2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Canım suan herşey senin için normal geçiyor. Sıkıntı yapıcak bi durum yok.diyorum ya biz kadın milleti ayniyiz :) ama iyi yapmıyoruz işte fayda sağlamıyor. Ya sabır dicez başka yolu yok.seni kaçıncı denemen bu?

Beklenen doğum tarihimi 1gun öne aldım takvimim düzgün işlemeyince..kendi hesaplama programlarını kullanarak gercek tarihim olan 14 nisan 2017 yi girmiştim oysaki..

Merhaba güzel anneler.bende bu topigin acilmasini bekliyordum :) ama benim durum biraz kritik.

2 tane 5. gün embriyosu
10. gün hcg 54
13.gün 107

4 gün sonra bakalim tekrar dedi doktor yani yarin bakicaz. insallah bi mucize olur saglikli olur ve bu sayfada kalirim. ama belirtilerim azaldi gibi geliyor bi de idrar testi yaptim cok koyu gibi gelmedi bana

Eklentiler

• PhotoGrid_1470383789765.webp
    17 KB · Görüntüleme: 84
Canım benım bhcg 385 ken bile idrarda senınkınden silikti.sakın idrara takılma.önemli olan hcg nin gunaşırı 2ye katlaması

Kızlar çok sukur keseyi gördük. Ama içerde biraz kanama var ama canını sıkacak bi durum yok dedi.hatta tatile gidebilirsin kendini çok yormamak kaydıyla dedi.beni telkin etmek mi amac bilmiyorum ama.umarım bundan sonra hep güzel haberler alırız.

E elzi canım çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin.suan kaç haftalık dedi bnm de transfer 19 temmuzda olmuştu.haftaya perşembe çağırdı kese için.cok geç değilmi ya?

E elzi canım çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin.suan kaç haftalık dedi bnm de transfer 19 temmuzda olmuştu.haftaya perşembe çağırdı kese için.cok geç değilmi ya?
Canım çok teşekkür ederim.4+4 dedi galiba inan heyecandan ne dediğini hatırlamıyorum. Evet bence de geç. Bir gün arayla yaptirmisiz yarın görebilirdin yani.

E elzi canım alttan mi baktı peki.bi çılgınlık yapsam mi acaba yarın içinsabredemiyorum ya
Evet canim alttan baktı. Sabredemiyorsan ara doktorunu yarın geleyim de.bana kalp atışı içinde 2 hafta sonra dedi. Ben bu gebelik haftası hesaplama işini çözemedim. İnternette 5+2 gözüküyorum blasta göre. Sen nasıl hesapladin

Canım çok teşekkür ederim.4+4 dedi galiba inan heyecandan ne dediğini hatırlamıyorum. Evet bence de geç. Bir gün arayla yaptirmisiz yarın görebilirdin yani.
Canim benim hesabima gore senin dogumun 9 nisan bebekte ya bugun ya yarin 5 haftalik.hazir hesaplayicalar dogru degil

Kızlar yarın transferin 14..günü 10. Gün 106.çıkmıştı şimdi yarın tekrarlicaz eğer bi sorun olsa kimyasal yada düşük. Gibi kanamam olurdu dimi illa ki bi sıkıntı olurdu bu benim ikinci denemem ama ilkiyle bu çok farklı o yüzden kafamda deli sorular

Aynen canim doktor bosa kan aldirma dedi ben senn gbiydim.kimyasalda lekelenme oluyomus sonjndada zaten sökuluyomus

Başım agriyor kizlar ağrısı gözlerime vuruyor bilemedim üzülmekten mi.cayır cayır terliyoruz buralarda

Yok canim ilk gebelegim olmadi ama arkdsimin gectigmiz ay oldu oda ayni sekilde lekelenmesi oldu.birde zaten deger dusuk baslamisti 12.gun 40 falandi

Anladım canım ben hissediyorum ama yattigimda bildiğin ben burdayım dior sanki hep aynı yerim batıyor Rabbim korusun inşallah hepsini

Kızlar bugün devlet hastanesinde iğne vurulmaya gittiğimde bi daha kan testi yaptırayim dedim.sonuc 1000,0cikti.bu değeri anlayamadım.bin mi on bin mi cozemedim.fikirlerinizi bekliyorum.simdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…