2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

cnm bence değerin güzel inss bidahiki test zamanı katkat artar cnm Allah gönlüne göre versin

Selam kızlarr, sanırım benimdee bu başlığa gelmemin zamanı geldii
hoşgeldin cnm

Senın de az kaldı be arkadasım.cok heyecanlı bir sürec..kalp atısını ve keseyı gordun mu rahatlayacaksın..
canim yürek dayanmiyo artık bekle bekle. pazartesi randevum daha bir hafta var. gorebilseydim belki rahatlicaktim ama suan cok stresli bu dönem. sende yasadin anlatmama gerek yok canim. bugün bel ve kasik agrim var. kahverengi lekelenmem var çok korkuyorum. ins bebeklerim benimle kalır.

Cnm bolbol dinlen pregesteronu nasıl aliyorsun iğne değilse bence iğneye cevirttirsen iğne daha iyi bence benim de çarşamba hem korku hem heyecan var bir gelseydi

Cnm bolbol dinlen pregesteronu nasıl aliyorsun iğne değilse bence iğneye cevirttirsen iğne daha iyi bence benim de çarşamba hem korku hem heyecan var bir gelseydi
transferden beri bi iş yapmıyorum zaten evin içinde yatiyom kalkiyom bi yemek bide makineye bilasik atiyom hepsi bu. birden bire olunca çok korktum. pregostonu günde 3 kere fitil olarak atiyom

Canim süleyman bey alttan USG ile baktı bugün 6+5 gün dedi... derinden kalp atışı var dedi tek kese mevcut dedi...
Progestan ve crinone jele devam previt e devam dedi
2 hafta sonra kontrol

Canim süleyman bey alttan USG ile baktı bugün 6+5 gün dedi... derinden kalp atışı var dedi tek kese mevcut dedi...
Progestan ve crinone jele devam previt e devam dedi
2 hafta sonra kontrol
Gozunaydin ultrason kagidinda kac haftalık yazıyordu.

Normalde yarın randevum vardı bu hafta izinliymis haftaya kaldı ama ben geçen perşembe başka dr gittim bebeği keseyi hafif de kalp atışıni duyduk canım darısı sana inşallah
Aa doktor yokmuyms ben de yarın gidicektim. Ogrendigim iyi oldu. Canım sen ayin kacinda transfer oldun tam olarak. Ben de başka bi doktora gittim cumartesi gozukmrdi kese çok kucukms daha.

Uff baya ikerlems mi senin ki canım . Benimki hafif seyrediyor sanırım ama yine de zormuş bu gün akşam yemeği fazla kaçırdım yine sistim ya inşallah çabuk atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…