2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Teşekkür ederim canım.Kendimi cok yormadan normal ev işimi yapabilirim ozaman.Hapşırmam da çok aklıma takıldı, Allah yavrularimizi korusun inşallah..
Canım hiç korkma hapşurmakla öksürmekle birşey olmaz sen çok ağır kaldırma çok ani hareket etme kabız kalıp ıkınma onun dışında rutin tüm işlerini yapabilirsin ben ilk denememde hep yattım dr um çok kızdı hem metabolizma yavaşlıyo kabızlık artıyo hem kan dolaşımı yavaşlıyo hemde psikolojik olarak insan evde yattıkça daha kötü oluyo sen elinden geleni yapmışsın zaten cnm gerisi rabbimin elinde artık inşallah sağlıkla büyüdüğü günleride görürsün

Canım hiç korkma hapşurmakla öksürmekle birşey olmaz sen çok ağır kaldırma çok ani hareket etme kabız kalıp ıkınma onun dışında rutin tüm işlerini yapabilirsin ben ilk denememde hep yattım dr um çok kızdı hem metabolizma yavaşlıyo kabızlık artıyo hem kan dolaşımı yavaşlıyo hemde psikolojik olarak insan evde yattıkça daha kötü oluyo sen elinden geleni yapmışsın zaten cnm gerisi rabbimin elinde artık inşallah sağlıkla büyüdüğü günleride görürsün
Vallahi bu yorumun çok rahatlattı canm.Yarın ikinci defa tahlil yapılacak değerim katlanmış mi diye.Bugün ister istemez aklımdan çıkmıyor bu kadar hapşırmak etkiler mi diye düşündüm.Allah yavrularımızı sağ salim bagislasin inşallah.Çok teşekkür ederim canm...

İnşallah zaman hızla geçerde hareketlerini hissederiz yoksa böyle bişey hissetmeyince ben şahsen paranoyak oluyorum içerde nasıl diye gerçi ben o zaman hareket etmedikçede deliririm:halay:

Gunaydın..antibiyotık kullanmak zorunda kalan oldumu hangisini kullandınız tşk ederim

Kızlar Nasılsıniz ben toparlandim çok şükür boynumda bugün daha iyi kızlar yataktan kalkarken aniden kalkmayin ben cok korktum biraz oturup kalkın inş herkes sağlıkla kavuşur yavrusunà bende iki gündür bulantı konusunda daha iyiyim uc kilo almışım suanda kızlar siz kaç kilo aldınız bulantilatiniz geçtimi annisler

Kızlar Nasılsıniz ben toparlandim çok şükür boynumda bugün daha iyi kızlar yataktan kalkarken aniden kalkmayin ben cok korktum biraz oturup kalkın inş herkes sağlıkla kavuşur yavrusunà bende iki gündür bulantı konusunda daha iyiyim uc kilo almışım suanda kızlar siz kaç kilo aldınız bulantilatiniz geçtimi annisler
cok baş dönmesi oluyor aniden kalkınca :D

Back
X