2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

ben de dun aksamdan berı kendımı psıkolojık olarak ıyı hıssetmıyorum...
doktorum 22 agustos verdı kontrol ıcın....
ama galıba ben de bekleyemeyecegım bugun doktora gıtmek ıstıyorum...
ben daha kese bıle gormedım...
belkı keseyı gorsem rahatlayacagım :KK43:
Ben de yarin gitsem mi diye dusunuyorum. Pazartesi ye daha cok.

:anneadayı::KK46:ayyyyyyyy ne sanlslisin.. ben hamilelik haberini aldigimdan beri bu habere inanmak icin bebegi görmek ve kalp atisini duymak istiyorum... kismetse yarin, ama vakit gecmiyor, umarimhersey yolundadir

canım senin jelden tahrişde olabilir. jeli açtığında bir miktar dışarı akar onun çubuğa sür. çok kolay giriyor ve tahriş etmiyor kaydığı için. hatta jel akmasa ben az birşey sıkıp mutlaka kenarlara sürüyorum. şuana kadar benden hiç toprak gibi çıkmadı. akıntı olarak su gibi geliyor 1-2 kerede topak halinde çıktı. yanma bendede oluyor bazen. birgünümüz bir günümüze uymuyor artık. birde pozitifle sonuçlanmışsın hiç haber vermiyon bizim grupra listede adın var. :) gözünaydın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Evet bu gün bi arkadas da dedi jeli biraz dışarı sur dedi gerçekten kolay geçti. Sağol canm Allah razi olsn . Canm iki üç gundr giremiyorum pek tlf sorunlu sayfalar açılmıyor hanhisiydi ya o grup hiç bildirim gelmiyorki. Ya canm ,benim hamilelik takvimini sen yapmamsmydn hesapları falan yanlış mı hatırlıyorum

ben de gormedım :KK43: beklemedeyız :)
Bence doktorun dediği tarihden önce gitme. keseyi göremezsen tedirdigin olursun. kendine eziyet edersin. doktorun daha erken göreceğine inansa cuma derdi zaten neden geç versin bize düşman değillerki. süreç böyle

Evet bu gün bi arkadas da dedi jeli biraz dışarı sur dedi gerçekten kolay geçti. Sağol canm Allah razi olsn . Canm iki üç gundr giremiyorum pek tlf sorunlu sayfalar açılmıyor hanhisiydi ya o grup hiç bildirim gelmiyorki. Ya canm ,benim hamilelik takvimini sen yapmamsmydn hesapları falan yanlış mı hatırlıyorum
evet ben yaptım, sonradan hatırladım

kızlar su gibi akıntım oluyor. korkup gidip bakıyorum birşey yok. midemde yanma var bugün. birde akşam kısa süre kasıklarım ağrıdı. huzursuz oldum :(

benimde ara kahverengi akintim geliyor , walla ölüyorum korkudan , rabbim yardimcimiz olsun

Kızlar bende crinone jel ve progestan kapsül akıntısı oluyo o da çok normal.bahsettiğiniz akıntı buysa panık yapmayın.ağri eşliğinde kanama hariç hiçbişeyden korkmayın Allah hepimize yardım edecektır neler atlattık ilk trimestrı de atlatıcaz inşlh.

benim kahverengi bazen kan rengine dönüyor, gecen böyle olmustu, hatta iki üc damla kan gelmisti ama sonra kendi kendine gecti.. sanirim ben disari cikip yoruldugumda oluyor, artik kimildamiycam ya:KK76::KK76:

benim kahverengi bazen kan rengine dönüyor, gecen böyle olmustu, hatta iki üc damla kan gelmisti ama sonra kendi kendine gecti.. sanirim ben disari cikip yoruldugumda oluyor, artik kimildamiycam ya:KK76::KK76:
Canım senınkı yerleşme kanaması olabılır mi? Bebişin erkek bence:)))oğlumda yerleşme kanaması yaşamıştım herkes oğlun olcak demişti ne saçma şeylere inanıolar demiştim:)öyle oldu valla tesadufte olabilir ..iyigecelerrr

Benimde çok akıntım oluyo su gibi ama bide benm çok belim ağrıdı bu iki gün yaşayan varmı daha erken değilmi sizce

Benimde çok akıntım oluyo su gibi ama bide benm çok belim ağrıdı bu iki gün yaşayan varmı daha erken değilmi sizce
günaydın
Cnm jel fitil kullananlarda akıntı daha çok oluyor normal merak etme bel ağrısı da olabiliyor cnm belli olmuyor kişiye göre değişiyor belirtiler

Back
X