2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Merhaba kizlar, benim de su anda normal dogum gibi duruyor. Bakalim neler olacak dogum zamanina dek.

Benimki makat duruşta hala. Dönmezse sezeryan olacam. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Kan sulandırıcı iğneyi bırakıp normal doğum için bekleyeceğim bende son haftalarda

Merhaba kızlar..bizim kız iki dir gelmeye niyetlenip doktor vazgeciriyo :) Bu yüzden 22 marta gün aldık tam 37. Haftada doğum yapacam inşallah
Ne güzel gün belli olmuş....
Biz de 38 de alırım dedi Dr bey... büyük ihtimalle ay sonu ♡♡

38+5 te pofffffffff daha çok var valizim hazir beklıyorum. Kızlar nst ye giriyosunuz di mi?

Merhaba kızlar..bizim kız iki dir gelmeye niyetlenip doktor vazgeciriyo :) Bu yüzden 22 marta gün aldık tam 37. Haftada doğum yapacam inşallah
Ayy heyecanlandırdın benii canımm hadi hayırlısı olsun bebişin kılosu nasıl 37 biraz erken çünkü?

33 haftanın içindeyim bende giriyorum nst ye.. biraz erken değilmi diye düşünüyorum

Ayy heyecanlandırdın benii canımm hadi hayırlısı olsun bebişin kılosu nasıl 37 biraz erken çünkü?
Canım kızım.iki defa erken gelmeye kalktı su An 35 haftalık ama ultrason da 37 görünüyor 3 kilo su an zaten kilosu iyi.oldugu için dr kabul etti ben çok stres yapıyorum çünkü daha kötü şeyler olmasın diye:)

Ohh ne güzel artık gelebilir

Mide şikayeti olup rennie duo şurup kullanan var mı?

merhaba arkadaşlar bnm transferin 12.günü 200 hcg degeri 14 .gün 570 oldu sizce ikiz olabilirmi cogul gebelik olanlar degerlerinizi yazabilirmisiniz

Mide şikayeti olup rennie duo şurup kullanan var mı?
Gaviscon verdi doktor bana... midem çok yandığı için.. rennie de veriyolar ankarada bi doktor da onu içebileceğimi sölemişti.. ama açıkcası çoookk şikayetim olsa da içmek içimden gelmiyor

Gaviscon verdi doktor bana... midem çok yandığı için.. rennie de veriyolar ankarada bi doktor da onu içebileceğimi sölemişti.. ama açıkcası çoookk şikayetim olsa da içmek içimden gelmiyor
Benımkı dayanılcak gibi değil her gun 1yudum içiyorum rennie. Ağzımda mideme cayır cayır yangın var beni mahvedıyo..

Benımkı dayanılcak gibi değil her gun 1yudum içiyorum rennie. Ağzımda mideme cayır cayır yangın var beni mahvedıyo..
Çocuğun saçları çıkıyodur diyolar ne kadar doğru merak ediyorum.. senin bebeğinin saçları nasıl gördünüz mü ultrasonda ? Benim bebeğime kel diyor doktor bu kadar mide yanmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…