2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Haftaya bugun kalp inşlh:)) çok şükür kızlar ya ne kadar şükretsem yetmez...

Dr bana 22 temmuz a randevu verdi ama kese mi kalp mi birsey demedi... yani ben daha kese de görmedim ;(

Canim bana kesede 10 gun sonra kalp duyulur dedi ama 15 de gel strese grme vazen gec duyuluyo dedi.senin baya erken ozman
Çok ilginç bişi söyliim.dr bana haftaya çarş yada perş gel dedi.erken gerçekten :) ben perşembeyi düz hesap 6haft.olsun dıye seçtim.umarım sorun çıkmaz

Slm arkadaşlar inşallah bende nisan annesi olacağım güzel paylaşımlarda bulunuruz inss buradan

Tupbebek te bebeğin kaç haftalık olduğunu nasıl hesapliyoruz
Transferin yapildiği gun 2haftalık sayılıyor.benim 21tem perş transferim yapilmişti her perşembe hafta atlamış oluyorum.senın kaçinci gun embrıyosu

Sizin daha yüksek allah tamamına erdirsin.benim 12. Gün 144 /14. Gün 236. Pazartesi yine test istedi dr. Bu şekilde olup hamile olan varmi.çok endişeleniyorum. İlla iki kat mi artması lazım. Nolur cvp yazın. Vakit geçmiyor. Zaman dolmuyo.şu ise bakın hamileyim ama sevinemiyorum.belirsizlik çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…