2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Valla ben bi hafta sonra kese gorucem 300 lira para istediler maddi durumum okadarina musait degil.zaten tup bebek icin baya para gitti oyuzden keseyide baska doktorda gorucem sknti olmaz heralde arrk iyi bi kadin dogumcu bulduktan sonra
Aynen doğru düşünmüşsün o kadarına gerek yok bence de. Yakınında bi doktor bul en iyisi

Kızlar bnm belim şiddetli ağrıyor yani hep ağrı hissi var kasik agrisi yok sade bel doktoru ariycam normal diyecek eşim arama dedi sizler ne durumdasiniz yorumlarınızi bekliyorum

günaydınlar :)
Kızlar bnm belim şiddetli ağrıyor yani hep ağrı hissi var kasik agrisi yok sade bel doktoru ariycam normal diyecek eşim arama dedi sizler ne durumdasiniz yorumlarınızi bekliyorum
canım için rahat etsin ara, bence de normaldir. benim de belim biraz ağrıyor ama eskiden de ağrırdı, bu duruma mahsus değil :/
dün akşamdan beri de adet olacakmışım gibi ağrılarım var ama çok şiddetli değil...
allah korusun bebişleri.

benim bulantım kusacak kadar hiç olmadı, hala da öyle devam ediyor. mide yanması da yaşıyormusun canım, bende o var :/
2 hafta falan inanilmazdi bende yanma, sonra bulantiya cevirdi. Simdi birazcik rahatladim bu aralar. Yemeklere karsi isteksizlik, istahsizlik var ve su icemiyorum. Bir de yedikten sonra rahatsizlik hissi.

Ben de 2 kg verdim az az sık sık yiyorum. Adet ağrısına benzer ağrı bende de var sıcak tutmaya çalışıyorum geçiyor birde kasık ağrısı çok ogurunce oluyor. Normal dedi Dr .

Baştan beri sizleri hep takip ettim ama birçok olumsuzluklar yaşadığım için paylasimlarim olmadı. İlk bebegimi kalp atışı olmadığı için aldirdim ikinci 5 haftalikken düştü. Haziran da tekrar başladım ilaçlara bu kez iki tane konuldu. İkisi de tuttu ama 6.haftada kanamam başladı.keseler duruyordu,bir hafta hastanede yattim. Bebeğin birinin kalbi atıyordu cok sükûr 7.haftada, diğerinin gelişimi durmuştu. Ama kanama beni mahvetti. her gün kanama ve lekelenmem oldu. 11.haftaya kadar da devam etti. 12 haftaligiz suan am ultsoundq gore 11 cikti.Hep kaybetme korkusu içindeyim. Rabbim yasatmasin o acıyı kimseye. İki buçuk aydır yataktayim ve 6 kilo aldım :-) Dün ikili test için kan verdim. Burun kemiğine bakıldı ve ense kalınlığı ölçüldü. Cinsiyetimiz de net olmamakla birlikte kız gibi. Allah ım inşallah saglicakla kucağınıza almayı nasip eder hepimize.

Baştan beri sizleri hep takip ettim ama birçok olumsuzluklar yaşadığım için paylasimlarim olmadı. İlk bebegimi kalp atışı olmadığı için aldirdim ikinci 5 haftalikken düştü. Haziran da tekrar başladım ilaçlara bu kez iki tane konuldu. İkisi de tuttu ama 6.haftada kanamam başladı.keseler duruyordu,bir hafta hastanede yattim. Bebeğin birinin kalbi atıyordu cok sükûr 7.haftada, diğerinin gelişimi durmuştu. Ama kanama beni mahvetti. her gün kanama ve lekelenmem oldu. 11.haftaya kadar da devam etti. 12 haftaligiz suan am ultsoundq gore 11 cikti.Hep kaybetme korkusu içindeyim. Rabbim yasatmasin o acıyı kimseye. İki buçuk aydır yataktayim ve 6 kilo aldım :-) Dün ikili test için kan verdim. Burun kemiğine bakıldı ve ense kalınlığı ölçüldü. Cinsiyetimiz de net olmamakla birlikte kız gibi. Allah ım inşallah saglicakla kucağınıza almayı nasip eder hepimize.
Allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer bak maşallah 12 haftaya ulaşmışsınız böyle büyür gider inşallah. Sağlıcakla al kucağına inşallah canım

Allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer bak maşallah 12 haftaya ulaşmışsınız böyle büyür gider inşallah. Sağlıcakla al kucağına inşallah canım
Amin canım inşallah. Hep bi endişe ve kaygi var. Zamanla gecer inşallah

canım, inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin, kucağına al bebeğini.
o kanama-lekelenmeler nasıl korkutuyor insanı :/ inşallah kaygılarımız yerini sevinç ve heyecana bıraksın.

canım, inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin, kucağına al bebeğini.
o kanama-lekelenmeler nasıl korkutuyor insanı :/ inşallah kaygılarımız yerini sevinç ve heyecana bıraksın.
Hem de nasıl korku.rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımuza almayı nasip eder inşallah

Beni cok erken cagırdı sankı ama bakalım..yarın gorecegız...ınsallah hersey yolunda ve guzeldır..
acaba 2 lı tarama testının fıyatı ne kadar _?
hıc bır bılgım yok fıyatı konusunda... evet 11. haftaya gırer gırmez cagırıyor 2li tarama testı ıcın..

whiterose00 whiterose00 canım merhaba.aklımdaydın.bu haftaya gelmişsin binlerce şükür.yüce rabbim kucağina almayı nasip etsın.lütfen pozitif ol ayetel kürsi en buyuk dayanağimiz..dualarım senınle..ben de perşembeyi beklıyorum usg ve 2li test için..son 1 hafta..gun sayıyorummm...gebelik takvımı ekle de moral olsun

Back
X