Gözünüz aydın. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin. Eğer benimde yolunda giderse aynı gün doğumumuz. Değerlerin kaç arkadasim.kızlar çok şükür allahima bugün bende pozitifi gördüm. allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kısmet olursa bende nisanda dogum yapicam.
sagol canim. seninde gözün aydın. 10 değerin 132. yarin tekrarlicam. senin kac?Gözünüz aydın. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin. Eğer benimde yolunda giderse aynı gün doğumumuz. Değerlerin kaç arkadasim.
Canım doktorun kendi ağzından birebir dıyduğum şey : bhcg değeri gun aşırı %60 oranında artıyorsa sağlıklı gebelıktır.yani illa %100 artcak dıye bişi yok....üzme kendini sonrakı sonucunu bize de yaz ama merak ettim dualarım senınle.Sizin daha yüksek allah tamamına erdirsin.benim 12. Gün 144 /14. Gün 236. Pazartesi yine test istedi dr. Bu şekilde olup hamile olan varmi.çok endişeleniyorum. İlla iki kat mi artması lazım. Nolur cvp yazın. Vakit geçmiyor. Zaman dolmuyo.şu ise bakın hamileyim ama sevinemiyorum.belirsizlik çok kötü.
evet pozitifle sonuçlandı. teşekkür ederimMrb canim haziran topiginden hatrliyorum seni dondurmuslardi pozitifi gorduk demek hayirli olsun
Onu nasıl hesaplicam peki. Yani şimdi benim sat 20 temmz ama 3. Gün embriyo 4 ağustos transfer sat tarihi neye göre yazayımKişisel bilgilerine gir cnm..doğum yapacağin tarihi soran bi yer var.tarihi gir otomatık oluyor
bana son adet tarifi ve kaçıncı gün embriyosu söyleyin hesaplayayımOnu nasıl hesaplicam peki. Yani şimdi benim sat 20 temmz ama 3. Gün embriyo 4 ağustos transfer sat tarihi neye göre yazayım
Sağol canım teşekkür ederim son adet 20 temmuz. 3 Gün embriyo subana son adet tarifi ve kaçıncı gün embriyosu söyleyin hesaplayayım
25 nisan canımSağol canım teşekkür ederim son adet 20 temmuz. 3 Gün embriyo su
Benımkinide hesaplarmısın arkadasım adet günü 30 hazıran 3.gun embrıyosu transfer gunu 23 temmuzbana son adet tarifi ve kaçıncı gün embriyosu söyleyin hesaplayayım
Evet canım kişisel bilgilere yazıyorum hamilelik takvimine uygun tarih yazın diyo. Olmuyo25 nisan canım
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.htmlEvet canım kişisel bilgilere yazıyorum hamilelik takvimine uygun tarih yazın diyo. Olmuyo
13 nisanBenımkinide hesaplarmısın arkadasım adet günü 30 hazıran 3.gun embrıyosu transfer gunu 23 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?