2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kanama yaşayan arkadaşlarım lütfen sakin olun.ben de 2defa yaşadım 6+6 ve 7+4te.atlattım çok şükür 11.haftaya gırdım.hala diken üstündeyim..rahatça gezen doğal gebelere imreniyorum hergun ağrım oluyor mutlaka.yalvarıyorum Allaha bu gunler çabuk geçsin risklı dönem bıtsın gücüm kalmadi..sabırrr

Canım, ikisini de Allah korusun sana bağışlasın.
Kan sulandırıcı içiyormuydun? İçiyorsan Ne zaman bıraktırdılar?
Ne zor yaşadıklarımız. Allah hepimize sabır versin.
Amin. İnşallah canım. Ben hiç icmedim kan sulansirici . Doktor gerek görmüyorum demişti. Aynen canım zor süreçten geçiyor z ama buna şükür Rabbim korusun sagsalim alalım inşallah kucaklarimiza

Canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tut rabbimden umut kesilmez herşey onun elinde dua et bol bol bende dua edicem senin için bildiğimiz kırmızı kanamamı bu benimde hep kahverengi akıntım var bıgün sabah bildiğim böyle tortulu tortulu geldi baya çoktu Allahım hepimize sabır ve güç ver
ALLAH razı olsun canım. Evet kan canım adet olur gibi bir Ped geldi ama sulandirilmis kan gibi sıvı çok köyü değildi. Sabah taburcu olduk. Doktor bekliycez yapacak bişey yok dedi. Yarın tekrar düşük önleyici iğne olucam. Bilmiyorum ki canım bende leke olmamıştı birden kan geldi ikisindede. Jel kullaniyorsan ondan mi acaba yine de icin rahat etsin bi git istersen doktora

Kanama yaşayan arkadaşlarım lütfen sakin olun.ben de 2defa yaşadım 6+6 ve 7+4te.atlattım çok şükür 11.haftaya gırdım.hala diken üstündeyim..rahatça gezen doğal gebelere imreniyorum hergun ağrım oluyor mutlaka.yalvarıyorum Allaha bu gunler çabuk geçsin risklı dönem bıtsın gücüm kalmadi..sabırrr
Geçmiş olsun canım. Nasıl gelmişti kan birden mi pıhtı pihti mı. Çok oluyirmuydu Ağrı adet ağrısı gibimiydi biraz anlatirmisn canım. Her kalktigimda terdeddutle kalkıyor m ayağa bişey olcak diye. Benimki ağrıyla birden geldi sulu kan seklinde bir Ped kirlenmiş hmn iğne yaptılar kesildi. Benim riskin hala devam ediyor içerde kanama gözüküyor. Bi de dünden beri 4 enjektör antibiyotik verdiler damar yolundan bi de hap. Kanama olan yerde Enfeksiyon olabilirns. Sana da yapıldı mi canım. Bi de ayağa kalktigimda iki üç damla sıvı geliyor şeffaf şu gibi sende böyle bişey var mı acaba. Çok sordum kusura bakma

Kızl

Kızlar duphalac şurup var ben onda buldum çareyi çok sık kullanmak iyi değil bağırsak tembelliği yapıyor ama arada çok zorda kalınca kullanılabilir tamamen bitkisel
BEN de aynen duphaloc kullanıyorum biraz sancı yapıyor ama rahatlatiyoe. Bu arada kanama n ne durumda canım. Hala devam ediyor mu . Agri var mi karninda.Çok zor ya insan her an tedirgin oluyor. Rabbim yardımcımız olsn

Canım sakın bozma moralini büyürken kılcal damarlara baskı yapıyorlar ondan da oluyor cogul gebeliklerde cok duydum sakın üzme hemen kendini Rabbimin izniyle gececek insallah inanıyorm ben
Sağolasın can. ALLAH razı olsun. İnşallah öyledir. Sen nasıl sin senin için ayetelkursu okudum. Rabbim bebeğini korusun inşallah

amin canım seni çok iyi anlıyorum çok zor. tarifi yok rabbim yardımcın olsun. içini ferah tut geçecek bugünler
İNŞALLAH dün çok umutsizdum bu gün daha iyiyim şükür. Taburcu olmadan tekrar bebeklere baktık şükür iyiler içerde sıvı hala var yapıcak bişey yok bekliycz yarın tekrar düsük önleyici. Pazartesi kontrol Rabbim yarfkmcimz olsun

Sağolasın can. ALLAH razı olsun. İnşallah öyledir. Sen nasıl sin senin için ayetelkursu okudum. Rabbim bebeğini korusun inşallah
Canım bekliyorm korkuyla.. tüp bebek merkezinde baska doktora gitsek mi dedik sonra vazgectik kendi doktorumuzu bekliyrz pazartesi gelecek.. pek ümidim kalmadı koca profesor kalbi atsa görürdü bukadar emin konusmazdı diyorm bekliyrm yine de dua ediyrm Rabbim yardımcımız olsun:( alttan muayene ile gorulurdu atsa mutlaka diyorm bilmiyrm:(

canım normalde 8 haftada olması gerekti her doktora gidişimde 6 haftalık diyordu doktor. alttan bakmıyordu üstten bakıyordu. kese gözüküyor bebek görünmedi hiç. kızıyordum bu adam neden alttan bakmıyor diye. pazar günü kahve lekem geldi durup duruken. ertesi gün doktora gittim. vajinal ultrasonla bakmasını istedim bebeği gördü ama kalp atışını duymadı. 1 hafta sonra gel daha küçük dedi. bir hafta sonra gittim tekrar baktı üstten gözükmedi alttan baktı. bebek gelişmemiş aynı duruyor dedi. ama bazı bebeklerde birden gelişim oluyor kalp atışı duyuluyor dedi ve 1 hafta sonra tekrar çağırdı gittim aynıydı bebek büyümedi. başka doktora gittim aynı şeyi söyledi ve orada birden fazla kanamam oldu. ertesi günde kürtaj oldum. 2 hafta ölü bebekle gezdim. ama senin farklı inanıyorumki sen duyacaksın kalp atışını.
Canım Allah razı olsn insallah duanı eksik etme:( ama doktor %100 atmaz gibi konustu cok emindi bekliyrz bir ümit ama cok zor gibi:(

Geçmiş olsun canım. Nasıl gelmişti kan birden mi pıhtı pihti mı. Çok oluyirmuydu Ağrı adet ağrısı gibimiydi biraz anlatirmisn canım. Her kalktigimda terdeddutle kalkıyor m ayağa bişey olcak diye. Benimki ağrıyla birden geldi sulu kan seklinde bir Ped kirlenmiş hmn iğne yaptılar kesildi. Benim riskin hala devam ediyor içerde kanama gözüküyor. Bi de dünden beri 4 enjektör antibiyotik verdiler damar yolundan bi de hap. Kanama olan yerde Enfeksiyon olabilirns. Sana da yapıldı mi canım. Bi de ayağa kalktigimda iki üç damla sıvı geliyor şeffaf şu gibi sende böyle bişey var mı acaba. Çok sordum kusura bakma
Ayni adet ağrisi yaşadım o gunlerde sonra bildiğin kırmızı kan gelmeye başladi pihti yoktu..azalarak bitti kanama.usg de kanama alanı görülmedi progestana zaten devam edıyorum.şimdilerde bişi yok inşallah sorun kalmamiştir

Back
X