Bizde bugün 31. Haftamıza girdik Allahın izniyle.. akşamları benim de karnım taş gibi oluyor bazen..Benımde çok sık kasılıo karnım taş gibi olıyo çok fena ağrıyo pozisyon değiştiriyorum geçiyo çok zor gunlere geldık.33.haftaya gırıyom sanki önümde 1asır var gunler geçmek bılmıo karnım burnumda
Ordakı kemıklerim çok fena ağrıyoAnnişler vajina ağrısı çekeniniz var mı ?
Bunun için yaptığın veya kullandığın bişey var mı arkadaşım ? Beni geceleri uyutmamaya başladıOrdakı kemıklerim çok fena ağrıyo
Yürüyemoyorum sağa sola dönemıyorum çok zor bişey dr söyledım sanırım yapacak birşey yok.ptesi tekrar sorucam dayanamıyorum her gun kötüye gidiyoBunun için yaptığın veya kullandığın bişey var mı arkadaşım ? Beni geceleri uyutmamaya başladı
Magnezyum hapı verdi ama çok işe yaradığını söyleyemem aynı durumdayım seninleYürüyemoyorum sağa sola dönemıyorum çok zor bişey dr söyledım sanırım yapacak birşey yok.ptesi tekrar sorucam dayanamıyorum her gun kötüye gidiyo
Az kilo almana rağmen dönmemen çok normal. Çünkü bebeğin çok büyüdü artık. Ben yatakta her dönüşümde uyanıyorum93 ile başlayıp şu anda 97 yim ve yatakta bile rahat dönüp hareket edemiyorum
ay canim dusunceli arkadasim sonucum negatif malesef olmadi hayirlisini istedim demekki hayirlisi buymus.cok az kaldi doguma cok heycanli ins hepiniz saglikli birsekilde kucaginiza alin
Benim hala abartili sikayetlerim baslamadi ama baslar yakinda herhalde. Bi tek tuvalet siklasti cunku cocuk dogum pozisyonuna gecmis.Ben de 34 e girdim bin şükür. dr 2 haftada bir Allahtan ne kadar sık olsa okadar iyi ..çunku okadar çok şikayetim var ki 10 dk onları anlatmakla geçiyoo::))bebişlerinizin kılosu nasıl kızlar?
Ben de 34 e girdim bin şükür. dr 2 haftada bir Allahtan ne kadar sık olsa okadar iyi ..çunku okadar çok şikayetim var ki 10 dk onları anlatmakla geçiyoo::))bebişlerinizin kılosu nasıl kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?