2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Toparlanabildin mi ? Nasılsın ?
Çok ağrım oluyo karnım çok hassas yatıp kalkamıyorum eşim tutup çekıyo çok zor gerçekten birde emzirme insanın canını alıyo lansinoh sürüyorum süreklı başedemoyorum çok acıyo yara oldu hep

Salı günü oğlumu kucağıma aldım çok şükür kızlar ....Doğum sırasında evlat isteyen herkes icin dua ettim Çok zorlu bir süreçti burdaki bazı arkadaşlar tanık oldular. Rabbim sizleri de bir avazda kurtarsin inşallah herkese selamlar sevgiler.....
canimm cok mutlu oldumm ya.Allah anali babali buyutsun gozunaydin

Yıllar süren hasretimiz son buldu sırayla kavuşuyoruz evlatlarımıza onları kokluyoruz Allaha şükredıyoruz..emeği geçen herkese dua edıyoruz, sizlerle paylaştık duygularımızı.. bu zorlu süreçte hep beraberdık..hepinize tşk ederim..6 gunluk oldu kızım... çok sevıyorummm yavrumuuu hamdolsun Allahımmm
canimm benim Allah hayirli ugurlu etsin hayirli bi evlat olsun insallah cok sevindim gozun aydin

Hayırlı geceler bayanlar. . . . Bende beklemedeyim Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin . . . . . .

Suyum azaldığı için bende bu pazartesi giricem inşallah
Canım sezaryan mı planlamıştınız peki suyun ne kadar azaldığını belirtti mi doktor acaba? Ben normal doğum bekliyorum bugün kontrolüm vardı suyun 80 olmuş azalmış 50nin altına düşerse suni sancıyla doğumu başlatmamız gerekir dedi doktor salı günü tekrar kontrol edecek o yüzden merak ettim. Bu arada bebeklerini kucaklarına alan arkadaşların gözü aydın olsun Allahım bizlere de nasip etsin inşallah.

Günaydınlar bene hala beklıyorum .. dün kontrolüm vardı . Nst de sancı çıkmadı . Normal Doğum için beklıyoruz .. dün ogrendım ki bebegın duruş pozısyonunda problem çıktı normal olmayacağını söyledi doktor .. Çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı eğer dönerse normal Doğum başlayacak eğer olmazsa sezeryan olacağım Çarşamba Yı beklıyorum.. beklemek çok zormuş iki arada kalmak daha zor .. allahım sağlıkla ellerımıze almayı nasıp etsın ınsallah .. herkese kolay doğumlar .. Doğum yapanların sütleri bol olsun ınsallah .. benım içinde dua edersenız çok sevınırım .. herkese sağlıklı mutlu pazarlar

Günaydınlar bene hala beklıyorum .. dün kontrolüm vardı . Nst de sancı çıkmadı . Normal Doğum için beklıyoruz .. dün ogrendım ki bebegın duruş pozısyonunda problem çıktı normal olmayacağını söyledi doktor .. Çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı eğer dönerse normal Doğum başlayacak eğer olmazsa sezeryan olacağım Çarşamba Yı beklıyorum.. beklemek çok zormuş iki arada kalmak daha zor .. allahım sağlıkla ellerımıze almayı nasıp etsın ınsallah .. herkese kolay doğumlar .. Doğum yapanların sütleri bol olsun ınsallah .. benım içinde dua edersenız çok sevınırım .. herkese sağlıklı mutlu pazarlar
hayirlisla kurtul kavus bebegine hurma ye kolaylastrrmis bnde ekliyorum trasfer soncmu dua et hamilennn duasi olurms

Bayanlar merhaba uzun suredir uyeyim fakattakip edemiyorum 2.tup bebek denemem icin 3 nisanda toplama islemi 6 nisanda 1 adet embriyo transferi yapildi cuma gecesi karin sisligi ile acile basvurdum ohss olmusum ama sivi falan toplanmasi yoktu sadece kistler olmus tahliller falan yapildi total hcg bakilmis 18,95cikmis bi heyecan yaptim tabi kendi kendime gulmeler falan :KK33::KK33:ama doktora sordugumda tek basina yeterli degil dedi normalde 18 nisanda sonucu ogrenmek icin kan vercem sizin fikriniz nedir

Canım sezaryan mı planlamıştınız peki suyun ne kadar azaldığını belirtti mi doktor acaba? Ben normal doğum bekliyorum bugün kontrolüm vardı suyun 80 olmuş azalmış 50nin altına düşerse suni sancıyla doğumu başlatmamız gerekir dedi doktor salı günü tekrar kontrol edecek o yüzden merak ettim. Bu arada bebeklerini kucaklarına alan arkadaşların gözü aydın olsun Allahım bizlere de nasip etsin inşallah.
Canım en son 110 falan demişti ama tam değer vermedi dr suyum azaldığı için hareketleri bariz azaldı bebeğin bide suyu azalınca kilo alımıda azalır demişti gerçektende son 1-2 haftadır hiç alamadı daha fazla bekletmek istemedi dr yarın sezeryana giricem nasipse

Canım en son 110 falan demişti ama tam değer vermedi dr suyum azaldığı için hareketleri bariz azaldı bebeğin bide suyu azalınca kilo alımıda azalır demişti gerçektende son 1-2 haftadır hiç alamadı daha fazla bekletmek istemedi dr yarın sezeryana giricem nasipse
Doktorun en iyisini biliyodur canım o zaman yarın büyük gün Allah yardımcın olsun güzel haberlerini de paylaş bizimle.

Merhaba kızlar yazamadim uzun zamandır. Ilk annelik ve tecrübesizlik:) kızım dogali 21 gün oldu bugün annelik çok güzel çok da zor ama uykusuzluk bile yormuyor insanı şükür rabbime uslu bi kızım var ama tam 1 haftalıkken 2 gece fototerapi gördü sarılıktan dolayı :( çok şükür onu da atlattık şimdi herşey çok daha güzel rabbim hepinizi tek tek bi sesle kurtarsın inşallah:)

Back
X