2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Aynen, benim merkezdeki randevum 4 hafta sonra, nifty sonucu çıkınca telefonda bilgilendirilecekmişim. Bir doktora daha gidiyorum, nifty sonucu çıkınca o da... İnsan çok merak ediyor. İnşallah herşey yolunda gitsin hepimiz için.
Canım ne kadar ücret ödediniz nifty için?

Bana da doktor 4 hafta sonra 16. Hafta gel dedi daha 2 hafta geçti meraktan stresden duramıyorum kasık ağrıyor ne oldu acaba falan herşeyde bi tedirginim biran önce hissetsek de kafayı yemesek

Canım 2400. Aynen senin dediğin gibi çok masraf, ben çok taraftar değildim doktor yaptırın Dedi eşim de istedi. İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım.
İnşallah iyi sonuçlar alırız canım bizim yaptırdığımız testin adı harmony diye geçiyo 1900 lira aldılar dediğin gibi bende gerek yok ye düşünmüştüm eşim çok istedi hayırlısı olsun artık hepimiz içinde

Bana da doktor 4 hafta sonra 16. Hafta gel dedi daha 2 hafta geçti meraktan stresden duramıyorum kasık ağrıyor ne oldu acaba falan herşeyde bi tedirginim biran önce hissetsek de kafayı yemesek
Aynen öyle o zamanda 2 saat hareket etmese neden etmiyo diye yeriz kafayı:halay: biz bu 9 ay ı inşallah akıl sağlığımızı kaybetmeden geçiririz:dua:

Günaydınlar .. benım kusmalarım bu günlerde başladı.. ınsallah hamılelık boyunca devam etmez .. doktor randevumda gelmedı bir türlü zaman geçmıyor cok merak edıyorum .. ınsallah hersey yolundadır ...

günaydın kızlar,
benim de midem bi acayip bulanıyor, 10.haftadan sonra arttı, sanırım artmaya da devam ediyor.
4 haftada bir değil de 2 haftada bir kontrol etseler keşke bizleri :KK200:

Günaydın kızlar benim bulantı beşinci hafta başladı yedi de de çıkarmalar başladı çok şükür bu günlerde daha iyiyim sanki zaten üç aydan snra azalır ewmisti doktor ama çıkarmalar ara ara bulantilar devam ediyor benimde doktor randevumë on gün kaldı çok heyecanlıyım hepimiz için güzel haberler olsun inş

Valla hiç bulantım yok derken kendi kendimi nazar ettim 10. Haftadan sonra çoklaştı şuan çok bulanıyo hele sabah kalktığımda bikaç saat felaket işe gitmek çok zor oluyo krakerler beyaz nohut falan yiyorum.Bide afedersiniz aşırı gaz var bende alttan üstten durmuyo bitürlü karnımda hep gurul gurul ama ishal değilim hep kabızım oda bi değişik :KK1:
Dr konusunda ben 2 tane dr a gidiyorum biri tüp bebek dr um biride özel hastanede normal jinekolag . tüp bebeği yapan profesör 3 haftaya bir falan çağırıyo ama diğer jinekolaga neredeyse her hafta gidiyorum söyledim endişeleniyorum her hafta gelebilirmiyim diye tamam dedi.

maviyusufcuk maviyusufcuk seni kırmak veya yargılamak istemedim, sakın yanlış anlaşılmasın zaten bilmediğimi de yazdım. sadece 2li yada 3lü taramadan birini tercih etmenin yeterli olduğunu ve bu testlerin bebege zarar verebilme tehlikesi olduğunu sanıyordum ki yanılıyorum galiba.. çok ayrıntılı detaylı bir süre.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SAĞLIKLA YAVRUNU KUCAKLA İNŞALLAH TÜM KALBİMLE SÖYLÜYORUM..kalbini kırdıysam kusura bakma isteyerk olmadı

Pamuksekermavis allah korusun riski olan amniyosentez, bir arkadaşımın normal yolla oluşan gebeliğinde 4. ayında sorun tespit edildi, ya kromozom sorunu ya da bi kalp hastalığı olabilir dendi, amniyosentez yaptırdılar tüm riskleri göze alıp, dolaşım-damar sorunu varmış bebeğin, doğar doğmaz ameliyat olacak, maviyusufcuk'un dediği gibi nelerle karşılaşacağını bilmeli insan, ona göre karar verir-ona göre hastane seçer, ki rabbim hiç birimizi bu kaygılarda bırakmasın, sağlıklı akıllı yavrularımız olsun inşallah. zaten çok zor sahip olduğumuz bebeklerimiz kolaylıklarla kucağımıza gelsin inşallah. sana da tedavinde bol şans dilerim.

Iyiyim canım kanama durdu çok şükür sıkıntı yok... senin kusmalarin ne zaman oluyor?
Cok şükür sevındım arkadasım .. dün öğlen kustum bide aksam yemegınden sonra cok fenaydım .. mıde yanmasından bütün gece uyuyamadım.. bugun de işe gidemedım

maviyusufcuk maviyusufcuk seni kırmak veya yargılamak istemedim, sakın yanlış anlaşılmasın zaten bilmediğimi de yazdım. sadece 2li yada 3lü taramadan birini tercih etmenin yeterli olduğunu ve bu testlerin bebege zarar verebilme tehlikesi olduğunu sanıyordum ki yanılıyorum galiba.. çok ayrıntılı detaylı bir süre.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SAĞLIKLA YAVRUNU KUCAKLA İNŞALLAH TÜM KALBİMLE SÖYLÜYORUM..kalbini kırdıysam kusura bakma isteyerk olmadı
Önemli değil. bu süreçte o kadar yorulduk yıprandık yaralandıkki neler yaşadığımızı bi biz bide Allah bilir bunca yıldır üstüste negatif tedaviler ,düşükler araya giren başka başka amansız hastalıklar derken çok şükür rabbime 12 haftalık hamileyim daha annemler ve kayınvalidemler dışında hiçkimseye söylemedik bile bişey olur diye bide en başta üstüste kanamaların oldu her kanamada ayaklarım öyle bi titredi öyle bi korku yaşadımki yaşayan bilir:/
Ve benim rahmimdede kısalık var belkide 14. Haftada serklaj (rahim ağzına dikiş) ameliyatı yapılacak tabi herşey rabbimin elindede eğer bu çocuğa sağlıkla sahip olabilirsem 2.çocuğu düşünemiyorum yani tekrar bu süreci kaldırabileceğime inanmıyorum ama tabi yine diyorum herşey rabbimin elinde..
Ve o yüzdendirki şuanda buluttan nem kapıyoruz.bugüne kadar bu uğurda zaten döktüğümüz paranın haddi hesabı yok dedik bunuda yaptıralım bebeğe ve anneye hiçbir zararı yok sadece kan veriyorsun kanın amerikaya gidiyor çocuğun gen haritası çıkıyor o kadar.
İnşallah sonucumuz iyi çıkar ama kötü bile çıksa herşeye hazırlıklı oluruz..

Baştada yazmıştım önemli değil canım inşallah sen ilk tedavinde başarılı olursun bu buhranlı dönemi yaşamazsın...

Cok şükür sevındım arkadasım .. dün öğlen kustum bide aksam yemegınden sonra cok fenaydım .. mıde yanmasından bütün gece uyuyamadım.. bugun de işe gidemedım
Canim ellerine yapılan masaj bulantısı azaltıyor diyorlar dene cnm bide eksi elma cubuk krater temiz hava limon kolanyasi beni biraz da olsa rahatlatmisti bulantı bende de var hala devam ediyor ben iki aydır yaşıyorum bulantıyı arkadaşım inş hepimiz yavrumuza sağlıkla kavuşuruz

Canim ilk başta yediklerine dikkat et...
Bunun dışında bulantı hissettiğin anda hemen cubuk kraker ye...
yanında limon kolonyası taşı, kusacak olduğun anda kokla, açık hava al...
Mümkün olduğunca kusmamaya çalış, çünkü kusarken karın kasların kasiliyor

Kızlar bişey sorucam daha çok erken ama inş o duruma kadarr sağlıkla gelsin bebişlerimız ben geçen doktorum la görüşmek istediğimde aradım hemşireyle biraz konuştuk daha erken ama hocadan tüp doktorum doğum fiyati ne kadar dedim 7500 dediler hastane hariç hastanede 2.500 tutar dediler siz fiyat konuştunuz bana çok fazla geldi eee tedavide de epey para harcadık altınlar filan feda olsun tabiki ama doğum konusunda ne düşünüyorsunuz bu fiyat konusunda sizin ne kadar doktora ücretleriniz?

ben de gecen hafta sordum... genelde dogumdan 1 ay once fıyat verıyoruz dedıler... ama su anda gelsenız oda susleme 1 gece yatıs bebegın butun muayenesı tahlıllerı ve kontrollerı fofograf cekımı ve album 3500 tl fıyat verdıler...

Back
X