- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Ayni durumdayiz, bu bulanti ve yanma cocuklarlayken de olursa isim varKızlar mi bulantısı ilerleyen zamanlarda daha da artar mi .öğretmenim okul açılınca sorun yasarim diye korkuyorum.
Teşekkürler cnmhttp://www.e-gebe.com
bu sitede çok güzel şeyler var. Biraz pahalı ama değer galiba.
rosebady Yavrum benim
Arkadasım mrb..sana bişey sormak ıstıyorum estrofem kullanıyor musun..benı de 3 hafta sonra 2li tarama testıne cagırdı...ınsallah guzel sınuclar alırız..günaydın hanımlar...
dün dr a gittim... gebeliğimi son adet tarihime göre hesapladı.. 5. gün transferi oldum..
gayet güzel kalp atışımız var :)
crınone jele ve progtana devam :)
3 hafta sonra 2li tarama testi için çağırdı :)
yok hıc kullanmadım... ınsallah :)Arkadasım mrb..sana bişey sormak ıstıyorum estrofem kullanıyor musun..benı de 3 hafta sonra 2li tarama testıne cagırdı...ınsallah guzel sınuclar alırız..
Dikkat et yine de canım. Otururken insan bükük oturuyo sonuçta . Iyi yapmışsın rapor almakla bayram nedeniyle izin de var dinlenirsin bol bol. Rabbim bi daha yasatmasin. Evet canım aynı gündü gelişimleri de aynı devam ediyor demekki biz de yarın 7. Haftaya giriyorz hayirlisiyla. Daha doğrusu biri giriyor diğeri 3 gün geriden geliyo benim tembel minnakim :) siz de Allah a emanet olun canım sağlıcakla...Hiç Ağrı yoktu canım uykudan uyandım, tuvalete gittim çamaşırımda leke yoktu afedersiniz idrar esnasında olmuş kanama da. O an çok korktum sonra kırmızı gelmedi ama iğne olana kadar kahverengi ler geldi. İğneden sonra olmadı şükür. Sabah 9 da iğneyi yaptırdım, doktora da öğleden sonra gittik.
Ne güzelmiş kalp sesi.
Çalışıyorum ama işim hep pc başında, iki gün raporluyum dinleneyim daha da olmasın leke vs inşallah.
Benim yarın 7 hafta dolacak, transferimiz aynı gün olmuştu.
Benim daha önce de bi kahverengi leke olmuştu, bi daha olursa kan sulandırıcıyı keseceğiz demişti.
Allah'a emanet olun Can'ım.
Ah kıyamam ben o miniğe, ikisini de sana bağışlasın allahım. elimizden geleni yapıp bekliyoruz Can'ım Allah kolaylıklar versin.Dikkat et yine de canım. Otururken insan bükük oturuyo sonuçta . Iyi yapmışsın rapor almakla bayram nedeniyle izin de var dinlenirsin bol bol. Rabbim bi daha yasatmasin. Evet canım aynı gündü gelişimleri de aynı devam ediyor demekki biz de yarın 7. Haftaya giriyorz hayirlisiyla. Daha doğrusu biri giriyor diğeri 3 gün geriden geliyo benim tembel minnakim :) siz de Allah a emanet olun canım sağlıcakla...
Merhaba canım hayırlı ugurlu olsun inş Sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun hamile takvimini kendi profilinden ksisel bilgilerden yapıyorsun cnmBi de bu hamilelik takvimini nasıl yaptınız bana da öğretir misiniz :)
Denedim olmamis sanırım
Canım hayırlı olsun böyle devam etsin inşallah benim de öyle yükselmişti ama tek kese oldu ama senin ikiz olabilirde yani belli olmuyo inşallah sağsalim evlatlarımız olurMerhaba arkadaşlar
Rabbime hamdolsun 3.tüp bebek denememizde çok şükür bende hamileyimmm
Biz daha çok yeniyiz. 24 ağustos ta transferim oldu. 2 haftayi tamamladik henüz
İlk kan değerim 154 çıkmıştı ikincisi 1200 çıktı. Sizce ilerlemesi güzel mi
Birden.firlayinca acaba ikiz olabilir mi die heyecanlandim
Tek embriyo transfer edildi :)
Topikteki hamis arkadaslari da tebrik ederim. Darısı tüm isteyenlere inşallah
günaydın, benimde bulantım yok. arada bulanıyor ama kusacak kadar değil. mide yanmam sürekli var. kasık bel ağrısı var. yorgunluk hali uyku hali var. sürekli wc gidiyorum. karnım şişdi. ağzım kuruyor. biz ailemize söyledik. kalp atışından sonrada çevreye söylemeye başladık. bence çevrendekilerden nazar değmez. eşin dostun neden kem gözle baksınkiKızlar selamlar güzel annişler
Bulantılarınız ne alemde benim hiç yok yaa ne bulantı ne yanma dr a sordum baya güldü iyice paranoyak oldun ne güzel yok işte ama dahada sonra olabilir dedi sizler nasılsınız???
Bide bizim 4. Denememizdi bu bundan önceki kimyasaldı o heyecanla herkese söylemiştik sonrada düştü dedik herkes çok üzüldü şimdi kimseye söyleyemiyoruz sizler söyledinizmi eşim nazar değer diyo habire
Teşekkür ederim :) İnşallah canımCanım hayırlı olsun böyle devam etsin inşallah benim de öyle yükselmişti ama tek kese oldu ama senin ikiz olabilirde yani belli olmuyo inşallah sağsalim evlatlarımız olur
Haklısın canım bizde bu haftasonu kalp atımı için gidicez geçen hafta böyle hafif hafif kasılmasını gördük kalp atımını görelim hayırlısıyla o zaman söyleriz artık ailelere kasık ağrısı ve lekelenmem var benimgünaydın, benimde bulantım yok. arada bulanıyor ama kusacak kadar değil. mide yanmam sürekli var. kasık bel ağrısı var. yorgunluk hali uyku hali var. sürekli wc gidiyorum. karnım şişdi. ağzım kuruyor. biz ailemize söyledik. kalp atışından sonrada çevreye söylemeye başladık. bence çevrendekilerden nazar değmez. eşin dostun neden kem gözle baksınki
Canım bana 2 tane koyulmuştu ama değerlerim hep 3 e katlayarak gitti 5.haftada 1 kese görüldü 1 hafta sonra 6.haftada sürpriz bir kese daha çıkabilir dedi ama çıkmadı sanırım 6.hf gibi kesinleşir yani keseyi görünce kesinleşiyo aslındaTeşekkür ederim :) İnşallah canım
Ne zaman belli oluyor peki ikiz olup olmadığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?