Canım suan herşey senin için normal geçiyor. Sıkıntı yapıcak bi durum yok.diyorum ya biz kadın milleti ayniyiz :) ama iyi yapmıyoruz işte fayda sağlamıyor. Ya sabır dicez başka yolu yok.seni kaçıncı denemen bu?Yeni gordum canim :) canim kan vermene gerek yok zaten allah gostermesin dusuk yada kimyasal olsa zaten adetin gelir.doktor niye kan aldiriyosun ne gerek var demisti bende senin gbiydim.adet sancisina gelince benim hala oluyor siddetli griyor arada onada olabilir dedi ilk aylar.takvim olauini cok bilmiyom
Canım benım bhcg 385 ken bile idrarda senınkınden silikti.sakın idrara takılma.önemli olan hcg nin gunaşırı 2ye katlamasıMerhaba güzel anneler.bende bu topigin acilmasini bekliyordum :) ama benim durum biraz kritik.
2 tane 5. gün embriyosu
10. gün hcg 54
13.gün 107
4 gün sonra bakalim tekrar dedi doktor yani yarin bakicaz. insallah bi mucize olur saglikli olur ve bu sayfada kalirim. ama belirtilerim azaldi gibi geliyor bi de idrar testi yaptim cok koyu gibi gelmedi bana
Canım çok teşekkür ederim.4+4 dedi galiba inan heyecandan ne dediğini hatırlamıyorum. Evet bence de geç. Bir gün arayla yaptirmisiz yarın görebilirdin yani.
Evet canim alttan baktı. Sabredemiyorsan ara doktorunu yarın geleyim de.bana kalp atışı içinde 2 hafta sonra dedi. Ben bu gebelik haftası hesaplama işini çözemedim. İnternette 5+2 gözüküyorum blasta göre. Sen nasıl hesapladin
Canim benim hesabima gore senin dogumun 9 nisan bebekte ya bugun ya yarin 5 haftalik.hazir hesaplayicalar dogru degilCanım çok teşekkür ederim.4+4 dedi galiba inan heyecandan ne dediğini hatırlamıyorum. Evet bence de geç. Bir gün arayla yaptirmisiz yarın görebilirdin yani.
Canim kalp atisi icin nezman gtceksinBulantiyi bekleyen arkadaslarim acele etmeyin,6. haftadan sonra elimizde poşetle gezecegiz :))
Aynen canim doktor bosa kan aldirma dedi ben senn gbiydim.kimyasalda lekelenme oluyomus sonjndada zaten sökuluyomusKızlar yarın transferin 14..günü 10. Gün 106.çıkmıştı şimdi yarın tekrarlicaz eğer bi sorun olsa kimyasal yada düşük. Gibi kanamam olurdu dimi illa ki bi sıkıntı olurdu bu benim ikinci denemem ama ilkiyle bu çok farklı o yüzden kafamda deli sorular
Aynen canim doktor bosa kan aldirma dedi ben senn gbiydim.kimyasalda lekelenme oluyomus sonjndada zaten sökuluyomus
Yok canim ilk gebelegim olmadi ama arkdsimin gectigmiz ay oldu oda ayni sekilde lekelenmesi oldu.birde zaten deger dusuk baslamisti 12.gun 40 falandiSenin kimyasal oldu mu canım
Yok canim ilk gebelegim olmadi ama arkdsimin gectigmiz ay oldu oda ayni sekilde lekelenmesi oldu.birde zaten deger dusuk baslamisti 12.gun 40 falandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?