Cok iyi anliyorum seni.ancak stres yapmamayi dene.saglikli ise bebek, kossanda ziplasanda agirlikta kaldirsan tutunuyorBen çok heyecanlı ve sabırsızımilk gebeliğim düşükle sonuçlandı aralık ayında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi anliyorum seni.ancak stres yapmamayi dene.saglikli ise bebek, kossanda ziplasanda agirlikta kaldirsan tutunuyorBen çok heyecanlı ve sabırsızımilk gebeliğim düşükle sonuçlandı aralık ayında
Bende öyle yapmaya çalışıyorum şuanCok iyi anliyorum seni.ancak stres yapmamayi dene.saglikli ise bebek, kossanda ziplasanda agirlikta kaldirsan tutunuyorstres ise sadece olumsuzluk veriyor.anin tadini cikar.bilinmezlik bazen daha tatli oluyor
![]()
Gecen sene hisar hosp condidental de dogum yaptim.cok memnun kaldim.ebeler doktor vs hersey harikaydi.tekrardan anlasacagim.yarin kizimin doktor kontrolu var orda.fiyat alacagim dogum paketi icin.Hepinize teşekkür ederimUmarım hepimiz hamilelik süreci ve doğumu sorunsuz geçer. İstanbulda özelde doğurmayı düşünen var mı?
Tam emin olmadan folik asite başlamak istemedimKizlar unutmadan folik icmeye baslayin![]()
Ben onceki hamileligi planlarken onden baslatmisti doktor.gebelik hazirliginda da kullandiriliyorTam emin olmadan folik asite başlamak istemedim
Bugun öğrendimmm 2 haftalık nisanda anne olacagım allahın izniyle2026 nisan da anne olcak lar var mı bekleniyorsunuz![]()
Paket olarak ne kadar fiyatlarıBen sarıyer tarafındayım bana biraz uzak. Bugün de hcg baktırdım 6600 olmuş. Galiba 5-6 hafta arası. Doktorumu Livden seçmek istiyorum çünkü hem yakın hem de paket olarak avantajlı geldi. Ama özel muayeneye gidip özel hastanede doğum yaptırmak daha mantıklı mı olur bilemiyorum
BenimdeBen de regl gecikmesinden 3-4 hün sonra hcg 1150 ile öğrendim. Ama benim nisan başı mart sonu tahmini
ne kadar küçük nasıl öğrendinBugun öğrendimmm 2 haftalık nisanda anne olacagım allahın izniyle
inşallah cnm hamilesindirKızlar selam inşallah burada olurum. Sat 20 haziran ama 25 temmuzda yumurtlamam oldu o yüzden haliyle sat 9 ağustos. İlk defa bu kadar gecikmeyle yumurtladım normalde düzenliydi. Doktora gittim tarlusal yazdı ama kullanmıyorum çünkü yeni yumurtlama gördüm ovüyle takip ediyordum. Çok istiyoruz iki yıldır evliyiz nolur dua edin bana. Akıntım var göğüs uçlarım acıyo umarım hamilelik belirtisidir sizce ne zaaman test yapmalıyım
Adetiniz kaç gün geçti peki belirtileriniz nelerBugun öğrendimmm 2 haftalık nisanda anne olacagım allahın izniyle
Ben göremedim ama birkaç gün daha bekletin derim benimde adetime 1 hafta var erken gebelik testi yaptım silik çıktı göğüslerim şişti acımaya başladı 3 gün önce kadık ve karın ağrım bardı adet olcakmışım gibi akıntı var birdeMerhaba Hanımlar,
Sat 2 temmuz
Korunmasız ilişki 15 Temmuz
Bat 29 Temmuz
24 Temmuzda bel ve kasık ağrım olduğu için hastaneye gittim kan ve idrar tahlili verdim. Beta hcg değerim 0,01 çıktı.
Hala kasık, karın ve bel ağrım var ara ara ve ayrıca yiyecek kokularına karşı bir tiksinti durumum var. Bundan dolayı dün akşam test yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi çıktı. Silik çizgiyi sadece ben mi görüyorum siz de görüyor musunuz? Sizce 1-2 gün daha bekleyip testi tekrarlayım mı?
15 temmuz çatlatma iğnesi olmustum beta hcg istedi doktorum 73 cıktıAdetiniz kaç gün geçti peki belirtileriniz neler
merhaba bugün karından keseyi gördük bizbende yarın gideceğim ama gidip gitmemekte kararsızım yarın 4+3 oluyor bişey görür mü görmez mi bilmiyorum gitmeyip de beta takibi mi yapsam sadece diyorum bilemedim benimle de paylaşırmısınız doktordan çıkınca![]()
yaa hayırlı olsun inşallah başka bişey dedi mi doktormerhaba bugün karından keseyi gördük biz![]()
Teşekkür ederimm darısı başınayaa hayırlı olsun inşallah başka bişey dedi mi doktor![]()