- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
Canim coraspin kullanıyor musun . Benden çok yoğun geldi coraspin ve igneyi bıraktırdılarYine lekelenmeli bir gece :/ kahverengi den kiremit rengine doğru gidip gelen renkler
Yok Can'ım 8. Haftada bıraktırdılar. 4. Defa oldu bu ikisi kan kırmızıydı.Canim coraspin kullanıyor musun . Benden çok yoğun geldi coraspin ve igneyi bıraktırdılar
Merkezi ara canım sor bakalım . Allah im sağlıkla kucağımiza alalım bebislerimizi. Çok stresli bir dönem . Ben de o kanamadan sonra heran iç camasirima bakıyorum yine geldi mi diye .Yok Can'ım 8. Haftada bıraktırdılar. 4. Defa oldu bu ikisi kan kırmızıydı.
Neden oluyor anlamıyorumo kadar da dikkat ediyorum.
Aradım konuştum zeynep hemşireyle sabah. Progestan A devam, Hüsamettin bey ameliyattaymış eğer ki gel derse gidicem bugün kontrole. Dinlenicem bugün de. Bi iğneye gidip gelmem lazım sadece Can'ım.Merkezi ara canım sor bakalım . Allah im sağlıkla kucağımiza alalım bebislerimizi. Çok stresli bir dönem . Ben de o kanamadan sonra heran iç camasirima bakıyorum yine geldi mi diye .
Zaten progestan kullanmıyor muydun . Neden oluyormuş söylemedi mi. Sen istanbuldasin gidebiliyorsun ben burdan telefonla ancak . Bir de zeynep hemşire yönlendiriyor hep hüsamettin beyin haberi oluyor mu ki. Geçen gün kalp atışı vardı ama duyamadik biz zeynep hemşire söyledim birsey demedi akşam hüsamettin beyi cepten aradım estrofem keselim dedi yani aramasam doktoru estrofem devam edicem .Aradım konuştum zeynep hemşireyle sabah. Progestan A devam, Hüsamettin bey ameliyattaymış eğer ki gel derse gidicem bugün kontrole. Dinlenicem bugün de. Bi iğneye gidip gelmem lazım sadece Can'ım.
Can'ım en kötü yanı direk Hüsamettin beyle iletişim kuramamak. Ben o yüzden bi hastaneye daha gittim. Ama yine de ağırlıkla merkez E gidiyorum. 12ye doğru gelecekmiş Hüsamettin bey dönüş yapacak dendi. Ben bi daha ararım o saatte.Zaten progestan kullanmıyor muydun . Neden oluyormuş söylemedi mi. Sen istanbuldasin gidebiliyorsun ben burdan telefonla ancak . Bir de zeynep hemşire yönlendiriyor hep hüsamettin beyin haberi oluyor mu ki. Geçen gün kalp atışı vardı ama duyamadik biz zeynep hemşire söyledim birsey demedi akşam hüsamettin beyi cepten aradım estrofem keselim dedi yani aramasam doktoru estrofem devam edicem .
Canim geçmiş olsun çok dinlenir doktoruna ulaş canım inş önemli bir durum değildir .Günaydın tüm hamislere ...Can'ım en kötü yanı direk Hüsamettin beyle iletişim kuramamak. Ben o yüzden bi hastaneye daha gittim. Ama yine de ağırlıkla merkez E gidiyorum. 12ye doğru gelecekmiş Hüsamettin bey dönüş yapacak dendi. Ben bi daha ararım o saatte.
Progestan kullanıyorum
Geçmiş olsun canım umarım ciddi bir durum yokturYine lekelenmeli bir gece :/ kahverengi den kiremit rengine doğru gidip gelen renkler
Canım cok gecmıs olsun...olabılır sıkma canını doktorunla bır an once gorusmen lazım..Yok Can'ım 8. Haftada bıraktırdılar. 4. Defa oldu bu ikisi kan kırmızıydı.
Neden oluyor anlamıyorumo kadar da dikkat ediyorum.
Sen içini ferah tut biz ne kanamalar gördük seni çok iyi anlıyorum onlar ne kadar lekelenme falan önm del desede o korkuyu biz biliriz ben her kanamada tuvalette bayılcak gibi oldum dizlerim titredi benimde şuan lekelenmem tamamen geçti karın ağrısı korkum var hep ağrıyo desem yeri yine onlar önm deil desede atamıyorum korkuyuKızlar kahverengi lekeler olabilir demişti geçen cuma gittiğim kontrolde, onlar ne kadar olabilir dese de insan o an büyük korku yaşıyor :/ neyse ki yok şuan bi leke.
maviyusufcuk dediğin çok mantıklı. Bakıcam ben de.
Allah hepimizin bebeğini korusun sağlıkla doğsunlar inşallah.
Aynen, biri hariç tüm kanama,lekeler gece uykuda iken oldu, wc gidince farkettim. Her tuvalete gittiğimde bu korkuyu yaşıyorum :/Sen içini ferah tut biz ne kanamalar gördük seni çok iyi anlıyorum onlar ne kadar lekelenme falan önm del desede o korkuyu biz biliriz ben her kanamada tuvalette bayılcak gibi oldum dizlerim titredi benimde şuan lekelenmem tamamen geçti karın ağrısı korkum var hep ağrıyo desem yeri yine onlar önm deil desede atamıyorum korkuyu
Allah korusun hiç kimse yaşamasın inşallah. Elimizden geleni yapıyoruz Allah da yardım etsin hepimize inş.arkadaşlar hiç bir kanama lekelenme iğne vb şeyler hiç yaşamadım ama emin olun ki ben de her lavaboya gittiğimde herhangibir kanama olmuş mu diye kontrol ediyorum... bir akıntı geldiğinde eyvah deyip koşturarak lavaboya gidiyorum... ne yazık ki bu hep böyle devam edecek... pozitif düşünüp dua etmekten başka bir yolumuz yok...
Canım nasıl oldun kesildimi kanama?Aynen, biri hariç tüm kanama,lekeler gece uykuda iken oldu, wc gidince farkettim. Her tuvalete gittiğimde bu korkuyu yaşıyorum :/
O Ağrılara büyüdüğünden oluyor diyorlar, inşallah kolay geçer kalan haftalarımız aylarımız Can'ım Allah korusun bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?