2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kızlar merhabalar,çarpıntılarla başım dertte.Gece gündüz farketmiyor bir anda yakalıyor ve yaşam kalitemi mahvediyor.Tiroid ve kan değerlerim çok şükür iyi.Bilmiyorum ne yapacağım :(

Kızlar merhabalar,çarpıntılarla başım dertte.Gece gündüz farketmiyor bir anda yakalıyor ve yaşam kalitemi mahvediyor.Tiroid ve kan değerlerim çok şükür iyi.Bilmiyorum ne yapacağım :KK43:
canım gecmıs olsun... bır fızıksel aktıvıte sonrası mı oluyor.. yoksa uzun zamandır mevcut mu ??

evet canim bugün gidip alisveris yaptim, yesil yaprakli ne varsa aldim, bugün gidip süt falan bol bol alicam

Selam hanımlar hergun burnu kanayan varmı ve çok zor nefes alıyorum boğulacakmiş gıbı oluyorum..hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum mutlu olmak istoyorumm bunlar içinde yarın kalp atışını duymak istiyorummmmmm lütfen Allahımmmm

gecmis olsun canim, burun kanamasini hafife alma . hamilelikte hic duymamistim... belki sterten falandir bence kadin dokoruna mutlaka ama mutlaka söyle

Selam hanımlar hergun burnu kanayan varmı ve çok zor nefes alıyorum boğulacakmiş gıbı oluyorum..hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum mutlu olmak istoyorumm bunlar içinde yarın kalp atışını duymak istiyorummmmmm lütfen Allahımmmm
Canim burunda kuruluk ve kanama görülebilir yoğun değilse tabiki....
Evde klima varsa o da kurutur..

Cnm ben yasamadim ama yaşayanlar var inss geçicidir cnm yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm inşallah

Bu arada okuduğum bir makalede tüpbebekte genelde kız Embriyolari tercih ediyorlarmis... daha dayanıklı daha güçlü oluyorlarmis

Gunaydın arkadaşlar.valla benım karnım buyudu 57 kıloyum ve yarın 6haf.oluyorum.ama 4aylık gibi şişti karnım.sizde nasıl durumlar..işe nası gidicem ne gıycem bılmıyorum iğnelerden mi şişti acaba
Günaydın canım. Bende 55 kilo idim tedaviye başladığımda şimdi 56 kusure çıktım daha yeni ama ben de çok sisim. Karnım büyüdü. Pantolon çok sıkıyor. Hep pantolon giyerim normalde ama bi haftadır elbise etek giyiyorm daha rahat hissediyorum kendimi ay tanidiklar görünce sen bizimle soylemedinmi daha önce dört aylık gibisin diyorlar. Yok dedim şişiyor um dedim. Ya bi de iki gün Vc ye çıkamadım. Kqbiz olmstm sende de var mı canım. Ben de jel kullanıyorum önceden toprak şekilde dokulurdu şimdi sanki hiç gelmiyor içimde birikti ya. Bi de idrarimi aferdersin rahat yapamıyorum jeden mi acaba. İdrar yolu enfeksiyonu içn test yaptırdım temiz çıktı şükür. Ohss için de test yaptirdik çok sisim diye o da temiz cikti

Back
X