beta 1500 ü geçince görülüyor diye biliyorum cnm ultrasonda6. Hafta da görülmüştü bende önceki gebeligimde kese elsizin daha erken sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beta 1500 ü geçince görülüyor diye biliyorum cnm ultrasonda6. Hafta da görülmüştü bende önceki gebeligimde kese elsizin daha erken sanırım
konuştum doktorla da çarşamba gel bakalım o zaman gözükür ultrasonda dedi6. Hafta da görülmüştü bende önceki gebeligimde kese elsizin daha erken sanırım
İyi hadi hayırlısıkonuştum doktorla da çarşamba gel bakalım o zaman gözükür ultrasonda dedi
Ben o kadarını bilmiyorum ya da hatırlamıyorum üstünden zaman geçti :) Ay benimkini de yarın bi öğrensem hayirlisiyla kimyasal gebeligi burdan ögrendim şüpheye düşüyo insan degerlerini ögrenene kadar ne zor beklemekbeta 1500 ü geçince görülüyor diye biliyorum cnm ultrasonda
Keşke hiç bilmesek, ben de hala korkusunu çekiyorum. Çok küçük değerde öğrenince de bu stres bitmiyorBen o kadarını bilmiyorum ya da hatırlamıyorum üstünden zaman geçti :) Ay benimkini de yarın bi öğrensem hayirlisiyla kimyasal gebeligi burdan ögrendim şüpheye düşüyo insan degerlerini ögrenene kadar ne zor beklemek
merhaba 3 nisan tahmini doğum tarihi ama mart sonu gibi olur diye düşünüyorum yüksek ihtimalle2026 nisan da anne olcak lar var mı bekleniyorsunuz![]()
kan vereceksin demi güzel sonuçlar alırsın umarım bizide bilgilendirBen o kadarını bilmiyorum ya da hatırlamıyorum üstünden zaman geçti :) Ay benimkini de yarın bi öğrensem hayirlisiyla kimyasal gebeligi burdan ögrendim şüpheye düşüyo insan degerlerini ögrenene kadar ne zor beklemek
hayırlı sağlıklı olsun inşallah gördünüz mü keseyimerhaba 3 nisan tahmini doğum tarihi ama mart sonu gibi olur diye düşünüyorum yüksek ihtimalle![]()
Olumsuzu düşünmemeye çalışıyorum..Düşünürsem stresten daha kötü bir hal alır benceKeşke hiç bilmesek, ben de hala korkusunu çekiyorum. Çok küçük değerde öğrenince de bu stres bitmiyor![]()
Kan verdim sonucu yarın ögleden sonra öğreneceğimkan vereceksin demi güzel sonuçlar alırsın umarım bizide bilgilendir![]()
nabızda görünüyor cnm aslındaKan verdim sonucu yarın ögleden sonra öğreneceğimteşekkürler dualarınıza ihtiyacım var hepimiz için herşey güzel olsun
![]()
henüz değil 4+5 haftalıgım suan bekliyorum erken gitmek istemiyorumhayırlı sağlıklı olsun inşallah gördünüz mü keseyi
Hayırlı olsuntüp bebek annesiyim transfer sonrası 12. Gün beta 10019. Günde evde idrar testinde pozitifi görmüştüm zaten. Şu an 4+4 oluyor son 3 gündür gece iki kez uyanıyorum tuvalete gitmek için şimdiden böyleyse 7.-8. Ayda napıcaz biz
![]()
Evet düşünmemek lazım, şu kritik haftayı da atlatalım inşallahOlumsuzu düşünmemeye çalışıyorum..Düşünürsem stresten daha kötü bir hal alır bence
Hayırlı olsuntüp bebek annesiyim transfer sonrası 12. Gün beta 10019. Günde evde idrar testinde pozitifi görmüştüm zaten. Şu an 4+4 oluyor son 3 gündür gece iki kez uyanıyorum tuvalete gitmek için şimdiden böyleyse 7.-8. Ayda napıcaz biz
![]()
Bende gün içinde sıkıntı yok gece başlıyorHayırlı olsunBenim de çok sık geliyor önceden de çok gelirdi şimdi iki kat arttı geçicidir umarım
![]()
ne kadar güzel ilerlemiş betanız maşallahtüp bebek annesiyim transfer sonrası 12. Gün beta 10019. Günde evde idrar testinde pozitifi görmüştüm zaten. Şu an 4+4 oluyor son 3 gündür gece iki kez uyanıyorum tuvalete gitmek için şimdiden böyleyse 7.-8. Ayda napıcaz biz
![]()
Aa benim de öyle oldu valla ilk iki gün 5 buçukta uyandım deli gibi bu sabah düzgün uyandım düzene girer inşallah her şeyimiz :)Bende gün içinde sıkıntı yok gece başlıyorbi de son 2 gündür baya erken uyanıyorum saçma sapan oldu uykum
Benimde 7 gün var göğüslerim dolgunlaştı ve acımaya başladı 2 3 gün önce kasık ve bel ağrım oldu 2 gün test yaptım days doctor marka ikiside silik çıktı sizin yorumlarınız nedirBugün Regle 3 gün kala, 13.19 beta değeriyle öğrendim. İnşallah sağlıkla büyür![]()