bel kasık ağrısı bendede oluyor doktor normal dediBenimde çok akıntım oluyo su gibi ama bide benm çok belim ağrıdı bu iki gün yaşayan varmı daha erken değilmi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bel kasık ağrısı bendede oluyor doktor normal dediBenimde çok akıntım oluyo su gibi ama bide benm çok belim ağrıdı bu iki gün yaşayan varmı daha erken değilmi sizce
Duygu farklılıkları hormonların değişmesinden. benim eşim ev işine yardım ediyor. o süpürüyor arkasından ben siliyorum ve ağır kaldıralacak birşey olursa gelip kaldırıp gidiyor. yemektir, kahvaltıdır çaydır hep ben yapıyorum. çayı sürekli kalkıp doldurmamak için termosa koyup yanına koyuyorum. kendi dolduruyor. benimde sıkıntım koku hassasiyeti. herşey kokuyor. eşim bu konuda yardımcı değil.Kızlar sizde de ağlama hissi ve aşırı gerginlik var mı? Eşim de çok anlayışsız. Sanki bunca acıyı ızdırabvı çekerken yanımızda değillerdi bu psikoloji çok hafif gibi. Bebeğimi etkilemek istemiyorum ama ağır taşımayınca yok çok nazlısın, kahvaltı hazırlamayınca bir tripler falan karşılaşıyorum. Sizdeki hem duygusal ruh hali hem de evdeki durumlar nasıl![]()
Duygu değişimleri bende de var cnm ama eşim anlayışlı çok şükür hiç bir iş yaptirmiyor sadece yemek kahvaltı işini yapıyorum bayadir ugrastigimiz için ikimizde çok yorulduk bu konuda şuan en önemli şey bizim için bebeğimiz inss hepimiz sağlıkla kucağımiza alırızKızlar sizde de ağlama hissi ve aşırı gerginlik var mı? Eşim de çok anlayışsız. Sanki bunca acıyı ızdırabvı çekerken yanımızda değillerdi bu psikoloji çok hafif gibi. Bebeğimi etkilemek istemiyorum ama ağır taşımayınca yok çok nazlısın, kahvaltı hazırlamayınca bir tripler falan karşılaşıyorum. Sizdeki hem duygusal ruh hali hem de evdeki durumlar nasıl![]()
6+1 ken kalp atisi icin cok erken. Igneleri yaptirmis olabilirsin ama o bebegi vucut atacaksa o igne de durdurmuyor hic merak etme. O yuzden hemencecik vazgecme her seyden. Bak benim gunlerdir lekelenmem var. Hep kendimi mahfettim mahfettim ama bebek hala orda sukurler olsun. Tutunmayacaksa dogal seleksiyon ile vucut atiyor. Ama 2 igne de tutamaz boyle bi durumda. Korkma lutfen.. Kendini de harap etme. Senin durumunda olup bebegini kucagina alan cok insan var. kalp atisi da en erken 7. Hafta diyorlar.Kızlar galiba aranızdan ayrılıcam. Dün birden kasık ağrısıyla kahverengi leke ve biraz kan geldi.doktorum iki tane iğne yaptır dedi.iğneyi yaptırınca ağrıda leke de azaldı. 6+1 ken kalp atışını da duymamıştık. İğneyi yaptırmasam sanki düşük yapicaktim galiba doğal süreç de bunu istiyor sanki.iyi haberlerim yok malesef.son kez ptesi doktora gidicez.ama ben herşeye hazirlikliyim.hayat benimle oyun oynuyor diye düşünüyorum. Herşey den annelikten vazgeçmişken olmayacağına alışmışken hamile kaldım. Ama o da kursağımızda kalicak.ne hissedeceğimi şaşırdım. Biraz rahatlamak için yazıyorum bunları. Evde ruh gibi geziyorum.Umarim sizler sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız. Dualarım sizinle.....
Canım çok teşekkür ederim.keşke dediğin gibi olsa mucize olur benim için. Ama kalp atışını duymadığımız gibi kesede bişey de görmedik.ve bende mide bulantısı falan hiçbir belirti yok.sadece goguslerim şiş o kadar.çok zor bi süreç katlanmak çok zor....6+1 ken kalp atisi icin cok erken. Igneleri yaptirmis olabilirsin ama o bebegi vucut atacaksa o igne de durdurmuyor hic merak etme. O yuzden hemencecik vazgecme her seyden. Bak benim gunlerdir lekelenmem var. Hep kendimi mahfettim mahfettim ama bebek hala orda sukurler olsun. Tutunmayacaksa dogal seleksiyon ile vucut atiyor. Ama 2 igne de tutamaz boyle bi durumda. Korkma lutfen.. Kendini de harap etme. Senin durumunda olup bebegini kucagina alan cok insan var. kalp atisi da en erken 7. Hafta diyorlar.
Dedigin belirtiler bende de yok, ustelik goguslerim bile sis degil. Insallah keseyi gorurum ve sana Umut olurum. Keseyi gormeye ne zaman gittiniz ?Canım çok teşekkür ederim.keşke dediğin gibi olsa mucize olur benim için. Ama kalp atışını duymadığımız gibi kesede bişey de görmedik.ve bende mide bulantısı falan hiçbir belirti yok.sadece goguslerim şiş o kadar.çok zor bi süreç katlanmak çok zor....
Ama aramızda gün farkı var canım. Benim transferim 18 temmuzda oldu.keseyi görmeye 6 ağustos da gittik. İnş. Canım herşeyin sağlıkla devam ederDedigin belirtiler bende de yok, ustelik goguslerim bile sis degil. Insallah keseyi gorurum ve sana Umut olurum. Keseyi gormeye ne zaman gittiniz ?
Cnm inss bir sorun yoktur bazen yasana biliyor bu tur şeyler lütfen olumsuz düşünme inss bebeğin seninledir daha önce Dr gidemezmisin cnm en azından ogune kadar strese kalmazsin inş hakkında hayırlısı olsun cnm geçmiş olsunKızlar galiba aranızdan ayrılıcam. Dün birden kasık ağrısıyla kahverengi leke ve biraz kan geldi.doktorum iki tane iğne yaptır dedi.iğneyi yaptırınca ağrıda leke de azaldı. 6+1 ken kalp atışını da duymamıştık. İğneyi yaptırmasam sanki düşük yapicaktim galiba doğal süreç de bunu istiyor sanki.iyi haberlerim yok malesef.son kez ptesi doktora gidicez.ama ben herşeye hazirlikliyim.hayat benimle oyun oynuyor diye düşünüyorum. Herşey den annelikten vazgeçmişken olmayacağına alışmışken hamile kaldım. Ama o da kursağımızda kalicak.ne hissedeceğimi şaşırdım. Biraz rahatlamak için yazıyorum bunları. Evde ruh gibi geziyorum.Umarim sizler sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız. Dualarım sizinle.....
Canım çok teşekkür ederim.dr la irtibat halindeyiz.ne derse onu yapıyoruz. Erken gitmenin de bi faydası olmıcak. Herşeyi olacağına bıraktım. Umarım düşündüklerimin tersi olur ve mucize olur...Cnm inss bir sorun yoktur bazen yasana biliyor bu tur şeyler lütfen olumsuz düşünme inss bebeğin seninledir daha önce Dr gidemezmisin cnm en azından ogune kadar strese kalmazsin inş hakkında hayırlısı olsun cnm geçmiş olsun
Amin cnm inşallahCanım çok teşekkür ederim.dr la irtibat halindeyiz.ne derse onu yapıyoruz. Erken gitmenin de bi faydası olmıcak. Herşeyi olacağına bıraktım. Umarım düşündüklerimin tersi olur ve mucize olur...
Umarım mucizen senınledir butun kalbimle dua edicem.Canım çok teşekkür ederim.dr la irtibat halindeyiz.ne derse onu yapıyoruz. Erken gitmenin de bi faydası olmıcak. Herşeyi olacağına bıraktım. Umarım düşündüklerimin tersi olur ve mucize olur...