2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Yok cnm bende fıtık ama benim adet ağrıları çok yoğun olurdu çok yumurta üretiyor vücudum ohss de oldum ilk günler şükür atlattım ama kalan yumurtalar basınç yapıyor mus adet agrilari gibi agrilar normal demişti doktor sorduğumda bu iki gündür çok ağrıyor belim cnm
günaydın cnm ozaman o ağrilar normal o yumurtalarda beline ağrı yapabilir için rahat olsun bolbol su ic cnm ve dinlen inşallah en kısa zamanda atlatirsin

Canım geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah. Benim tekrarlamadı, progestan iğne kullanıyorum o günden beri. Kasık Ağrım yoktu o kanama günü, ama ara ara ağrı oluyor. Rahim büyüyor ondan Ağrılarımız. Çok oldu mu kanaman? Benim bi anda çokça gelmişti kırmızı.
İnsan o korkuyu atamıyor her gittiğimde tuvalete korkuyorum :/
Allah'a emanet olsun minikler, sağ salim doğuralıminşallah.
Sağol canım. Dün ani kanama ile tekrar yattım hastaneye. Şuan kan durdu ama içerde kanama hala gözüküyor. İki kesenin arasindayms kanama o yüzden umutlu konusmadi. Ani Basıncla dusurebikir de kalabilir de dedi. Haktan hayırlısı. Nasipleri yoksa ne gelir elden. Moralmen bıtık durumdaym

Sağol canım. Dün ani kanama ile tekrar yattım hastaneye. Şuan kan durdu ama içerde kanama hala gözüküyor. İki kesenin arasindayms kanama o yüzden umutlu konusmadi. Ani Basıncla dusurebikir de kalabilir de dedi. Haktan hayırlısı. Nasipleri yoksa ne gelir elden. Moralmen bıtık durumdaym
Canım, ikisini de Allah korusun sana bağışlasın.
Kan sulandırıcı içiyormuydun? İçiyorsan Ne zaman bıraktırdılar?
Ne zor yaşadıklarımız. Allah hepimize sabır versin.

Canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tut rabbimden umut kesilmez herşey onun elinde dua et bol bol bende dua edicem senin için bildiğimiz kırmızı kanamamı bu benimde hep kahverengi akıntım var bıgün sabah bildiğim böyle tortulu tortulu geldi baya çoktu Allahım hepimize sabır ve güç ver

Çok geçmiş olsun inşlh durur kanama ve evlatlarına sağlıkla kavuşursun..duayı eksık etmeyelim.moral çok önemli lütfen sakin ol Allah buyuk

Kendi doktorum izinde dün dayanamayp baska doktora gittim,gitmez olaydm. Dün 6+6 ya da 7.haftaydı tam normal ultrasondan 10 saniye baktı kalbi atmıyor kese 25 mm olmus görülmesi gerekirdi atmaz artık dedi. Hadi tüp diye bekleylm 2 3 gün cuma gel alalım dedi.. okadar acımasız ki iyiki düsmemis kendisi dedi kurtajla alalm genetik yapalm dedi..çok kötüyüm dündn beri hic beklemiyordm bunu atmıyor mu şimdi minicik kalbi:(

Kendi doktorum izinde dün dayanamayp baska doktora gittim,gitmez olaydm. Dün 6+6 ya da 7.haftaydı tam normal ultrasondan 10 saniye baktı kalbi atmıyor kese 25 mm olmus görülmesi gerekirdi atmaz artık dedi. Hadi tüp diye bekleylm 2 3 gün cuma gel alalım dedi.. okadar acımasız ki iyiki düsmemis kendisi dedi kurtajla alalm genetik yapalm dedi..çok kötüyüm dündn beri hic beklemiyordm bunu atmıyor mu şimdi minicik kalbi:KK43:
Bu ne yaaa bu kadar basit mi Allah aşkına...zaten heryerde 8 haftaya kadar görülmeyebılır yazıyo..nolur üzülme başka dr gıt

Kendi doktorum izinde dün dayanamayp baska doktora gittim,gitmez olaydm. Dün 6+6 ya da 7.haftaydı tam normal ultrasondan 10 saniye baktı kalbi atmıyor kese 25 mm olmus görülmesi gerekirdi atmaz artık dedi. Hadi tüp diye bekleylm 2 3 gün cuma gel alalım dedi.. okadar acımasız ki iyiki düsmemis kendisi dedi kurtajla alalm genetik yapalm dedi..çok kötüyüm dündn beri hic beklemiyordm bunu atmıyor mu şimdi minicik kalbi:KK43:
Cnm inşallah görürsünüz kendi Dr nu bekle bence cnm Allah hayırlısıni nasip etsin inşallah

Cnm ya çok üzüldüm okuyunca inşallah rabbim bebeklerini korusun inşallah çok geçmiş olsun Dr lar herşeyi söylemek zorundalar ne yazıkki ben inaniyorum sen bjnuda atlatacan inşallah

Bu ne yaaa bu kadar basit mi Allah aşkına...zaten heryerde 8 haftaya kadar görülmeyebılır yazıyo..nolur üzülme başka dr gıt
Alttan muayene de görülmesi gerekirmis mutlaka bu zamana kadar:( bütün belirtilerim de kayboldu.. gögüslerim taş gibiydi dokunamazdm ne ağrı kaldı ne şişlik,kasık agrm bitti,uyuklamalarm bitti cok kotuym dünden beri hic umudm kalmadı:(

Alttan muayene de görülmesi gerekirmis mutlaka bu zamana kadar:KK43: bütün belirtilerim de kayboldu.. gögüslerim taş gibiydi dokunamazdm ne ağrı kaldı ne şişlik,kasık agrm bitti,uyuklamalarm bitti cok kotuym dünden beri hic umudm kalmadı:KK43:
Allah yardım etsin cnm lütfen kendi doktorunuza bekle yine bir işlem yapılacaksa onda yaptır benim fikrim Rabbim içini ferahlatsin mucize nasip etsin arkadaşım

Allahım yardım etsin arkadaşım dualarımiz seninle inş Allahın izniyle bişey olmaz yavrularına

Back
X