Canm doktorum sirf kahverengi leke icin verdi progestani.bence doktouna devam ettigini soyle lekelenmenincnm bana 5tane verdi bitince devam etme dedi,yrn bitiyor ve daha yrn 14.gunumuz ama hemsiresiydi,sence ne yapim bi daha arayip doktorla gorussem mi
Lekelenme mi oluyor yoksa kahve rengi fitil mi geri geliyor cnmCanm doktorum sirf kahverengi leke icin verdi progestani.bence doktouna devam ettigini soyle lekelenmenin
cnm bnm lekem yok,kahverenginde jel geri geliyor.soyledigimde kirmizi olmadikca sıkıntı yok dedi.Canm doktorum sirf kahverengi leke icin verdi progestani.bence doktouna devam ettigini soyle lekelenmenin
Bende onu diyicektim benim yedi haftada kahve rengi kanama tarzi oldu doktor bu önemli dedi ama fitilin java rengi geri geldiğini söylediğim de sıkıntı yok olabilir dedi kızlar...cnm bnm lekem yok,kahverenginde jel geri geliyor.soyledigimde kirmizi olmadikca sıkıntı yok dedi.
Benim 7-9. Haftalar arasi full kahve geldi. Sonra 11. Haftaya dek de pembe- seftali rengi turuncu vb. Kirmizi gelmedigi surece sikinti yok dedi doktor. Kanama alani hic olmadi sukur.amin amin insallah cnmpeki progestan kullandin mi ne kadar kullandin?dr um 50mg lik 5tane verdi kullaniyorum.acaba yine yazar mi yoksa kanama yoksa verilmez mi
tesekkur ederim cnm cvbin ıçın:)Benim 7-9. Haftalar arasi full kahve geldi. Sonra 11. Haftaya dek de pembe- seftali rengi turuncu vb. Kirmizi gelmedigi surece sikinti yok dedi doktor. Kanama alani hic olmadi sukur.
Canım lekelenme olayının iğne ya da calsülle hiçbir ilgisi yok benim bu 4.denemem bundan ilkinde iğne kullanmadım sonra hepsinde iğne kullandım hergün progestan hatta haftada birde proluton ama lekelenmem bundan önce hiç olmamıştı bundan bir öncekinde gebelik sonlandı kalp atımı oluşmadı ondada hiç lekelenmem olmadı ama bu sefer iğnelere herşeye yine aynı devam o ladar çok lekelenmem oldu ki özellikle 6-9 haftalar arası bildiğin adet gibi pet falan kullandım yani iğnenin tabikide koruyuculuk etkisi daha fazla ama lekelenme olacaksa oluyo durduramıyosun bu lekelenme için belki size komik gelecek 4 dr a gittik hepside keseyle bi ilgisi olmadığını söyledi çok şükür insan kötü deneyimler yaşaya yaşaya iyice uzman oluyo şimdi dr um 12. Hafta gibi iğneleri azaltmaya başlayacağını 16.haftadada keseceğini söyledi hiçbi zararı olmadığı sürece biz sonuna kadar devam edicez inşallahKızlar günaydın bu lekelenmesi olanlar ben geçen tedavimde sürekli lekelenmem oldu zaten sonra da kürtaj oldum ama bu tedavi de daha transfer olmadan doktorum progestan iğnesine başlattı hemde hergün vuruldum ta ki bebek 8. Haftasına gelene kadar ama inanin hiç ama hiç lekelenmem olmadı hala da yok çok şükür o yüzden biraz zor ama doktorunuzdan iğne isteyin benim doktor özellikle iğne veriyorum hiçbi ilaç iğne gibi kuvvetli değil dedi . O yüzden bunu bi konuşun doktorunuzla
Normal canım çoğumuzda oldu biraz yukarıları okursan göreceksin dönem dönem hepimiz yaşadıkKızlar kahverengi leke geldi bu normal mi biraz endiselendim. Sizler bu haftayı atlattınız daha bilgilisiniz
Ay tamda yukarda yazmışsın ben topige girer girmez okumadan yazdım telaşla kusura bakma canım .Normal canım çoğumuzda oldu biraz yukarıları okursan göreceksin dönem dönem hepimiz yaşadık
Canım Kahveler de geldi kırmızılar da bende, uzan ayaklarının altına yastık koy. Devam etmez inşallah. Pek çoğumuza oldu. Benim ilki 5. Haftada olmuştu 2. Kırmızı+kahve de kansulandırıcı yı bıraktırdılar.Kızlar kahverengi leke geldi bu normal mi biraz endiselendim. Sizler bu haftayı atlattınız daha bilgilisiniz
Kontrole gittin mi canım?Günaydın hanımlar ben kuru bir öksürüğe yakalandım boğazımdan aşağı kadar yanma var pekmez bal falan içiyorum daha devam öksürükden karnım acıdı. Bugün de bişey hissetmiyorum bebeklerle ilgili bişey göğüslerim de sızlamıyor çok tedirginim 12 haftaya gelmişken kötü şeyler yaşamamam inşallah çalışıyorum izin alıp gideyim bi doktora diyorum
Canim ya çalışıyorum ben okula gidiyorum. Napsam acaba rapor mu alsamCanım Kahveler de geldi kırmızılar da bende, uzan ayaklarının altına yastık koy. Devam etmez inşallah. Pek çoğumuza oldu. Benim ilki 5. Haftada olmuştu 2. Kırmızı+kahve de kansulandırıcı yı bıraktırdılar.
İnşallah ilk ve son olsun Allah korkutmasın, tüm bebişlerimizi korusun.
Canım ben kırmızı olan iki seferde rapor almıştım yoksa işe gidip gelmeye devam ettim.Kontrole gittin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?