amin cnm inşallahHerbirinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz iyiymiş çok şükür, bi yeni kanama alanı oluşmuş, çarpma neticesinde sanırım. Karın henüz kemik yapı içinde olduğundan korunmuş olabilir, Allah korudu bebeğimi. İlk 24 saat gözetim altında geçecek. Dün kanamam olmasın derken bugün yaşadıklarım
Ne kadar korunsak da kadere İman edeceğiz inşallah bu zor günler geçer...
Hiç birimiz zor bulduğumuz mucizemizle sınanmayalım inşallah.
Bende baş ağrısı ve öksürük ile uğraşıyorumGünaydın ben de başağrısı mevcut ;(
Amin canım benim hepimiz için inşallahgünaydın kızlar, bebeklerin güzel haberlerini alacağımız, huzurlu geçen bi hafta dilerim.
Ilk USG kontrollerinde bunlara çok takılmamak lazim.. sen beslenmene dikkat et o çabucak büyürKızlar usg de 1 hafta geriden geliyor . 6 haftalik görünüyor .
Geçen hafta kontrole gittiğimde usg de 5h 5 günlük görünüyordu .bu hafta 6 haftalik görünüyor . 7 günde 2 günlük mu ilerleme kaydetmiş anlamadim
canım çok şükür, sen nasılsın? bulantıların hafifledi mi? benim sanki eskiye göre daha fazla bulantım var, yine de dayanılmayacak gibi değil.Günaydın herkese Nasılsıniz kızlar inş herkes çok iyidir ...
Bulantı var canım benim hala azalıyor artıyor Afedersin çıkar ma her gün var inş sağlıkla ilerlesin de canım sen nasıl oldun çok geçmiş olsun tekrar evdemisin işten izinlimisin?canım çok şükür, sen nasılsın? bulantıların hafifledi mi? benim sanki eskiye göre daha fazla bulantım var, yine de dayanılmayacak gibi değil.
Merak etme canım benimde öyleydi ama şükür düzeldi sonradan ben 2 dr a gidiyorum birinde hep tam gününde çıkıyor birinde hep geride cihazdanda fark edebiliyorKızlar usg de 1 hafta geriden geliyor . 6 haftalik görünüyor .
Geçen hafta kontrole gittiğimde usg de 5h 5 günlük görünüyordu .bu hafta 6 haftalik görünüyor . 7 günde 2 günlük mu ilerleme kaydetmiş anlamadim
Ben de iyiyim canım çok şükürsizin kadar bulantım yok sadece ağır yemeklere karşı tiksinti ve sürekli midede kazınma hissi sanırım doğuma kadar çok kilo alıcam çünkü sürekli bişeyler atıştırıyorumGünaydın herkese Nasılsıniz kızlar inş herkes çok iyidir ...
işe döndüm canım, çok şükür iyiyim. bebişler iyiyse biz de iyiyizBulantı var canım benim hala azalıyor artıyor Afedersin çıkar ma her gün var inş sağlıkla ilerlesin de canım sen nasıl oldun çok geçmiş olsun tekrar evdemisin işten izinlimisin?
Canim o bnde de var karın genişliği için oluyor ama yinede hep korku var bende de öyle arada below ağrıyor benim şiddetli inş bu günlerde güzellikte atlaticaz canımBen de iyiyim canım çok şükürsizin kadar bulantım yok sadece ağır yemeklere karşı tiksinti ve sürekli midede kazınma hissi sanırım doğuma kadar çok kilo alıcam çünkü sürekli bişeyler atıştırıyorum
Benim şu an ki en büyük sıkıntı karın ağrısı bazen bi turuyor adet ağrısı gibi korkutuyo
doktorlar, o ağrılara hep normal diyor canım, büyüyor diye inşallah. karbonhidrat-tatlı şeyler istemiyorsa canın çok kilo almazsın inşallah. bebişler sağlıklı olsun da kilo da verilir.Ben de iyiyim canım çok şükürsizin kadar bulantım yok sadece ağır yemeklere karşı tiksinti ve sürekli midede kazınma hissi sanırım doğuma kadar çok kilo alıcam çünkü sürekli bişeyler atıştırıyorum
Benim şu an ki en büyük sıkıntı karın ağrısı bazen bi turuyor adet ağrısı gibi korkutuyo
Evet tatlım ilk 3 ay bebek sende zaten var olan şeylerden besleniyor hiç korkma bikaç aya düzelir yemeye başlarsın inşallahCanim o bnde de var karın genişliği için oluyor ama yinede hep korku var bende de öyle arada below ağrıyor benim şiddetli inş bu günlerde güzellikte atlaticaz canım
ben yemek konusunda çok sikkintiliyim canım hiç bişey istemiyor yemek görmek istemiyorum zaten yediğim de aksama doğru çıkıyor suan bebekler bizden besleniyor dimi o zmanlardayiz ?
Aynen aynen kiloya hiç takmıyorum tek sağlıklı olsunda bebişler kilo falan verilir zaten.çok sulu şeyler yiyemiyorum hep böyle makarna patates ekmek arası peynir hep bunlar ve kilo aldrıcı şeyler 61 kiloydum ilk hamile kaldığımda şuan 63 oldum dr um çok diyo diyetisyene gönderdi benidoktorlar, o ağrılara hep normal diyor canım, büyüyor diye inşallah. karbonhidrat-tatlı şeyler istemiyorsa canın çok kilo almazsın inşallah. bebişler sağlıklı olsun da kilo da verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?