- 21 Haziran 2016
- 135
- 130
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bence değerin güzel inss bidahiki test zamanı katkat artar cnm Allah gönlüne göre versinArkadaşlar merhaba..bugun transferimden sonraki 11.gün.. 2 tane 8 hücreli 3.gün embriyosu(donmuş)transfer edildi. Normalde 15.güm bak demişti doktor ama bugun bhcg baktırdm 93.72 cıktı.. az mı sizce katlanır mı? İkiz olma ihtimali pek yok gibi değil mi?
hoşgeldin cnmSelam kızlarr, sanırım benimdee bu başlığa gelmemin zamanı geldii![]()
canim yürek dayanmiyo artık bekle bekle. pazartesi randevum daha bir hafta var. gorebilseydim belki rahatlicaktim ama suan cok stresli bu dönem. sende yasadin anlatmama gerek yok canim. bugün bel ve kasik agrim var. kahverengi lekelenmem var çok korkuyorum. ins bebeklerim benimle kalır.Senın de az kaldı be arkadasım.cok heyecanlı bir sürec..kalp atısını ve keseyı gordun mu rahatlayacaksın..
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mevlam hepimuzeEvet anlattım söyledim tüp bebek diye evet ikiz oldu ik başta tekti biri biraz geriden geliyor nedense bilmiyorum
Hoşbuldum cnm :))cnm bence değerin güzel inss bidahiki test zamanı katkat artar cnm Allah gönlüne göre versin
hoşgeldin cnm
Cnm bolbol dinlen pregesteronu nasıl aliyorsun iğne değilse bence iğneye cevirttirsen iğne daha iyi bence benim de çarşamba hem korku hem heyecan var bir gelseydicanim yürek dayanmiyo artık bekle bekle. pazartesi randevum daha bir hafta var. gorebilseydim belki rahatlicaktim ama suan cok stresli bu dönem. sende yasadin anlatmama gerek yok canim. bugün bel ve kasik agrim var. kahverengi lekelenmem var çok korkuyorum. ins bebeklerim benimle kalır.
Sagol canim gittim bebegin kesesi ile yolk sacini gördük. 5 eylül de kalp atışı icin kontrol var canımemily07 cnm bugün Dr gidecektin inş güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Ay maşallah cnm gözün aydın Allah sağlıkla devam ettirsin darisi bana ve tüm bekleyenlere olsun inşallahSagol canim gittim bebegin kesesi ile yolk sacini gördük. 5 eylül de kalp atışı icin kontrol var canım
transferden beri bi iş yapmıyorum zaten evin içinde yatiyom kalkiyom bi yemek bide makineye bilasik atiyom hepsi bu. birden bire olunca çok korktum. pregostonu günde 3 kere fitil olarak atiyomCnm bolbol dinlen pregesteronu nasıl aliyorsun iğne değilse bence iğneye cevirttirsen iğne daha iyi bence benim de çarşamba hem korku hem heyecan var bir gelseydi
Korkma benim de surekli lekelenmem oldu yerlesme bitince duruyor.transferden beri bi iş yapmıyorum zaten evin içinde yatiyom kalkiyom bi yemek bide makineye bilasik atiyom hepsi bu. birden bire olunca çok korktum. pregostonu günde 3 kere fitil olarak atiyom
Canim süleyman bey alttan USG ile baktı bugün 6+5 gün dedi... derinden kalp atışı var dedi tek kese mevcut dedi...canim yürek dayanmiyo artık bekle bekle. pazartesi randevum daha bir hafta var. gorebilseydim belki rahatlicaktim ama suan cok stresli bu dönem. sende yasadin anlatmama gerek yok canim. bugün bel ve kasik agrim var. kahverengi lekelenmem var çok korkuyorum. ins bebeklerim benimle kalır.
Gozunaydin ultrason kagidinda kac haftalık yazıyordu.Canim süleyman bey alttan USG ile baktı bugün 6+5 gün dedi... derinden kalp atışı var dedi tek kese mevcut dedi...
Progestan ve crinone jele devam previt e devam dedi
2 hafta sonra kontrol![]()
Teşekkür ederim canım darısı başınaAy maşallah cnm gözün aydın Allah sağlıkla devam ettirsin darisi bana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah
Amin cnm inşallahTeşekkür ederim canım darısı başına
Aa doktor yokmuyms ben de yarın gidicektim. Ogrendigim iyi oldu. Canım sen ayin kacinda transfer oldun tam olarak. Ben de başka bi doktora gittim cumartesi gozukmrdi kese çok kucukms daha.Normalde yarın randevum vardı bu hafta izinliymis haftaya kaldı ama ben geçen perşembe başka dr gittim bebeği keseyi hafif de kalp atışıni duyduk canım darısı sana inşallah
Uff baya ikerlems mi senin ki canım . Benimki hafif seyrediyor sanırım ama yine de zormuş bu gün akşam yemeği fazla kaçırdım yine sistim ya inşallah çabuk atlatirimins geçmiştir canim. benim opu olduktan sonra hastaneden hiç çıkartmadı zaten doktorum. sikayetlerimi beklemedi hemenyatirdi. iğneleri kullanmaya başladığında sismeye başladım. ve hastanedeyken 5 litre su icirdiler ve idrarini biriktirip ölçütler. devamlı ateş ve tansiyon kontrolü ve arada hava verdiler. serum ve i ynelerde çabası. çok şükür 3 ile 4 gun arasında sisligi inmeye başladı ve taburcu ettiler. ikincude de s isligim vardı oturup kalkmada zorluk çektim sanki ameliyat olmuştum. uyanincada çok agrim olmuştu. antibiyotik, dostinek, ve agri kesiciyle bol su icerek ve evde yatarak bi kac gunu atlattim.
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsunHoşbuldum cnm :))
Aa doktor yokmuyms ben de yarın gidicektim. Ogrendigim iyi oldu. Canım sen ayin kacinda transfer oldun tam olarak. Ben de başka bi doktora gittim cumartesi gozukmrdi kese çok kucukms daha.
benimki kanamaya dondu canim hastanedeyimKorkma benim de surekli lekelenmem oldu yerlesme bitince duruyor.
masallah canim. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Canim süleyman bey alttan USG ile baktı bugün 6+5 gün dedi... derinden kalp atışı var dedi tek kese mevcut dedi...
Progestan ve crinone jele devam previt e devam dedi
2 hafta sonra kontrol![]()