaten kilosu iyi.oldugu için dr kabul etti ben çok stres yapıyorum çünkü daha kötü şeyler olmasın diye:)Ayy heyecanlandırdın benii canımm hadi hayırlısı olsun bebişin kılosu nasıl 37 biraz erken çünkü?
Ohh ne güzel artık gelebilirCanım kızım.iki defa erken gelmeye kalktı su An 35 haftalık ama ultrason da 37 görünüyor 3 kilo su an zaten kilosu iyi.oldugu için dr kabul etti ben çok stres yapıyorum çünkü daha kötü şeyler olmasın diye:)
Gaviscon verdi doktor bana... midem çok yandığı için.. rennie de veriyolar ankarada bi doktor da onu içebileceğimi sölemişti.. ama açıkcası çoookk şikayetim olsa da içmek içimden gelmiyorMide şikayeti olup rennie duo şurup kullanan var mı?
Benım 10.gun 128di 12.gun 385 oldu.tek bebiş..merhaba arkadaşlar bnm transferin 12.günü 200 hcg degeri 14 .gün 570 oldu sizce ikiz olabilirmi cogul gebelik olanlar degerlerinizi yazabilirmisiniz
Benımkı dayanılcak gibi değil her gun 1yudum içiyorum rennie. Ağzımda mideme cayır cayır yangın var beni mahvedıyo..Gaviscon verdi doktor bana... midem çok yandığı için.. rennie de veriyolar ankarada bi doktor da onu içebileceğimi sölemişti.. ama açıkcası çoookk şikayetim olsa da içmek içimden gelmiyor
Çocuğun saçları çıkıyodur diyolar ne kadar doğru merak ediyorum.. senin bebeğinin saçları nasıl gördünüz mü ultrasonda ? Benim bebeğime kel diyor doktor bu kadar mide yanmama rağmenBenımkı dayanılcak gibi değil her gun 1yudum içiyorum rennie. Ağzımda mideme cayır cayır yangın var beni mahvedıyo..
Benım 12.gun degerım 410 du.. 14.gun degerım 1029 oldu..tek gebelık..merhaba arkadaşlar bnm transferin 12.günü 200 hcg degeri 14 .gün 570 oldu sizce ikiz olabilirmi cogul gebelik olanlar degerlerinizi yazabilirmisiniz
kacıncı gün emriyosuydu ?Benım 12.gun degerım 410 du.. 14.gun degerım 1029 oldu..tek gebelık..
5. Gun embryosu benim de 9. Gun 195 13. Gun 1359 oldu. Tek bebek.kacıncı gün emriyosuydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?