2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Doğum odası süslücek misiniz kızlar kapi süsü balonlar tüller vs ...doğum fotoğrafçısiyla anlaşicak mısınız...eee artık konumuz doğum şükürler olsun gün sayıyoz hepimiz..

Doğum odası süslücek misiniz kızlar kapi süsü balonlar tüller vs ...doğum fotoğrafçısiyla anlaşicak mısınız...eee artık konumuz doğum şükürler olsun gün sayıyoz hepimiz..
ben hastane odası suslemeyi düşünmüyorum evimizi süsleyeceğim inşallah...,doğum fotoğrafçısı ile anlaşmadım çünkü inşallah oğlumun fotoğraflarını ben çekeceğim :))

Anne adayları selamlar...malum zor zamanlardan ve tedavilerden geçtik ve çok şükür az zamanımız kaldı, Rabbim hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşturmayı nasip etsin...peki normal doğuma sıcak bakan var mı benim gibi merak ediyorum??

Ben ! Bebisim normal dogum pozisyonunda ve bi engel yok simdilik. Ben bebegime birakmayi dusunuyorum. Eger her sey guzel olursa neden olmasin ?

Bende normal doğum düşünüyorum fakat bakalım zaman ne gösterecek ... bi ben varım heralde hala iğne kullanan

Selam hanımlar....
10 Mart Cuma sabah 9.15 te 34 haftalik erken doğum yaptık...
2750 gr 49 cm Sezeryan canlı bir erkek bebek dünyaya getirdim
Planda çok güzel hazırlıklar yapmıştık ama yatağımız bile hazır değil şu anda
Ve hala hastanedeyiz...
Problem benden kaynaklı...
Perşembe akşamı baygınlık geçirdim...
Gebelik Öncesi ve gebelik döneminde bir problem yokken aniden yaşadığım baygınlık sonucu Sezeryan olduk...
Sok şükür oğlum da ben de iyiyiz...
Inşallah herkes sağlıklı bir doğum gerçekleştirir...
Hiç bir anınızı şikayetinizi geçiştirmeyin....
Ufak bir sıkıntı bile olsa hemen doktora gitmeyi ihmal etmeyin...

Oncelikle hayirli olsun, ama biraz daha detayli soyler misin ? Nasil bi bayginlik ? Ne sebeple ? Nasil oldu bi anda ? Bebek ve senin iyi olmana cok sevindim. Hayirli evlat olsun insallah.

Oncelikle hayirli olsun, ama biraz daha detayli soyler misin ? Nasil bi bayginlik ? Ne sebeple ? Nasil oldu bi anda ? Bebek ve senin iyi olmana cok sevindim. Hayirli evlat olsun insallah.
Yatarken oksurmeye başladım ve morardim... bilinç kaybı yaşadım...
Nöroloji Mr çekecek o zaman ortaya çıkacak sanırım neler olduğu...
HB değerim 12.6 dan ameliyat sonrası 8.3 oldu...

Hem çok büyük geçmiş olsun hem hayırlı olsun bebişin.. umarım ikiniz de çok çok daha sağlıklısınızdır şu an.. aramızda ilk doğumu sen yaptın darısı başımıza inşallah..

Öncelikle geçmiş olsun cnm çok şükür sonu güzel olmuş hayırlı olsun bebisin cnm

cnm cok gecmıs olsın ..önemli olan suan ikinizinde saglıklı olması...tup bebegın ılke bebegı masallah ...allah analı bablı buyutsun..saglıklı hayırlı evlat olsun ınsallah...guzel haberlerını beklıyoruz..

Aaa hadi gözün aydın arkadaşım. Sende bebegin de iyisinizdir inşallah. Burda transferden beri takip ediyorum sayfayı 9 ay herseyimiz paylaştık. Ben nick değiştirdim o yüzden hatirlamayabilirsiniz. Çok şeyler yaşadık paylaştık okuduk bu sayfada.vee sonuna geldik allahın izniyle.herkes sağlıcakla bebeğini kucağına alır evine döner dileğim. Ve Rabbim isteyen herkese de bu duyguyu tatdirir.. oğluna hayırlı uzun ömürler versin inşallah Rabbim.

A Asli2016 canım benim hayırlı olsun.çok heyecan yaptım okuyunca.bebişin kılosu gayet iyi.hemencik taburcu olursunuz inşlh.dualarım senınle

Haftaya çatı muayenesi yapacak doktorum normalde her şey normal olmasını bekleyelim,beklenen doğum tarihinde hala daha doğum gerçekleşmezse sezeryan yapalım dedi doktorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin. Sağlıcakla yavrularimizi kucagimuza alalım.yillarin özlemini giderim...

Cnm hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün inşallah geçmiş olsun.Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.medikal parkta mı doğum yaptın cnm bende orda düşünüyorum.

Canım hayırlı olsun inşallah sendede bişey çıkmaz sağsalim almışsın yavrunu kucağına sağlıkla büyütürsün inşalah başka ailevi sorunlardan dolayı pek giremedim buraya bizimde dönmedi bebek makat geliş duruyo yüzde 70-80 dönmez dio dr yani bu gidişle sezeryan olcak en son 32. Haftada gitmiştik dr a 2kiloydu bebek sizin kiloları gördükçe benimki çom kilolu bi bebek değil heralde ama sağlıklı olsunda çok bekledik bu günleri bizimde herşey hazır gibi artık çok bişey kalmadı

Benim daha yeni.dondu canim

37. haftadayız ama bizimkide dönmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…