Merhabalar arkadaşlar. Sayfaya pek gremiyirum bu ara. Dün grip için doktorumuz aradım ona ulaşamadım hemşire acilen git dedi. Neyse ben de eski kadın dogimcuma gittim. Gelmişken bi bakalım keseye dedi. İyi ki gitmişim kızlar meğer ohss olmsm. Çarşamba günü
tüp bebek merkezinde karın sisligi ve idrarda sıkıntı şikayet i ile öss testi yapıldı. Temiz cikmsti çok şaşırdım. Doktor icerisi sıvı dolmuş dedi zaten ultrasonda da gördüm ben yumurtaların zarlar i içi sıvı dolmuş hmm tahlil verdim. Doktor yatış yapılması lazım dedi. Kızlar çok korktum ağladım panikledim. Doktorlar merkezin hemsiresini girustirdum tlfinda. Sonra hemşire bana hemen merkeze gitmemi söyledi öss riskli bi durum yatış yapılabilir dedi. Gittim telaşla tahliler yine normal çıktı. Orda bi nöbetçi pratisyen doktor muayene etti çok kötü değilsin hastanede yatarsan sıkılır sn eve git hareket etme fazla dedi bol ayran ve sıvı tüket nefes darlığı ve idrar sikayetin olursa ara hemen yaTiririm seni dedi. Bi grip için gideyim dedim iyi ki gitmişim zaten Karnım öyle şişiyor ki 3 4 aylık gibiyim. Yani kızlar şişkinlik idrar i az yapma bulantı varsa ihmal etmeyin sakin. Kanda çıkmıyor. Muhakkak ultrasonda bakılması gerek. Dün çok korku üzüntü yaşadım. Ohss çok riskli ciğere şu bile toplaniyirms. Yoğun bakımda yatnlar varmı.. Aman dikkat edin. Çok şişlik varsa