- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Sen de mi ohss oldun. Benim 19 yumurta toplandı pozitiften sonra şişeye başladım ohss olmuşum indi şükür Karnım. yumurta toplanan yerler sivi dolmuştu hep. Ona bağlı da olabilirms. Bu ağrılar adet canım keseleri gördük şükür kalp atışını da birinin görüldü diğeri görülmedi. Haftaya yine gidcez sen gördün mu pekiAynen kuzum tam tarif ettiğin ağrıları yaşıyorum benim yumurta çok üretimi için kalan yumurta olmuş sanırım onlarda baskı yapiyor belli bi zman ağrı olacak ileride kesilir dedi doktör sen keseye gördün mü canim
Geçmiş olsun hemen kivi ve kabiz degilseniz muz yemeye başlayın geceleri ya da sabah erken ballı süt için. Canım ben 15 günden fazla oldu çekiyorum. İlk boğaz yanmasıyla başladı Malesef bunları yapmakta geç kaldığım için gribin önüne gecrmedim. Geceleri oksurnekten yatamadim. Ağzımdan burnundan kan bile geldi Yeni yeni duzeliyorum dahabu arada yogun grıp salgını var arkadaslar...
bogazım yanıyor :)
Amin canım Allah razi olsun inşallah sağlıkla ilerler gebrliklwrrimz Rabbim yardimcimiz olsun zor gerçektenİnşallah ikizlerin sağlıkla ilerler, ikisini de duyarsın inşallah Canım.
Kalp atışı görüldü geçen kontrolümüzde inşallah bu sefer duyarız da.
Çok zor bekleyişler, Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.
Maşallah çok şükür canım inşallah pit pitlari da duyarsınız . Evet canım ağrı oluyor arasıra. inşallah normaldir .canım biz de keseeleri gördük şükür kalp atışı birinin göründü diğerinin gorunmedi haftaya gidecegz yine. Bakalım hayırlısı. Ben de koku hassasiyetini bu gün hissettim. Soda içerken çok pis koktu bazı şeyler koymaya başladı ama bulantım henüz yok şükür. Halsizlik var bu ara mide yanmam başladı Bi de çok uykuluyum bir anda gozlerine uyku çöküyor sabah uyanıyor um geri uyumak istiyorum akşam da erkenden uyuyorum gün içinde de öyle. Genelde uzaniyrum is yapmıyorum hiç desem yeridir az ayakta dursam belim ağrıyor. Şimdilik böyle günler geçiyor canmm merakla beklemekteyiz . :)Merhaba tatlım evet suan hersey yolunda gözüküyor.aslında hep burdayım arasıra bakıyorum okuyorum takip ediyorum sizi.evet geçen hafta gördük keseyi bir tanesi tutunmus Allaha Şükür. Yrnda kalp atışı için randevu var inşallah duyarız.senin nasıl gidiyor sanırım kasık ağrının varmış o bende de var cnm hiç dert etme olması iyi bence olmadığı zaman niye ağrı yok bişey mi oldu diye supheleniyorum.hafta sonu usutmusum biraz sanırım çok kustum sonra geçti ama hergün biraz bulantım oluyor ama fazla etkilemiyor Allaha Şükür.tiksinmeler başladı koku duyum çok hassaslasti.bendeki gelişmeler boyle.senin nasıl geçiyor gunler
Transferden snra üç gün Karnım çok şişti doktora gtrim ohss olmuşsun dedi çok zordu o üç gün doktor aslında yatış yapıcakti ama ben evde istirhat istedim ikinci deredeymis ohss geçti çok şükür ama yumurta sayım çok dedi pozitife şurada hep ağrılar yakamı bırakmadı bazen çok iyiyim bazen çok ağrım var di suan daha iyim çok şükür cnm kesti gördüm tek embiriyoydu benim kalp atsi daha iki hafta snra heyecan liyom sen atlayıp mi canım ohss atlayıp mi tamamen canımSen de mi ohss oldun. Benim 19 yumurta toplandı pozitiften sonra şişeye başladım ohss olmuşum indi şükür Karnım. yumurta toplanan yerler sivi dolmuştu hep. Ona bağlı da olabilirms. Bu ağrılar adet canım keseleri gördük şükür kalp atışını da birinin görüldü diğeri görülmedi. Haftaya yine gidcez sen gördün mu peki
Benim değerler Yüksel ciksaydi beni de yatiracakti ama gerek yok dedi. Gercekten cok zor günlerdi o kadar sisiyordum ki kaburgalarim batıyordu uyuyamiyordum gece. Sonra doktor birer gün arayla serum verdi iki kez gidip serum taktirdim. Karnım indi şükür tam geç ti mi bilmiyorum. Geçen gün doktora sormayı unuttum. Pazartesi gidicez ultrason da bakarken sorucam sıvı gitmiş mi diye. Evet süreç çok heyecan verici merakla bekliyor uz canım. Rabbim yardımcımız olsunTransferden snra üç gün Karnım çok şişti doktora gtrim ohss olmuşsun dedi çok zordu o üç gün doktor aslında yatış yapıcakti ama ben evde istirhat istedim ikinci deredeymis ohss geçti çok şükür ama yumurta sayım çok dedi pozitife şurada hep ağrılar yakamı bırakmadı bazen çok iyiyim bazen çok ağrım var di suan daha iyim çok şükür cnm kesti gördüm tek embiriyoydu benim kalp atsi daha iki hafta snra heyecan liyom sen atlayıp mi canım ohss atlayıp mi tamamen canım
cnm bende geçen hafta çarşamba gordum kalp atışları icinde haftaya çarşamba randevun cnm inşallah görurüzRosebady seninle muhtemel dogumumuz ayni.ben gecen hafta persembe keseyi gordum.sen de durum nasil?kalp atisini duydun mu?
Ben de haftaya carsambaya randevu almistim.ins kalp atislarini da duyup saglicakla kucagimiza alirizcnm bende geçen hafta çarşamba gordum kalp atışları icinde haftaya çarşamba randevun cnm inşallah görurüz
Cnm o ağrı bende de oluyor arada dediğin gibi uzun surmuyorkızlar, son yarım saattir sağ kasığıma bi ağrı giriyor, 1-2 saniye sürüp geçiyor, bi kaç kere tekrarladı. sizde oluyor mu böyle bir ağrı?
Aaa ne güzel demek aynı gün duyacagiz inşallah amin cnm sağlıkla kucağımiza da alırız inşallahBen de haftaya carsambaya randevu almistim.ins kalp atislarini da duyup saglicakla kucagimiza aliriz
sürekli idrara çıkman normal bende kalkıyorum gece çok. bu hamilelik ilerledikçe artacakmış. ağrılar bende sürekli olmasada oluyor. bel kasık ağrısı akıntı. midemde yanma,koku hassasiyeti, yorgun hissiGunaydın hanımlar... ağrı durumundan bahsetmişsiniz ben 9.haftaya girdım hala ağrı devam bildiğiniz mens ağrısı..gece 8-9 kere wc gidiyorum nerden gelıo bu kadar idrar aklim almıyo..Allahım hayırlısını versın.. dr kontrolüme son 1hafta...sevgilerimle....
Canim geçen gün bahsetmistim ben de de oldu ağrı diye. Şükür geçti gibi. İçini ferah tut tatlım. Rahim kasları girildiği için ağrı olurmuş normalmis yani.nette okumuştum. Bişey olmaz Rabbimin izni ile inşallahkızlar, son yarım saattir sağ kasığıma bi ağrı giriyor, 1-2 saniye sürüp geçiyor, bi kaç kere tekrarladı. sizde oluyor mu böyle bir ağrı?
Aynı şeyleri yaşıyorum canım hepsi var maşallah :)sürekli idrara çıkman normal bende kalkıyorum gece çok. bu hamilelik ilerledikçe artacakmış. ağrılar bende sürekli olmasada oluyor. bel kasık ağrısı akıntı. midemde yanma,koku hassasiyeti, yorgun hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?