- 16 Nisan 2013
- 341
- 376
- 103
Canım ben en baştan beri coraspirin ve clexane kullanıyorım 3 kez kanamam ve bu haftaya kadarda hep lekelenmem oldu kesmedi dr um doğuma kadar da devam edicekmişKan sulandirici iğne kullanan var mı ?
Kanamam olunca coraspin ve igneyi kesmislerdi. Şimdi tekrar iğneye başladık çok tedirginim yine olur mu diye .
O.4 luk kullanıyorum ben. Allah im sağlıkla kucağımiza alalım. İnsan rahat olamıyor hep tedirgin oluyorum.Canım ben en baştan beri coraspirin ve clexane kullanıyorım 3 kez kanamam ve bu haftaya kadarda hep lekelenmem oldu kesmedi dr um doğuma kadar da devam edicekmiş
Can'ım öyle bişey yaşadım ki; eve yakın hastaneye gittim bebeğimi gördüm hastaneden çıktım ve bi kaza geldi başıma... Karakol önünde Demir bariyerler vardır, onun arkasında kaldırımda bekliyordum bi belediye otobüsü bariyere bariyer de karnıma çarptı... Ambulans çağırıldı hastaneye götürdüler beni...bi gece yatırmak istediler, kendim merkez harici bi doktora daha gidiyordum, onu aradık ve onun olduğu hastanedeyim birazdan gelir... Bu geceyi hastanede geçircekmişim, dua edin kızlar devlet hastanesindeki doktor ilk 24 saat riskli DediCanım nasıl oldun kesildimi kanama?
Rabbim seni bebeğini korusun inş canım Ayy mesajı okuyunca çok üzüldüm canım benimCan'ım öyle bişey yaşadım ki; eve yakın hastaneye gittim bebeğimi gördüm hastaneden çıktım ve bi kaza geldi başıma... Karakol önünde Demir bariyerler vardır, onun arkasında kaldırımda bekliyordum bi belediye otobüsü bariyere bariyer de karnıma çarptı... Ambulans çağırıldı hastaneye götürdüler beni...bi gece yatırmak istediler, kendim merkez harici bi doktora daha gidiyordum, onu aradık ve onun olduğu hastanedeyim birazdan gelir... Bu geceyi hastanede geçircekmişim, dua edin kızlar devlet hastanesindeki doktor ilk 24 saat riskli Dediresmen akıl tutulması, Nasıl olabilir böyle birşey çok üzgünüm.
Biraz geç oldu canım ama birkaçgündür bende iyi değildim mide ağrısıyla uğraştım.Cinsiyet için 17. Haftada çağırdı benim dr.um.24 ekimde gösterirse öğrenicez inşallahÇok sağol cnm mesajın için mesela suan yatağa gömülmüş bunlatiyla baş etmeye çalışıyorum inş geçer cnm sabrediyorum çok şükür bugüne dört yıllık özlemime ilerleyen zamanda hep geçer diolar inş bakalım burdan yazarım zaten cinsiyet için ne dediler hangi hafta cagiriyorlar
İnş canım benim çok geçmiş olsun ara ara benimde yanmaya çeviriyor bulantı benide 16 haftada çağırdı inş sağlıkli olsunlar önemli değil cinsiyetiBiraz geç oldu canım ama birkaçgündür bende iyi değildim mide ağrısıyla uğraştım.Cinsiyet için 17. Haftada çağırdı benim dr.um.24 ekimde gösterirse öğrenicez inşallah
Canim benim çok geçmiş olsun .Rabbim seni ve bebeğini korusun .Can'ım öyle bişey yaşadım ki; eve yakın hastaneye gittim bebeğimi gördüm hastaneden çıktım ve bi kaza geldi başıma... Karakol önünde Demir bariyerler vardır, onun arkasında kaldırımda bekliyordum bi belediye otobüsü bariyere bariyer de karnıma çarptı... Ambulans çağırıldı hastaneye götürdüler beni...bi gece yatırmak istediler, kendim merkez harici bi doktora daha gidiyordum, onu aradık ve onun olduğu hastanedeyim birazdan gelir... Bu geceyi hastanede geçircekmişim, dua edin kızlar devlet hastanesindeki doktor ilk 24 saat riskli Dediresmen akıl tutulması, Nasıl olabilir böyle birşey çok üzgünüm.
Canım çok gecmiş olsun çokk üzüldümCan'ım öyle bişey yaşadım ki; eve yakın hastaneye gittim bebeğimi gördüm hastaneden çıktım ve bi kaza geldi başıma... Karakol önünde Demir bariyerler vardır, onun arkasında kaldırımda bekliyordum bi belediye otobüsü bariyere bariyer de karnıma çarptı... Ambulans çağırıldı hastaneye götürdüler beni...bi gece yatırmak istediler, kendim merkez harici bi doktora daha gidiyordum, onu aradık ve onun olduğu hastanedeyim birazdan gelir... Bu geceyi hastanede geçircekmişim, dua edin kızlar devlet hastanesindeki doktor ilk 24 saat riskli Dediresmen akıl tutulması, Nasıl olabilir böyle birşey çok üzgünüm.
Ayy canım benim neler olmuş yaaCan'ım öyle bişey yaşadım ki; eve yakın hastaneye gittim bebeğimi gördüm hastaneden çıktım ve bi kaza geldi başıma... Karakol önünde Demir bariyerler vardır, onun arkasında kaldırımda bekliyordum bi belediye otobüsü bariyere bariyer de karnıma çarptı... Ambulans çağırıldı hastaneye götürdüler beni...bi gece yatırmak istediler, kendim merkez harici bi doktora daha gidiyordum, onu aradık ve onun olduğu hastanedeyim birazdan gelir... Bu geceyi hastanede geçircekmişim, dua edin kızlar devlet hastanesindeki doktor ilk 24 saat riskli Dediresmen akıl tutulması, Nasıl olabilir böyle birşey çok üzgünüm.
Gecmis olsun cnm ins bebegine birsey olmazzCan'ım öyle bişey yaşadım ki; eve yakın hastaneye gittim bebeğimi gördüm hastaneden çıktım ve bi kaza geldi başıma... Karakol önünde Demir bariyerler vardır, onun arkasında kaldırımda bekliyordum bi belediye otobüsü bariyere bariyer de karnıma çarptı... Ambulans çağırıldı hastaneye götürdüler beni...bi gece yatırmak istediler, kendim merkez harici bi doktora daha gidiyordum, onu aradık ve onun olduğu hastanedeyim birazdan gelir... Bu geceyi hastanede geçircekmişim, dua edin kızlar devlet hastanesindeki doktor ilk 24 saat riskli Dediresmen akıl tutulması, Nasıl olabilir böyle birşey çok üzgünüm.
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım.bizler zor koşullarda hamile kaldık zor süreçler atlattık sakindikcada bişeyler cikiyo. Allahım korumuş film gibi seninde yaşadığın.rabbim zaman akıp geçsin alalım bebeklerimizi sagsaglim kucağımıza.amin.Herbirinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz iyiymiş çok şükür, bi yeni kanama alanı oluşmuş, çarpma neticesinde sanırım. Karın henüz kemik yapı içinde olduğundan korunmuş olabilir, Allah korudu bebeğimi. İlk 24 saat gözetim altında geçecek. Dün kanamam olmasın derken bugün yaşadıklarım
Ne kadar korunsak da kadere İman edeceğiz inşallah bu zor günler geçer...
Hiç birimiz zor bulduğumuz mucizemizle sınanmayalım inşallah.
Çok şükürr çok şükür inan o kadar çok dua ettimki anlatamam rüyama bile girmiş Allahım sen onları koru maşallah canım çok güçlü bi çocuk olacak bu bol bol dinlen bu hafta işe gitme olmadı psikolojik olarakta çöküyor insanHerbirinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz iyiymiş çok şükür, bi yeni kanama alanı oluşmuş, çarpma neticesinde sanırım. Karın henüz kemik yapı içinde olduğundan korunmuş olabilir, Allah korudu bebeğimi. İlk 24 saat gözetim altında geçecek. Dün kanamam olmasın derken bugün yaşadıklarım
Can'ım Allah razı olsun. O kadar ağladım ki dün, ayak bileğim kolum da morarmış biraz ama dün hiç farketmemiştim. Bebeklerimiz iyi olsun inşallah.Çok şükürr çok şükür inan o kadar çok dua ettimki anlatamam rüyama bile girmiş Allahım sen onları koru maşallah canım çok güçlü bi çocuk olacak bu bol bol dinlen bu hafta işe gitme olmadı psikolojik olarakta çöküyor insan
Cok geçmiş olsun arkadasım.. cok üzüldüm..Rabbim seni ve bebeğini korusun..Can'ım Allah razı olsun. O kadar ağladım ki dün, ayak bileğim kolum da morarmış biraz ama dün hiç farketmemiştim. Bebeklerimiz iyi olsun inşallah.
Allah hiç birinize acı göstermesin, sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi
Canim benim dün o kadar üzüldük ki eşime de anlatmıştım. Allah a şükürler olsun .Herbirinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz iyiymiş çok şükür, bi yeni kanama alanı oluşmuş, çarpma neticesinde sanırım. Karın henüz kemik yapı içinde olduğundan korunmuş olabilir, Allah korudu bebeğimi. İlk 24 saat gözetim altında geçecek. Dün kanamam olmasın derken bugün yaşadıklarım
Çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi inşallah da bişey olmayacak bugünleri atlatırsın kucağına alırsın inşallah bebeğini canım.Can'ım Allah razı olsun. O kadar ağladım ki dün, ayak bileğim kolum da morarmış biraz ama dün hiç farketmemiştim. Bebeklerimiz iyi olsun inşallah.
Allah hiç birinize acı göstermesin, sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?