- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Canim bana kesede 10 gun sonra kalp duyulur dedi ama 15 de gel strese grme vazen gec duyuluyo dedi.senin baya erken ozmanHaftaya bugun kalp inşlh:)) çok şükür kızlar ya ne kadar şükretsem yetmez...
Tamam canim ozman kese gorceksin insallah sonrasinda kalbe cagrcakDr bana 22 temmuz a randevu verdi ama kese mi kalp mi birsey demedi... yani ben daha kese de görmedim ;(
Çok ilginç bişi söyliim.dr bana haftaya çarş yada perş gel dedi.erken gerçekten :) ben perşembeyi düz hesap 6haft.olsun dıye seçtim.umarım sorun çıkmazCanim bana kesede 10 gun sonra kalp duyulur dedi ama 15 de gel strese grme vazen gec duyuluyo dedi.senin baya erken ozman
Kese görmeye gittin miSlm arkadaşlar inşallah bende nisan annesi olacağım güzel paylaşımlarda bulunuruz inss buradan
Yok cnm daha gitmedim daha dün öğrendim benKese görmeye gittin mi
Transferin yapildiği gun 2haftalık sayılıyor.benim 21tem perş transferim yapilmişti her perşembe hafta atlamış oluyorum.senın kaçinci gun embrıyosuTupbebek te bebeğin kaç haftalık olduğunu nasıl hesapliyoruz
27 temmuzda 5 günlük embriyo transfer edildiTransferin yapildiği gun 2haftalık sayılıyor.benim 21tem perş transferim yapilmişti her perşembe hafta atlamış oluyorum.senın kaçinci gun embrıyosu
Hayirli olsun tebrik ederim ☺Arkadaşlar bugün pozitif sonucumu aldım bende
hayırli olsun gözün aydın canımArkadaşlar bugün pozitif sonucumu aldım bende
Gözünüz aydın.tebrikler.kan testi beta degerleriniz kaç cikti.Arkadaşlar bugün pozitif sonucumu aldım bende
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.bhcg 14. Gün 292 çıktı canımGözünüz aydın.tebrikler.kan testi beta degerleriniz kaç cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?