2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Çok geçmiş olsun.gebelıkte kullanılabılıyor mu ilaçların..dr un ne dıyor çok ciddi bı durum bu..şifa diliyorum..

Cnm geçmiş olsun tedavi olduğun Dr nu dinlemelisin bence cnm

Çok geçmiş olsun.gebelıkte kullanılabılıyor mu ilaçların..dr un ne dıyor çok ciddi bı durum bu..şifa diliyorum..
Teşekkür ederim evet gebelikte daha da zorlaşıyor kendi romatoloji dr kullanabilirsin diyor kadın doğum emin değiliz tam olarak bilinmiyor kişi duruma göre değişiklik gösterir diyor arada kalıyorum. Ama kullanmadıkca ağrı dayanılmaz olmaya başladı başka bi doktor ile görüşeceğim o da öteki hafta bakalım ne yapcam o zamana kadar

Canim kullanman gerekiyor.benimde romatizmal fmf ve sjögren sendromu var.kesinlikle ilaclarini birakma

Romatoloji doktorunu dinle bana kalirsa.ben suan fmf ilaclarimi iciyorum gunde 3 tane gebelikte troit cikti onu iciyorum.tramboz gecirmistim oyuzden kan sulandirici hap arti igne.tup bebek doktorunun verdigi ilaclar cok fazla kullaniyorum ama mecbur kullanacaksin daha kotu sonuclar dogurur dediler

tatlim ben altinci hafta gitmistim doktora , ama doktor kalp atisini duyamamisti görsem o bi hafta beklemek ne zor geldi aklima neler neler geldi,, bu sabah gittim cokkk sükür duydum , bazen yedinci haftayi beklemek gerekiyor kalp icin

Teşekkür ederim içmezsem bu gidişle tutulacak belim zaten içmeye başlayacağım artık hayırlısı sanada çok geçmiş olsun gerçi bu illet yapıştımı gitmiyor ama sorunsuz geçer inşallah hamileliğin sağol

Kizlar 6. Haftama az kaldi ama boyle adet agrisi gibi durmadan belim agriyor, kasiklarim dolu dolu. 2 gun oncesine dek hicbi sey yoktu yine basladi. Bir de su icince midesi bulanan var mi aranizda ?
Canim o ince ağrılar ben de de başladı çok tedirginim bu gün doktora gidicem. Bulantı yok dünden beri yanma başladı migdede

kizlar bi sorum var, sabah uyanir uyanmaz wc gittim idrarimi yaptim bi sorun yoktu.. sonra büyük abdestim geldi gene gittim.. büyük abdesten sonra böyle kan geldi, bi kac kere daha sildim emin olmak icin vajindadan geliyordu, simdi gene ara ara kahveye döndü... ya bu kan ve kahverengi akinti resmen kabusum oldu, wc zorlanmadimda... ama öyle birden kan gelince cok tirstim, normal mi simdi bu???

Ayaklarını kaldır bi süre yat devam ederse ihmal etmemek lazım doktora git

Cnm Dr ara soyle bence inşallah bi sorun yoktur cnm bolbol dinlen ayağının altına yastık koyup cnm

Bende de ayni durum var surekli kahverengi parcalar geliyor.hatta dun avuc ayasinin yarisi kadar pembe kan gordum camasirimda devami gelmedi yine kahverengiye dondu.doktora gittim dinlen ve ilaclarina duzenli bir sekilde devam et dedi.ve keseyi gordum bu sebeplerabbim tum endiselerimizi gidersin hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebeislerimizi kucagimiza almayi nasio etsin ins

simdilik orkide leke yapmiyor ama pecetyle silince geliyor, saaat iki ye kadar bekliycem doktor ikide aciliyor, eger devam eder se hemen ariycam, daaha dün gördüm bebegimi iyiydi ne oldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…