2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Günaydın hanımlar...
Bir sağ bir sol kasık olmak üzere her geçen gün ağrılarımın yeri değişiyor

Günaydın arkadaşlar hala bunu yazdığıma inanamıyorum ama ben de aranızda katıldım 11 ağustos transfer tarihim tek kese dün kalbin kasılmalarını gördük sesi için haftaya gidicez inşallah bugün itibariyle 6 haftalığız bende bulantı kusma falan yok aşırı halsizlik uyku hali var bide bizi 3-4 gün önce çok korkuttu bayaa bi yoğun lekelenmem oldu hattta pıhtılı ama şükür bi sıkıntı yok dedi dr hala devam ediyo kahverengi lekelenme sizde durumlar nasıl belirtiler falan bulantınız varmı mesela?

Merhaba arkadaşım hosgeldin benim bulantilarim çok yoğun ağrıların hala ara ara devam ediyor sabah bulantısı çok bende beste dört e uykudan kaldırır cinsten ama çok şükür halimize diyorum üç buçuk yıl mücadele sonucu bende kavusucam yavrum die teselli ediyorum kendimi bende dün altı haftalik oldum kendi hesaplarına göre haftaya kalp atım için bekliyor doktorum inş hayirlisyla duyarız cnm

Günaydın hanımlar...
Bir sağ bir sol kasık olmak üzere her geçen gün ağrılarımın yeri değişiyor
bendede ara ara oluyor aynı şekilde. bel ağrısıda oluyor

hayırlı olsun gözün aydın

Canım benim henüz hiç bulantım yok sadece lekelenmem var o kadar olur dedi dr um senin transfer ne zamandı benim 11 ağustos benzer sanırım seninle bizde çok uğraştık çok şükür bulantıya ağrıya herşeye razıyım yeterki sağlıklı bi evladım olsun benim hesabıma göre 6 hf lık dr usg ölçümüne göre 5hf 2 gün dedi dün bizde bu cumartesi gidicez kalp atışını duymaya ama dün kalbin pıt pıt kasıldığını gördük

Arkadaşlar merhaba. Transfer tarihim 11 agustos dün regl agrım başladı 15 20 dk sürdü tuvalete bir gittim cok ciddi bir kanamam var ve içimden löp diye bir parça gitti:// sonra durdu kanama apar topar transfer merkezine gitti muayene edildi ,tek kese ve bebek vardı cok sükür(kalp atısını duymadk henüz) 2 transfer yapılmıstı ya dün biri düstü, ya da zaten hic düsmemisti kanama oldu sebepsiz.. nedenini bilmiyrz dğn hastanede yattm 1 haftada evde yat dedi doktor.. cok korkuyrm insallah tutunur bebegim.. insallah birdaha kanama olmaz.. kanama yasayan atlatan oldu mu bu sekilde

Hoşgeldin cnm hayırlı olsun inşallah bidaha yaşamazsin kanama cnm bende de halsizlik sürekli araba tutmuş gibi geziniyorum bazen dahada çoğalıyor ama bugünümuze çok şükür

Hoşgeldin cnm inşallah Allah bidaha yasatmasin bolbol yat dinlen cnm

Canım benimde 11 ağustos transferim banada 2 tane koyulmuştu tek kese görüldü geçen hafta ilk keseyi gördük benim ara ara devamlı kahverengi akıntım var iç çamaşırım sürekli kahverengi oluyo perşembe günü benimde kanamam oldu hatta idrarımı yaparken bile aktı biraz ama öyle parça düşmedi minik minik pıhtılı gibi geldi bizde çok korktuk dr u aradık proluton depot yaptır evde dinlen düşsede düşmesede yapacak bişey yok yatacaksın dedi sonra sün gene gittik dr a baktı kese yerinde duruyo düşmemiş dedi benim kanamam durduda kahverengilik devam edio hep var yani o önm deil dedi dr um ama prolutonu her hafta progestan iğneyide hergün vurdurcaz bide çok ayakta kalma dinlen dedi haa bide düşük olması için en az 5-7 cm gbi bi parça düşmesi lazım dedi senin ne kadar dı düşen? Bide kahverengi lekelenmen varmı?

It

İyiyim şükür canım. Bu gün biraz dışarı çıkıp hava aldım . Iyi geldi. Sen nasılsın
Günaydın cnm bende iyiyim çok şükür iyi etmissin biraz gezinmek iyi oluyor halim olursa bende bakacam bu hafta biraz alışveriş için ama hiç gözüm kesmiyor

Canım benim bildigin su gibi aktı kanama.. tuvaletten kalkamadm.. dusen parcayı goremedm ama buyuktu hissettim sonrasında da büyük pıhtılar attım ama neydi bilmiyorm.proluton vuruldu fitil yaptı.. hergün 2 doz progesteron verdi.. 2 şişe serum yedim kanama oylr birden cok geldi ve durdu tekrar olmadı..evde dinleniyorm ama kasıklarımdaki agrı gecmiyor

Kızlar mi bulantısı ilerleyen zamanlarda daha da artar mi .öğretmenim okul açılınca sorun yasarim diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…