2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kızlar bugün devlet hastanesinde iğne vurulmaya gittiğimde bi daha kan testi yaptırayim dedim.sonuc 1000,0cikti.bu değeri anlayamadım.bin mi on bin mi cozemedim.fikirlerinizi bekliyorum.simdiden teşekkürler
eğer önünde sıfır sonra virgül sonra 1000 olsa hamile değildin fakat vigülün önünde 1000 hamile sin demek.
1000,00 hamilesin
0,1000 hamile değilsin kısaca

kızlar bu cuma belli olacak yarında adet günüm normal şartlarda.bebeğin transfer edildiği yerde adet ağrısına benzeyen bir ağrı var çok hafif.akıntım bembeyaz ilaç dökerkeniken krem rengi oldu.progesttan tableti fitil gibi kullanmaya devam ediyorum . hayır mı şermidir acaba?

Merhaba kızlar yeme içme konusunda dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir ben daha dr muayenesi olmadğım için soramadım özellikle dikkat etmemiz gerekn şeyler nelerdir?

Merhaba kızlar yeme içme konusunda dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir ben daha dr muayenesi olmadğım için soramadım özellikle dikkat etmemiz gerekn şeyler nelerdir?
Ben varya bırak dikkat etmeyi bu sıcaklardan nerdeyse aç yaşıyorum canım hiç bişey istemıyo.sadece 2kere narekşili çiğköfte aldım yedım:)su bile içemıyorum bu bebek nasıl beslenicek bılmıyorum.inanırmısın karpuz bile istemıyo canım yatıyorum hep halsiz halsiz..

Bende tam tersi canım ya yemek yiyorum yarım saat olmuyo sanki hiç bişey yememişim gibi acıkıyorum :)) acıkıyorum ama canım bişey istemiyo yicek bişey bulamıyorum

kızlar sütlü kahverengi akıntım var hayra mı şere mi yorayım?

Az az ve sık sık beslenmeye özen göstermek lazım... ben midem açıkir gibi olduğunda ceviz badem ve fındık yiyorum...
Gece yatmadan önce süt içiyorum...
Küçük balık tüketmeye özen gösteriyorum...
Bulantıyı hissettiğim anda tuzlu kraker yiyorum.. bol su içiyorum ve akşam yemekten sonra yürüyüş yapıyorum hazmetme problemi yaşıyorum çünkü ;(
Kabızlık yaşamamak lazım

kızlar sütü ben tek içemiyorum kakaolu iscem sizce faydası olur mu birde neler yiyorsunuz ben turşu dışında canım bişey istemiyor

kızlar sütü ben tek içemiyorum kakaolu iscem sizce faydası olur mu birde neler yiyorsunuz ben turşu dışında canım bişey istemiyor
yogurt olarak ayran peynır olarak da tuketebılırsın :)
benım de hıc tatlı yıyesım yok :)
hep tuzlu eksı seyler yemek ıstıyorum :)
bu arada gebelıgın ılk donemınde tuketılen tuz cok onemlı... ılerıkı aylarda cok fazla odeme sebep oluyor... tuz tuketımıne dıkkat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…