2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Bende nisan 2017 de bebeğimi kucağıma alıcam inşallah.1 ağustos 2016 da 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.usg de kese göründü,kalp atımı için haftaya tekrar usg ye gireceğim.benim ve tüm gebe arkadaşlarımın bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum Rabbimden.Tedavi gören arkadaşlarımında Allah yar ve yardımcısı olsun,tez Zaman'da Rabbim onlarıda sevindirsin inşallah..

Hoşgeldin amin cnm inşallah

Transferimiz aynı gün olmuş. Bende dun gördüm kese ve yolk sac kesesini. Kalp atışı için iki hafta sonraya çağırdı

I
alttan bakti ama vajinadan degil arkadan, cünkü vajinadan pek rahat hisedemedim sanki beebege bisey olcak mis gibi geldi doktor arkaadan makattan bakayimmi dedi öyle bakti.. insallah 25 indeki terminde duyarim ve bi ohhhh cekerim
Ilk defa duydum. Makattan nasıl bakılıyor. Rahim ve makat ne alaka.

Aynı durumdayız benimde 1 Ağustos da 5. Gün embriyosu. İsteyen herkese de nasip olur inşallah. Sen de görmüşsün kese tek mi ikiz mi. Bende diğer hafta gideceğim tekrar.

Benim
Transferimiz aynı gün olmuş. Bende dun gördüm kese ve yolk sac kesesini. Kalp atışı için iki hafta sonraya çağırdı
bende dün gördüm kese ve yolksak göründü usg de pazartesi tekrar gidecem kalp atışı görünecek mi diye.dr um kalp atışı görünce estrofem i kesecek,daha fazla kullanmayacağım

Benim

bende dün gördüm kese ve yolksak göründü usg de pazartesi tekrar gidecem kalp atışı görünecek mi diye.dr um kalp atışı görünce estrofem i kesecek,daha fazla kullanmayacağım
Ben eylül sonuna kadar kullanacağım. Kalp atışı icin erken degil mi

Kizlar 6. Haftama az kaldi ama boyle adet agrisi gibi durmadan belim agriyor, kasiklarim dolu dolu. 2 gun oncesine dek hicbi sey yoktu yine basladi. Bir de su icince midesi bulanan var mi aranizda ?

Didem Safak Bey in muayenesi nasil? Ilk muayenede bebegi gorebildin mi yoksa sadece kese ve yolk sac mi ?
Şafak beye gelecek hafta gideceğim kese için çağırmadı direk kalp atışına çağırmıştı ben de başka bi hastanede kese ve yolk gördüm ay sonunda gideceğim şafak beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…