2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Günaydın güzel anneler bugün sağlık ocağına gittim ilk izlenim varmış tetanoz aşısı vuruldum bide kan ve idrar tahlili yaptılar sizi.de çağırdılar mi

ben 8-9 haftaslıkken ılk kaydımı yaptırmıstım... 20. haftada tetanoz asısı ıcın gıdecegım...

Kızlar hareketleri hisseden var mı dr um 20.haftadan önce hissedemezsin hissettiğin bağırsak hareketidir dio inşallah hemencecik gelir o gün:KK36:

SAğol canım geçti şükür gece acile gittik parolun serumundan taktırdık o rahatlattı biraz
Canim cok geçmiş olsun inş bidaha olmaz sıcak tutmaya çalış başıni ıslak durma sakin arkadaşım geçmiş olsun ben sanki Karina elimi koyunca kıpırti günü oluyor tada ben öyle hissediyorum o günleri sağlıkla görelim inş hepimiz

Günaydın hayırlı cumalar..Evlatlarımıza sağ salim kavuşalim inşlh.kızım 18.haftada ..bakalım hareketleri daha belirgın olacakmi..haftalar hemen geçsin istitorum 5buçuk kılo aldım herkes karnımı sevıyo çok buyudu..kılomu kontrol altına almam lazim dr uyardı çok hızlı gıdoyosun diye:mad:

Günaydın hayırlı cumalar..Evlatlarımıza sağ salim kavuşalim inşlh.kızım 18.haftada ..bakalım hareketleri daha belirgın olacakmi..haftalar hemen geçsin istitorum 5buçuk kılo aldım herkes karnımı sevıyo çok buyudu..kılomu kontrol altına almam lazim dr uyardı çok hızlı gıdoyosun diye:mad:
Maşallah yaa bende yarın 15haftalık oluyorum sen 3 hafta öndesin o bile o kadar çok geliyoki bana kossskoca 3 hafta diyorum:KK49: böyle yolda falan koca göbişleri görünce hep Allahım inşallah inşallah diye diye bir kalıyorum hareketler konusunda bilgilendir canım bizide
Yaa benim karnım çok az büyüdü hatta kendi ayva göbeğimmiş gibi bakalım ne zaman belli olcak

Kızlar hayırlı cumalar benimde hafif bulantı var ara ara hala devam ediyor maviyusufcuk maviyusufcuk la aynı günleri takip ediyoruz bende iki buçuk kilo aldım kızlar doktor sen epey kilo alican dedi yani sorun değil alayim dOktar epey alan sen dedi doğuma kadar kızlar siz kaç kilo aldiniz ne durumdasiniz...

Kızlar hayırlı cumalar benimde hafif bulantı var ara ara hala devam ediyor maviyusufcuk maviyusufcuk la aynı günleri takip ediyoruz bende iki buçuk kilo aldım kızlar doktor sen epey kilo alican dedi yani sorun değil alayim dOktar epey alan sen dedi doğuma kadar kızlar siz kaç kilo aldiniz ne durumdasiniz...
Bende 2-3 kilo aldım canım ama şu 2 haftadır bulantılardan pel bişey yiyemedim vermiş olabilirim 62 falandı en son benimde kilo hiç umrumda değil sağlıkla gelsinde yavrumuz tek ama dr um çok takık kiloya ilk 3 ay 1 kilo alman lazım diyo bana :duduk:

Bu arada bu hafta bulantı ve başağrısından dolayı evdeydim izin kulladım aralıkayından itibaren bu rahmimdeki sıkıntıdan dolayı heyet raporu alacağım yani 20. Haftadan sonra oluyo evde vakit nasıl geçiriyosunuz kızlar yaa bide hep yatmam gerekicek beni tv programramları beynimi uyuşturdu yeminle her kanalda evlilik programı:halay:

Bende 2-3 kilo aldım canım ama şu 2 haftadır bulantılardan pel bişey yiyemedim vermiş olabilirim 62 falandı en son benimde kilo hiç umrumda değil sağlıkla gelsinde yavrumuz tek ama dr um çok takık kiloya ilk 3 ay 1 kilo alman lazım diyo bana :duduk:

Bu arada bu hafta bulantı ve başağrısından dolayı evdeydim izin kulladım aralıkayından itibaren bu rahmimdeki sıkıntıdan dolayı heyet raporu alacağım yani 20. Haftadan sonra oluyo evde vakit nasıl geçiriyosunuz kızlar yaa bide hep yatmam gerekicek beni tv programramları beynimi uyuşturdu yeminle her kanalda evlilik programı:halay:
ben de raporluyken tv de hep onlar vardı :) ve sanırım hep onlar olacak..
film seyreebılırsın hosuna gıdecek belgesel seyredebılırsın :)
ben tarıhı fılmler seyretmıstım genelde :)

Bende evdeyim eşim yemeğe geliyor gidiyor derken öğlen bire kadar öyle geçiriyorum snra biraz tv biraz net ten bişeyler bakıyorum kayinvalidem yanımda sohbet ediyoruz öyle günlük şeyler gelin evine bakıyoruz öğlen snra ben biraz kitap okuyorum beste kayinpeder eşim Yemek faslı çay faslı derken dokuz oluyor snra ona on bire doğru yatıyorum ama aşırı sıkıldım bayilmadan şurada eşim çok kısıtladi aniden düşer sin die yoksa AVM ye gidiyordu geziyoruk olsun buna da bin şükür Allahım hepimize sağlık versin günler geçiyor çok şükür inş sağlıkla hepimiz yavrumuzu miniklerimizi kucağımiza alalım ben 56 kiloydum suan 58 buçuk kilo oldum bakalım bbidahaki randevu 28 kasımda

¨üzülme arkadasim allahtan hayirlisi .. saglikli olsun bi sorunu olmasin varsin erken olsun... allahim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

Merhabalar :) inşallah anneleri de minik bebişleri de çok iyidir.
14 ünde kontrolümüz merak içindeyim ben.
Yavrum benim Yavrum benim ben bu hafta çok yorgundum, bir halsizliğim var. Hatta grip olacağım sandım ama olmadım neyse ki. Bulantım hiç kalmadı denebilir, arada sırada biraz bulanıp geçiyor.
maviyusufcuk maviyusufcuk canım yatmak zorunda olman zor tabi ama inşallah erken gelmez biraz vaktini bekler bebecik. Sağlıkla doğsunlar da inşallah.

Back
X