- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Çok ağrım oluyo karnım çok hassas yatıp kalkamıyorum eşim tutup çekıyo çok zor gerçekten birde emzirme insanın canını alıyo lansinoh sürüyorum süreklı başedemoyorum çok acıyo yara oldu hepToparlanabildin mi ? Nasılsın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ağrım oluyo karnım çok hassas yatıp kalkamıyorum eşim tutup çekıyo çok zor gerçekten birde emzirme insanın canını alıyo lansinoh sürüyorum süreklı başedemoyorum çok acıyo yara oldu hepToparlanabildin mi ? Nasılsın ?
canimm cok mutlu oldumm ya.Allah anali babali buyutsun gozunaydinSalı günü oğlumu kucağıma aldım çok şükür kızlar ....Doğum sırasında evlat isteyen herkes icin dua ettim Çok zorlu bir süreçti burdaki bazı arkadaşlar tanık oldular. Rabbim sizleri de bir avazda kurtarsin inşallah herkese selamlar sevgiler.....
canimm benim Allah hayirli ugurlu etsin hayirli bi evlat olsun insallah cok sevindim gozun aydinYıllar süren hasretimiz son buldu sırayla kavuşuyoruz evlatlarımıza onları kokluyoruz Allaha şükredıyoruz..emeği geçen herkese dua edıyoruz, sizlerle paylaştık duygularımızı.. bu zorlu süreçte hep beraberdık..hepinize tşk ederim..6 gunluk oldu kızım... çok sevıyorummm yavrumuuu hamdolsun Allahımmm
Allah razi olsun arkadaşim hep dualarımdasıncanimm benim Allah hayirli ugurlu etsin hayirli bi evlat olsun insallah cok sevindim gozun aydin
Canım erken doğum yapacağın zaman celestone iğne(ciğer geliştirici) yapıldımı
Hayirlica olur dogumun insallah, mutluca sagliklica al kucagina. Umuyorum her sey cok guzel olsun. Ben daha bi isaret bekliyorum bebegimden.Pazartesi günü nişanım geldi ama bebeğimin hç gelesi yok heralde .. dua edin arkadaşlar
Sağol canım benim amin inşallah, Rabbim tez zamanda sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım benim. ...canimm cok mutlu oldumm ya.Allah anali babali buyutsun gozunaydin
Canım sezaryan mı planlamıştınız peki suyun ne kadar azaldığını belirtti mi doktor acaba? Ben normal doğum bekliyorum bugün kontrolüm vardı suyun 80 olmuş azalmış 50nin altına düşerse suni sancıyla doğumu başlatmamız gerekir dedi doktor salı günü tekrar kontrol edecek o yüzden merak ettim. Bu arada bebeklerini kucaklarına alan arkadaşların gözü aydın olsun Allahım bizlere de nasip etsin inşallah.Suyum azaldığı için bende bu pazartesi giricem inşallah
hayirlisla kurtul kavus bebegine hurma ye kolaylastrrmis bnde ekliyorum trasfer soncmu dua et hamilennn duasi olurmsGünaydınlar bene hala beklıyorum .. dün kontrolüm vardı . Nst de sancı çıkmadı . Normal Doğum için beklıyoruz .. dün ogrendım ki bebegın duruş pozısyonunda problem çıktı normal olmayacağını söyledi doktor .. Çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı eğer dönerse normal Doğum başlayacak eğer olmazsa sezeryan olacağım Çarşamba Yı beklıyorum.. beklemek çok zormuş iki arada kalmak daha zor .. allahım sağlıkla ellerımıze almayı nasıp etsın ınsallah .. herkese kolay doğumlar .. Doğum yapanların sütleri bol olsun ınsallah .. benım içinde dua edersenız çok sevınırım .. herkese sağlıklı mutlu pazarlar
Canım en son 110 falan demişti ama tam değer vermedi dr suyum azaldığı için hareketleri bariz azaldı bebeğin bide suyu azalınca kilo alımıda azalır demişti gerçektende son 1-2 haftadır hiç alamadı daha fazla bekletmek istemedi dr yarın sezeryana giricem nasipseCanım sezaryan mı planlamıştınız peki suyun ne kadar azaldığını belirtti mi doktor acaba? Ben normal doğum bekliyorum bugün kontrolüm vardı suyun 80 olmuş azalmış 50nin altına düşerse suni sancıyla doğumu başlatmamız gerekir dedi doktor salı günü tekrar kontrol edecek o yüzden merak ettim. Bu arada bebeklerini kucaklarına alan arkadaşların gözü aydın olsun Allahım bizlere de nasip etsin inşallah.
Doktorun en iyisini biliyodur canım o zaman yarın büyük gün Allah yardımcın olsun güzel haberlerini de paylaş bizimle.Canım en son 110 falan demişti ama tam değer vermedi dr suyum azaldığı için hareketleri bariz azaldı bebeğin bide suyu azalınca kilo alımıda azalır demişti gerçektende son 1-2 haftadır hiç alamadı daha fazla bekletmek istemedi dr yarın sezeryana giricem nasipse