2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

amin cnm inşallah
Çok geçmiş olsun cnm çok şükür ki iyisiniz bolbol dinlen cnm

Kızlar usg de 1 hafta geriden geliyor . 6 haftalik görünüyor .
Geçen hafta kontrole gittiğimde usg de 5h 5 günlük görünüyordu .bu hafta 6 haftalik görünüyor . 7 günde 2 günlük mu ilerleme kaydetmiş anlamadim

Ilk USG kontrollerinde bunlara çok takılmamak lazim.. sen beslenmene dikkat et o çabucak büyür

canım çok şükür, sen nasılsın? bulantıların hafifledi mi? benim sanki eskiye göre daha fazla bulantım var, yine de dayanılmayacak gibi değil.
Bulantı var canım benim hala azalıyor artıyor Afedersin çıkar ma her gün var inş sağlıkla ilerlesin de canım sen nasıl oldun çok geçmiş olsun tekrar evdemisin işten izinlimisin?

Merak etme canım benimde öyleydi ama şükür düzeldi sonradan ben 2 dr a gidiyorum birinde hep tam gününde çıkıyor birinde hep geride cihazdanda fark edebiliyor

Günaydın herkese Nasılsıniz kızlar inş herkes çok iyidir ...
Ben de iyiyim canım çok şükürsizin kadar bulantım yok sadece ağır yemeklere karşı tiksinti ve sürekli midede kazınma hissi sanırım doğuma kadar çok kilo alıcam çünkü sürekli bişeyler atıştırıyorum

Benim şu an ki en büyük sıkıntı karın ağrısı bazen bi turuyor adet ağrısı gibi korkutuyo

Bulantı var canım benim hala azalıyor artıyor Afedersin çıkar ma her gün var inş sağlıkla ilerlesin de canım sen nasıl oldun çok geçmiş olsun tekrar evdemisin işten izinlimisin?
işe döndüm canım, çok şükür iyiyim. bebişler iyiyse biz de iyiyiz geçecek inşallah bulantın da.

Canim o bnde de var karın genişliği için oluyor ama yinede hep korku var bende de öyle arada below ağrıyor benim şiddetli inş bu günlerde güzellikte atlaticaz canım
ben yemek konusunda çok sikkintiliyim canım hiç bişey istemiyor yemek görmek istemiyorum zaten yediğim de aksama doğru çıkıyor suan bebekler bizden besleniyor dimi o zmanlardayiz ?

doktorlar, o ağrılara hep normal diyor canım, büyüyor diye inşallah. karbonhidrat-tatlı şeyler istemiyorsa canın çok kilo almazsın inşallah. bebişler sağlıklı olsun da kilo da verilir.

Evet tatlım ilk 3 ay bebek sende zaten var olan şeylerden besleniyor hiç korkma bikaç aya düzelir yemeye başlarsın inşallah

doktorlar, o ağrılara hep normal diyor canım, büyüyor diye inşallah. karbonhidrat-tatlı şeyler istemiyorsa canın çok kilo almazsın inşallah. bebişler sağlıklı olsun da kilo da verilir.
Aynen aynen kiloya hiç takmıyorum tek sağlıklı olsunda bebişler kilo falan verilir zaten.çok sulu şeyler yiyemiyorum hep böyle makarna patates ekmek arası peynir hep bunlar ve kilo aldrıcı şeyler 61 kiloydum ilk hamile kaldığımda şuan 63 oldum dr um çok diyo diyetisyene gönderdi beni bi liste verdi aman yarabbim hayatta uygulayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…