- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Allah razi olsun canım. İnşallah çok sagolAllah yardımcın olsun canım inşallah biran önce atlatırsın sağlığına kavuşursun dua edicem canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canım. İnşallah çok sagolAllah yardımcın olsun canım inşallah biran önce atlatırsın sağlığına kavuşursun dua edicem canım
Hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin. Benim doktorum da pınar hanim. Biz de haftaya pazartesi gidicem kese için. Sen keseyi transferde n kacgun sonra keseyi gördün. Kaç embriyo konuldu. Benimkide 3. Gün embiryosu
ins geçmiştir canim. benim opu olduktan sonra hastaneden hiç çıkartmadı zaten doktorum. sikayetlerimi beklemedi hemenyatirdi. iğneleri kullanmaya başladığında sismeye başladım. ve hastanedeyken 5 litre su icirdiler ve idrarini biriktirip ölçütler. devamlı ateş ve tansiyon kontrolü ve arada hava verdiler. serum ve i ynelerde çabası. çok şükür 3 ile 4 gun arasında sisligi inmeye başladı ve taburcu ettiler. ikincude de s isligim vardı oturup kalkmada zorluk çektim sanki ameliyat olmuştum. uyanincada çok agrim olmuştu. antibiyotik, dostinek, ve agri kesiciyle bol su icerek ve evde yatarak bi kac gunu atlattim.Çok sağol canım. Aslında opudan önce sonra iki kez bakıldı ohss testine ama normal değer çıktı. Benim ilk tedavi dondurulms idi o yüzden ben de çok istedim taze embriyo. Ama doktora ısrar etmedim. Transfer den sonra da şikayetim yoktu şişkinlik dışında. Gebelikten 3 4 gün sonra idrarda şikayetim başladı. Bu gün daha iyiyim sanki . Bu sabah karnimn indiğini farkettim kilomda artış olmams. Sadece tüm tedavi boyunca bir kilo almsm. Idrarim da düzeldi gibi inşallah sıkıntı yaratmaz cnm. Senin ne gibi şikayetler vardiki hastanede yattin
benim de ayin 3 de oldu transferim. benimkide belli olur artık herhalde ama doktorum ayın 29 verdi randevuyu. bende meraktan catlicam.1 Ağustos da oldu canım teşekkür ederim darısı isteyenlerin bekleyenlerin başına inşallah
Bellidir canım benim doktor da Ağustos son hafta gel demişti ben rapor falan almak için başka doktora gittim ondan erken gördüm. Kalp atışı için öteki hafta gideceğim artık.benim de ayin 3 de oldu transferim. benimkide belli olur artık herhalde ama doktorum ayın 29 verdi randevuyu. bende meraktan catlicam.
güzel fikirmis bende mi gitsem başka doktora? peki gittigin doktora soyluyormusun tup bebek diye? ikiz demi şimdi senin?Bellidir canım benim doktor da Ağustos son hafta gel demişti ben rapor falan almak için başka doktora gittim ondan erken gördüm. Kalp atışı için öteki hafta gideceğim artık.
Senın de az kaldı be arkadasım.cok heyecanlı bir sürec..kalp atısını ve keseyı gordun mu rahatlayacaksın..güzel fikirmis bende mi gitsem başka doktora? peki gittigin doktora soyluyormusun tup bebek diye? ikiz demi şimdi senin?
Evet anlattım söyledim tüp bebek diye evet ikiz oldu ik başta tekti biri biraz geriden geliyor nedense bilmiyorumgüzel fikirmis bende mi gitsem başka doktora? peki gittigin doktora soyluyormusun tup bebek diye? ikiz demi şimdi senin?
teşekkür ederim,dinlenmekle oluyordu o yüzden strese bağladı doktorum ama şu an iyiyim çok şükür.canım gecmıs olsun... bır fızıksel aktıvıte sonrası mı oluyor.. yoksa uzun zamandır mevcut mu ??
teşekkür ederim ,çok şükür daha iyiyim ...Geçmiş olsun cnm dr soyledinmi inss geçici bir şeydir cnm
Canım cok sagol bana 93.75 simdilik iyi ama katlabmayı gormemiz lazım dedi bakalm bekleyecgz.. dualarınızı eksik etmeyin lütfencanimm hicccccccccc endiselenme bende 11 gün kan testi yaptim doktor kesinlikle hamile degilsin demisti ama 15 gün kontorlünde 587 ile hamilesin dedi.. erken yapma iyi degil hem moralin bozuluyor hemde erken testlerde cikmiyor, beklerken bol bol proteiin ye, kabak cekirdegi ye ve en az iki litre su ic.. bol sans bize bildir
Normal bi değer sonuçta düşük yada yüksek çıkması soryn değil artışın ne kadar olduğu önemli 13. Gün testin 2 kat arttıysa devamı kese ve kalp atışına bağlı şuan endişelenmene gerek yok ama ikizin olma ihtimali var bence 10. Gün testim 150 çıkmıştı iki gün sonra 388 ve ikizlerim var keseyi gördük bakalım hayırlısı.Arkadaşlar merhaba..bugun transferimden sonraki 11.gün.. 2 tane 8 hücreli 3.gün embriyosu(donmuş)transfer edildi. Normalde 15.güm bak demişti doktor ama bugun bhcg baktırdm 93.72 cıktı.. az mı sizce katlanır mı? İkiz olma ihtimali pek yok gibi değil mi?