2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kızlar bel ağrısı erkek kaşık ağrısı kız derler büyükler bunun görülür payı varmı acaba ?☺

canım, benim tek ama ikiliye alternatif nifty adlı bi test var, daha güvenilir dedi doktorum, %99 sonuç veriyormuş, ben ikili yaptıracağım. ama senin ikili yapılamıyorsa ultrasonda da bakıyorlar bebeklerin durumuna, ona göre karar verirsin, inşallah çok sağlıklıdır bebeklerin.[/QU

Ense kalınlık normal hersey normal dedi Dr istersen yaptir dedi.5.gün embriyosu. Sanırım yaptir mayacagim .

Merhaba hamisler bugün aile hekimi ne gittim yazılmak gerekiyormuş ve 57 kiloya hamile kaldım 55 kilo olmuşum biraz modu düştü bebek bizden besleniyor yetmiyormuyum die doktor dediki bebek her şekilde senden beslenir dedi biz anneyi destekliyoruz dedi meyve ye dedi bu zman meyvesi ni elma ayva mandalina gibi tansiyonumda 9 6 çıktı yüksek çıkması sorun olabilir ama düşük çıkması normal dedi eve gelir gelmez çıkardım yine.kızlar ben bişey sormak istiyorum kan alican sabah gel dedi bir değerlerine bakalım dedi sizdende istediler mi siz böyle bişey yaptırdinizmi?

Merhaba hamisler bugün aile hekimi ne gittim yazılmak gerekiyormuş ve 57 kiloya hamile kaldım 55 kilo olmuşum biraz modu düştü bebek bizden besleniyor yetmiyormuyum die doktor dediki bebek her şekilde senden beslenir dedi biz anneyi destekliyoruz dedi meyve ye dedi bu zman meyvesi ni elma ayva mandalina gibi tansiyonumda 9 6 çıktı yüksek çıkması sorun olabilir ama düşük çıkması normal dedi eve gelir gelmez çıkardım yine.kızlar ben bişey sormak istiyorum kan alican sabah gel dedi bir değerlerine bakalım dedi sizdende istediler mi siz böyle bişey yaptırdinizmi?
Evet arkadasım ben yaptırdım.doktorum ıstemıstı saglık ocagında ucretsız yapılıyor dıye orada yaptırmıstım..oraya da kaydettıler sonucları..troıd aclık sekeri vs. bakılıyor..yaptırmanda yarar var..

canım, benim de kaydımı yaptılar, kan istemediler ama yaptırdığım tahlillerin sonuçlarını istediler, yapılmış sonuçlarını da götür sabah.

Saolun hamisler su ana kadar hiç test yapmadılar ki sadece USG görüntüleri var onun öncesinde tüp bebek te epey kan tahlili istemişlerdi onun disinda hamilelikte snra istemedikler..yaptırayım ozamanbende çok saolun arkadaslarim

Selamlar.... Bu zamana kadar hiç kanama olmadı dün gece hariç...
Bir proluton vuruldum bebeğin durumu iyi... 98 gr olmuş 14.15 hafta çıkıyor USG de yine cinsiyet göremedik... hareketlerimiz güzel..Gebelik kesesi dışında bir kanama oluşmuş ve kan hala orada duruyor şu anda aktif kanama yok dedi..10 gün istirahat verdi Dr bey... evde yatıyorum..

Bir proluton vuruldum bebeğin durumu iyi... 98 gr olmuş 14.15 hafta çıkıyor USG de yine cinsiyet göremedik... hareketlerimiz güzel..Gebelik kesesi dışında bir kanama oluşmuş ve kan hala orada duruyor şu anda aktif kanama yok dedi..10 gün istirahat verdi Dr bey... evde yatıyorum..
geçmiş olsun, inşallah bi daha olmasın, kanama anları kabus gibi... benim de kanama alanım hep kese dışındaydı, arada hala kahve geliyor, gelebilir de dendi :/
maşallah bebecik artık gramlarla tartılıyor, tombik tombik doğduğunu görün inşallah.

Cok geçmiş olsun arkadasım..Rabbım bır daha gostermesın.maşallah kuzusa..bol bol dınlen arkadasım..

Çok geçmiş olsun dinlenmenize bakın uns geçicek Allah size bağışlasin yavrunuzu...

Aklıma cok getırmek ıstemıyorum ama bende bu aralar kanamadan cok korkuyorum nedense..Rabbım saglıkla elımızde gostersın ınsallah...sorunsuz hamılelık dılıyorum herkese..

Back
X