2026 nisan anneleri

beta 1500 ü geçince görülüyor diye biliyorum cnm ultrasonda
Ben o kadarını bilmiyorum ya da hatırlamıyorum üstünden zaman geçti :) Ay benimkini de yarın bi öğrensem hayirlisiyla kimyasal gebeligi burdan ögrendim şüpheye düşüyo insan degerlerini ögrenene kadar ne zor beklemek

Ben o kadarını bilmiyorum ya da hatırlamıyorum üstünden zaman geçti :) Ay benimkini de yarın bi öğrensem hayirlisiyla kimyasal gebeligi burdan ögrendim şüpheye düşüyo insan degerlerini ögrenene kadar ne zor beklemek
Keşke hiç bilmesek, ben de hala korkusunu çekiyorum. Çok küçük değerde öğrenince de bu stres bitmiyor 🥹

kan vereceksin demi güzel sonuçlar alırsın umarım bizide bilgilendir ☺️

tüp bebek annesiyim transfer sonrası 12. Gün beta 1001 🥹 9. Günde evde idrar testinde pozitifi görmüştüm zaten. Şu an 4+4 oluyor son 3 gündür gece iki kez uyanıyorum tuvalete gitmek için şimdiden böyleyse 7.-8. Ayda napıcaz biz 🤔🤔
Hayırlı olsun 🧿 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 bazı geceler beni de uyandırıyor, Allah yardımcımı olsun 🌿

tüp bebek annesiyim transfer sonrası 12. Gün beta 1001 🥹 9. Günde evde idrar testinde pozitifi görmüştüm zaten. Şu an 4+4 oluyor son 3 gündür gece iki kez uyanıyorum tuvalete gitmek için şimdiden böyleyse 7.-8. Ayda napıcaz biz 🤔🤔
Hayırlı olsun 🥰 Benim de çok sık geliyor önceden de çok gelirdi şimdi iki kat arttı geçicidir umarım 😂

ne kadar güzel ilerlemiş betanız maşallah 🧿 benim regl günü 136 cıktı beklemedeyım hala 😱😅

Bugün Regle 3 gün kala, 13.19 beta değeriyle öğrendim. İnşallah sağlıkla büyür 🥹🥰
Benimde 7 gün var göğüslerim dolgunlaştı ve acımaya başladı 2 3 gün önce kasık ve bel ağrım oldu 2 gün test yaptım days doctor marka ikiside silik çıktı sizin yorumlarınız nedir

Eklentiler

• IMG_9611.webp
    IMG_9611.webp
    29 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_9619.webp
    IMG_9619.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 8
Back
X