- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
BinKızlar bugün devlet hastanesinde iğne vurulmaya gittiğimde bi daha kan testi yaptırayim dedim.sonuc 1000,0cikti.bu değeri anlayamadım.bin mi on bin mi cozemedim.fikirlerinizi bekliyorum.simdiden teşekkürler
eğer önünde sıfır sonra virgül sonra 1000 olsa hamile değildin fakat vigülün önünde 1000 hamile sin demek.Kızlar bugün devlet hastanesinde iğne vurulmaya gittiğimde bi daha kan testi yaptırayim dedim.sonuc 1000,0cikti.bu değeri anlayamadım.bin mi on bin mi cozemedim.fikirlerinizi bekliyorum.simdiden teşekkürler
20 ağustosa randevu aldım canım,sen ne zaman gideceksin?Canim kalp atisi icin nezman gtceksin
Canim haftaya bugun insallah 15nde20 ağustosa randevu aldım canım,sen ne zaman gideceksin?
Ben varya bırak dikkat etmeyi bu sıcaklardan nerdeyse aç yaşıyorum canım hiç bişey istemıyo.sadece 2kere narekşili çiğköfte aldım yedım:)su bile içemıyorum bu bebek nasıl beslenicek bılmıyorum.inanırmısın karpuz bile istemıyo canım yatıyorum hep halsiz halsiz..Merhaba kızlar yeme içme konusunda dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir ben daha dr muayenesi olmadğım için soramadım özellikle dikkat etmemiz gerekn şeyler nelerdir?
Bende tam tersi canım ya yemek yiyorum yarım saat olmuyo sanki hiç bişey yememişim gibi acıkıyorum :)) acıkıyorum ama canım bişey istemiyo yicek bişey bulamıyorumBen varya bırak dikkat etmeyi bu sıcaklardan nerdeyse aç yaşıyorum canım hiç bişey istemıyo.sadece 2kere narekşili çiğköfte aldım yedım:)su bile içemıyorum bu bebek nasıl beslenicek bılmıyorum.inanırmısın karpuz bile istemıyo canım yatıyorum hep halsiz halsiz..
İlaç kalıntısıdır.kan ver artık ölcez meraktankızlar sütlü kahverengi akıntım var hayra mı şere mi yorayım?
ben korkudan ölecem canım idrar testi yapsam diye düşünüyorum işten çıkışta. olmaz mı?bunun üstüne bi şey çıkmazsa varsa da düşer yani ondan korkuyorum.İlaç kalıntısıdır.kan ver artık ölcez meraktan
Alllaahh kız gelıyo deseneee:)))))kızlar sütü ben tek içemiyorum kakaolu iscem sizce faydası olur mu birde neler yiyorsunuz ben turşu dışında canım bişey istemiyor
nasip kuzum sağ sağlim olsun daAlllaahh kız gelıyo deseneee:)))))
yogurt olarak ayran peynır olarak da tuketebılırsın :)kızlar sütü ben tek içemiyorum kakaolu iscem sizce faydası olur mu birde neler yiyorsunuz ben turşu dışında canım bişey istemiyor
Yok canım benim 22 agustos kontrolNasil gidiyor anneler.belirtiler basladimi kalp atisi duyan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?