2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kızlar merhabalar
Bu sabah gayet kırmızı kanama ile başladım güne, doktorumu aradım ve progestan iğne yaptırmamı söyledi. Biraz önce de kontrole gittik normalde yarındı kontrolüm.
Çok şükür kalp atışını duyduk kesenin yakınlarında kanama yok Dedi, Kanama ya da kahverengi lekelerin yine olabileceğini çok yürüme halinde olmamamı söyledi. Kan sulandırıcı kullanmayacakmışım.
Kanama Bu haftalarda olabilecek şeylermiş. Ve idrar yoku iltihabım varmış onun için de tek doz monurol verdi.
İnşallah tüm sıkıntılarımız korkularımız geçer, bebeklerimiz sağlıkla doğar.
Hepinize kolaylık dilerim.

Kızlar merhabalar
Bu sabah gayet kırmızı kanama ile başladım güne, doktorumu aradım ve progestan iğne yaptırmamı söyledi. Biraz önce de kontrole gittik normalde yarındı kontrolüm.
Çok şükür kalp atışını duyduk kesenin yakınlarında kanama yok Dedi, Kanama ya da kahverengi lekelerin yine olabileceğini çok yürüme halinde olmamamı söyledi. Kan sulandırıcı kullanmayacakmışım.
Kanama Bu haftalarda olabilecek şeylermiş. Ve idrar yoku iltihabım varmış onun için de tek doz monurol verdi.
Sanırım genelimizde oluyo bu kanamalar lekelenmeler Allahım bu stresle başa çıkma gücü ver bize ben heran bişey olacak diye çok korkuyorum ha şimdi geçti diyorum sonra gene başlıyo inşallah yavrularımızı sağsalim kucağımıza alırız aspirin kanatıyormuş

Canım benim bildigin su gibi aktı kanama.. tuvaletten kalkamadm.. dusen parcayı goremedm ama buyuktu hissettim sonrasında da büyük pıhtılar attım:KK43: ama neydi bilmiyorm.proluton vuruldu fitil yaptı.. hergün 2 doz progesteron verdi.. 2 şişe serum yedim kanama oylr birden cok geldi ve durdu tekrar olmadı..evde dinleniyorm ama kasıklarımdaki agrı gecmiyor:KK43:
Ağrı benim de oluyor ara ara adet olacakmışım gibi dr um hep normal diyor genelinde oluyor diyor.ben haftada bir proluton hergün progestan iğne vurulucam progestan capsulude günde 3 defa koyucam inşallah bidaha yaşamayız

Kızlar merhabalar
Geçmiş olsun cnm inşallah bidaha yaşamazsin

Canım daha benimde hiç başlamadı işte orası tam bi muamma kimisinin çok bulanıyor kimisinin hiç bulanmıyor sen dua et Allahım bana güç ver de

Sanırım genelimizde oluyo bu kanamalar lekelenmeler Allahım bu stresle başa çıkma gücü ver bize ben heran bişey olacak diye çok korkuyorum ha şimdi geçti diyorum sonra gene başlıyo inşallah yavrularımızı sağsalim kucağımıza alırız aspirin kanatıyormuş
allah kolaylık verir inşallah, çok zor bu dönemler, testte pozitifi görmek yetmiyor, kaygı hep artıyor. İnşallah korkun son bulsun kolaylıkla geçsin kalan Zamanlarımız Can'ım.

Günaydın cnm bende iyiyim çok şükür iyi etmissin biraz gezinmek iyi oluyor halim olursa bende bakacam bu hafta biraz alışveriş için ama hiç gözüm kesmiyor
Evde çok halsizlik ama dışarı çıkınca acildim canım ben. Açık hava iyi geliyor. Ben de bakindim bişeyler ama bulamadım :) insan ne alcaniı da bilmiyor bu dönemde. En iyisi elbise diye düşünüp bakındim ama bulamadım. Artık pantolonlar karnını sıkıyor. Bir tane pamtolonum bol oluyor diye giymiyordum şimdi ona kaldım. :)

Kızlar merhabalar
AY canım çok geçmiş olsun. Rabbim korusun kuzucugu. Sen jel ya da fitil kullanmiyirmusun canım. Nden olmuş bişey söyledi mi doktor. İnşallah bi daha yasamszsin

Evde çok halsizlik ama dışarı çıkınca acildim canım ben. Açık hava iyi geliyor. Ben de bakindim bişeyler ama bulamadım :) insan ne alcaniı da bilmiyor bu dönemde. En iyisi elbise diye düşünüp bakındim ama bulamadım. Artık pantolonlar karnını sıkıyor. Bir tane pamtolonum bol oluyor diye giymiyordum şimdi ona kaldım. :)
Esas doğru diyorsun cnm evde kaldıkça halsizlik bulantı hepsi var dışarı ciksam belki rahatlicam biraz inşallah güzel birşeyler bulabiliriz cnm bende daha kararsizim

Esas doğru diyorsun cnm evde kaldıkça halsizlik bulantı hepsi var dışarı ciksam belki rahatlicam biraz inşallah güzel birşeyler bulabiliriz cnm bende daha kararsizim
Bende kısmet olursa bayramda elbise almayi düşünüyorum pantolonlarim sanki sikmaya başladı gibi yada psikolojik dar pantolon rahat edemem die eşime bol giy dio bakalım bişeyler bulucakmisyiz

Evet canım çık biraz hava al iyi geliyor gerçekten. Bahçıvan pantolonlar hoşuma gidiyor ama suan erken olur mu diye düşünüyorum. İnşallah buluruz güzel ciciler :) benim alt Karnım biraz şişeye başladı sende durumlar nasıl canım. Bu bebekler bizi yarım dünyaya dkndurexek sanırım :-D ;)

AY canım çok geçmiş olsun. Rabbim korusun kuzucugu. Sen jel ya da fitil kullanmiyirmusun canım. Nden olmuş bişey söyledi mi doktor. İnşallah bi daha yasamszsin
Canım çok teşekkür ederim, allahım korusun miniklerimizi. Progestan fitil kullanıyordum günde 3 defa. İğneye terfi ettik. Bu haftalarda olabilecek şeyler Dedi, kan sulandırıcıyı bıraktırdı, çok yürüyüş halinde olma Dedi ki zaten çok dikkat ediyorum hep.
Yarın gidip duyacaktık kalp sesini bugüne kısmetmiş. Allah'a emanet olsunlar..

Canım çok teşekkür ederim, allahım korusun miniklerimizi. Progestan fitil kullanıyordum günde 3 defa. İğneye terfi ettik. Bu haftalarda olabilecek şeyler Dedi, kan sulandırıcıyı bıraktırdı, çok yürüyüş halinde olma Dedi ki zaten çok dikkat ediyorum hep.
Yarın gidip duyacaktık kalp sesini bugüne kısmetmiş. Allah'a emanet olsunlar..
Maşallah kuzucuga biz de bu gün dışardan duyduk bi iki saniye. Maşallah çok güzeldi . Birden bire mi geldi canım kanama ağrının falan varmiydi . Canım sen evdemsn calisiyormsn. Yat dinlenir bol bol. Ben kan sularını kullanmıyorum hatta bu gün doktora neden bana vermedinz dedim. Sana gerek görmedim dedi.

Bende kısmet olursa bayramda elbise almayi düşünüyorum pantolonlarim sanki sikmaya başladı gibi yada psikolojik dar pantolon rahat edemem die eşime bol giy dio bakalım bişeyler bulucakmisyiz
ben kilo almadim daha ama bende daha karar veremedim bide bu bayram çok gezmem herhalde

Evet canım çık biraz hava al iyi geliyor gerçekten. Bahçıvan pantolonlar hoşuma gidiyor ama suan erken olur mu diye düşünüyorum. İnşallah buluruz güzel ciciler :) benim alt Karnım biraz şişeye başladı sende durumlar nasıl canım. Bu bebekler bizi yarım dünyaya dkndurexek sanırım :-D :KK66:
tmm cnm sağol benim daha aynj cnm kilo almadim zaten birazda gobegim vardı bi fark yok bende daha benimde hoşuma gidiyor o pantolonlar sağlıkla dogsunlarda biz herşeye raziyiz degilmi cnm

Maşallah kuzucuga biz de bu gün dışardan duyduk bi iki saniye. Maşallah çok güzeldi . Birden bire mi geldi canım kanama ağrının falan varmiydi . Canım sen evdemsn calisiyormsn. Yat dinlenir bol bol. Ben kan sularını kullanmıyorum hatta bu gün doktora neden bana vermedinz dedim. Sana gerek görmedim dedi.
cnm gözün aydın şimdi aklıma geldi baktım yazmissin maşallah cnm gözün aydın sağlıkla devam etsin inşaallah

Hiç Ağrı yoktu canım uykudan uyandım, tuvalete gittim çamaşırımda leke yoktu afedersiniz idrar esnasında olmuş kanama da. O an çok korktum sonra kırmızı gelmedi ama iğne olana kadar kahverengi ler geldi. İğneden sonra olmadı şükür. Sabah 9 da iğneyi yaptırdım, doktora da öğleden sonra gittik.
Ne güzelmiş kalp sesi. :KK200:
Çalışıyorum ama işim hep pc başında, iki gün raporluyum dinleneyim daha da olmasın leke vs inşallah.

Benim yarın 7 hafta dolacak, transferimiz aynı gün olmuştu.
Benim daha önce de bi kahverengi leke olmuştu, bi daha olursa kan sulandırıcıyı keseceğiz demişti.

Allah'a emanet olun Can'ım.

Back
X