2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Günaydın cnm bi süreliğine Dr konussanda igneyemi gecsen acaba oran rahatlasin biraz sonra yine donersin olmazsa jele inşallah hemencecik atlatirsin cnm kaşıntı çok gıcık bisey
Hiç sorma canım yaa önce disdaydi bu gün içeri doğru vurdu o jeli yaparken açıyordu şimdi resmen rahatlatiyor aparatı yerlestiriken kalınan yerleri kasiyor sanki :-D ;-) pazartesi söyliycem ay ne zormuş . İçerde olunca Kasiyamiyor da insan

O
Canım jeli sürmeden once ucunu actiginda bir miktar cikiyorya onu çubuğa sür. Öyle uygula tahriş ve kaşıntı yapmaz. Ben bu sekilde kullanıyorum cok rahat
O şekilde yapıyorum canım ilk önce çok rahatlıkla yapıyordum. Ya bi de ben çok hassasim dışarda VC kullanamıyorum hemen kaşıntı yapıyor geçen gün hastanede beklerken mecbur kaldım çok sıkışmış tim sanırım ondan oldu.

Çok şükür buz bebislerin de varmış canım. İnşallah çabucak toparlnip alırsın bebislrrini . Süre verdi mi doktor. Canım bir an da mı gelişti bu durum.
vallaha canim bir anda oldu lekeyle başladı kanamaya dondu 1 saat içinde. hemen hastaneye gittim iyne serum falan derken tuvalette düştü elimde kaldı. toplam 2 saatte herşey bitti. görünürde bir sebep yok. doktor kesin olarak nedenini bilemeyiz dedi. parça pataloji ye gitti bebek oldugu kesinlesti. hakkimda hayırlısı buymuş ne diyeyim. doktorum beklemenin anlamı yok önümüzdeki ayki adetinle transfer hazırlığına başlarız diyo. aynı stres aynı vakit gecirmeceler çok zor geliyo ama ins başaracağım allah nasip ederse.

Hiç sorma canım yaa önce disdaydi bu gün içeri doğru vurdu o jeli yaparken açıyordu şimdi resmen rahatlatiyor aparatı yerlestiriken kalınan yerleri kasiyor sanki :-D ;-) pazartesi söyliycem ay ne zormuş . İçerde olunca Kasiyamiyor da insan
Günaydın cnm inşallah Dr bu duruma bir çare bulur gerçekten çok zor kaşıntı geçmiş olsun cnm

vallaha canim bir anda oldu lekeyle başladı kanamaya dondu 1 saat içinde. hemen hastaneye gittim iyne serum falan derken tuvalette düştü elimde kaldı. toplam 2 saatte herşey bitti. görünürde bir sebep yok. doktor kesin olarak nedenini bilemeyiz dedi. parça pataloji ye gitti bebek oldugu kesinlesti. hakkimda hayırlısı buymuş ne diyeyim. doktorum beklemenin anlamı yok önümüzdeki ayki adetinle transfer hazırlığına başlarız diyo. aynı stres aynı vakit gecirmeceler çok zor geliyo ama ins başaracağım allah nasip ederse.
Cnm prednol diye bir hap var ondan iciyormuydun o bağışıklık için veriliyor yani bağışıklığı düsuruyor kullanmadiysan mutlaka kullan bide yapabiliyorlarsa intralipid diye serum var onuda bir araştır derim cnm

Günaydın, 6 haftaya kadar sadece bulantım oluyordu çıkarmıyordum. dün kalp atışlarını duydum geçeden beri 2-3 saatte bir uykumdan kalkıp çıkarıyorum kraker, beyaz leblebi falan yiyorum biraz duruyor yine çıkarıyorum başka bir sorun olur mu ki öğmekten karnım kasılıp kalıyor ne yapsam sizce doktora gitsem mi

Cnm prednol diye bir hap var ondan iciyormuydun o bağışıklık için veriliyor yani bağışıklığı düsuruyor kullanmadiysan mutlaka kullan bide yapabiliyorlarsa intralipid diye serum var onuda bir araştır derim cnm
prednolu kullanmadım vermedi doktorum canim. serumu tedaviye başladığım ilk gün söylemiştim doktoruma öyle bisey yok kandırmaca anlar dedi. bilmiyorum artık canim neden böyle oldu. mutlaka bir sebebi vardır da bilinmiyor ışte

Ay kuzum benim. Rabbim güç versin. Dondurulmuş larla daha kolay ilerliyor süreç. En azından ilaç kullanmiycaksin . Basarirsin canım. Hazır hissediyorsan koydum hemen inşallah hemencecik unutturur yeni bebisin yaşadıklarını. Ve sağlıkla kucağına alırsın kuzunu.

slm kızlar 8. Denemem 2 embriyo transfer edildi
10. Gün değerim 652
12. Gün değerim 1449 maşallah çok şükür
İKİZ OLMA İHTİMALİ VAR MI SİZCE
Maşallah canım. Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Benim 11 güç 488 13 .gün 987 15. Gün 1993 gibi bişeydi. İki kese gördük. Senin değerler daha yüksek istiyorsan inşallah ikizdir

Back
X