2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Merhabalar :) inşallah anneleri de minik bebişleri de çok iyidir.
14 ünde kontrolümüz merak içindeyim ben.
Yavrum benim Yavrum benim ben bu hafta çok yorgundum, bir halsizliğim var. Hatta grip olacağım sandım ama olmadım neyse ki. Bulantım hiç kalmadı denebilir, arada sırada biraz bulanıp geçiyor.
maviyusufcuk maviyusufcuk canım yatmak zorunda olman zor tabi ama inşallah erken gelmez biraz vaktini bekler bebecik. Sağlıkla doğsunlar da inşallah.
Geçmiş olsun arkadaşım çok şükür ki olmamışsin kendine kuzuna iyi bak bende iki gündür aşırı çıkardım bugün iyiyim şükür bulantı bende de azaldı yok gibi arada yokluyor ama kusma var hala.bugunumüze şükürler olsun bu arada canım sen nekadar kilosu kaç kilo aldın ?

kizlar ben ilac icemiyorum ya, o omega ve vitamini icerken ölüp ölüp diriliyorum, sizde nasil durumlar??

Kan tetkıkı yaptırıcam sonuca göre kan hapi başlanacak..şimdilik balik yağina devam

Kızlar günaydın herkese..
Ben başağrısından ölüp ölü diriliyorum dün gece yine acilde aldık soluğu eşim bi taraftan annem bitaraftan yapmadığımız şey kalmadı geçmiyo bitürlü sürekli parolda taktırmak istemiyorum ama başka çaren kalmıyo çünkü başım o kadar şiddetli ağrırken hiçbişey yiyemiyorum mide bulantısı başlıyo sonra öğürme kusma bu geçtiğimiz haftam çok kötü geçti yarın işe başlamak zorundayım ama abim aile hekimi olmarı tekrar rapor yazdıracağım ona çünkü halsizlikte çok oluyor kızlar mide bulantısıda kötü ama baş ağrısı çoo fena yaa zonkluyo her tarafı.şuan daha iyiyim inşallah tekrarlanmaz:KK43:

Ben başağrısından ölüp ölü diriliyorum dün gece yine acilde aldık soluğu eşim bi taraftan annem bitaraftan yapmadığımız şey kalmadı geçmiyo bitürlü sürekli parolda taktırmak istemiyorum ama başka çaren kalmıyo çünkü başım o kadar şiddetli ağrırken hiçbişey yiyemiyorum mide bulantısı başlıyo sonra öğürme kusma bu geçtiğimiz haftam çok kötü geçti yarın işe başlamak zorundayım ama abim aile hekimi olmarı tekrar rapor yazdıracağım ona çünkü halsizlikte çok oluyor kızlar mide bulantısıda kötü ama baş ağrısı çoo fena yaa zonkluyo her tarafı.şuan daha iyiyim inşallah tekrarlanmaz:KK43:
Canim benim çok geçmiş olsn korkma parolanızı kötü bir yani yok Allahın izniyle kendine bebeğin dikkat et bu dönemlere kan çok olduğu için baş ağrısı yapar die okumuştum benimde hala bulantı kusma devan raporunu uzatmaya bak canım bu süreci atlatan kadar inş.sabret arkadaşım inş sonumuz mutlu olacak

275 gr olmuşuz :)
Gelişim olarak gayet iyiyiz dedi Dr bey...
Detaylı USG için başka bir hekime yönlendirdi...
Ooo ne güzel harika bir haber artık kiloları ölçülüyo dr un 0,1 gram dediği günü dün gibi hatırlıyorum:KK46:inşallah 3.275 leride görürsünüz :nazar:

Bişey soracağım kızlar bu ayrıntılı usg u yapacak olan dr yine kadın doğumcu oluyo dimi çünkü dr sanki radyolog gibi bişey dedi gibi hatırlıyorum

Bende bir haftadır baş ağrısı çekiyorum ya nerdeyse alışkanlık oldu ağrıyla yaşıyorum ağrı kesici alamadım türk kahvesi içiyorum c vitamini alıyorum biraz azaltıyorum. Geçmeyecek heralde bu diyorum

Ooo ne güzel harika bir haber artık kiloları ölçülüyo dr un 0,1 gram dediği günü dün gibi hatırlıyorum:KK46:inşallah 3.275 leride görürsünüz :nazar:

Bişey soracağım kızlar bu ayrıntılı usg u yapacak olan dr yine kadın doğumcu oluyo dimi çünkü dr sanki radyolog gibi bişey dedi gibi hatırlıyorum
Perinatolog a yönlendirdi... Kadın doğum uzmanı ama sanırım çift uzmanlık dalı var... riskli gebelik uzmanı imiş...
BENİM Dr umda en az 1 kere yönlendiriyormus... Özellikle detaylı USG için...

Geçmiş olsun arkadaşım çok şükür ki olmamışsin kendine kuzuna iyi bak bende iki gündür aşırı çıkardım bugün iyiyim şükür bulantı bende de azaldı yok gibi arada yokluyor ama kusma var hala.bugunumüze şükürler olsun bu arada canım sen nekadar kilosu kaç kilo aldın ?
canım benim zatn kilom var, 90la tedaviye başladım, şimdi 4 kadar aldım. doktorum diyetisyene başlamamı önerdi, henüz bi adım atmadım bu konuda ama tatlı-hamurişi hiç tüketmiyorum. inşallah çok almam. bulantım ara ara oluyor, mesela bugün çok var :/
randevuma da var daha bebeğimi çok özledim :(

Son adet tarihine göre 20 haftalik olunca gideceğim o da 29 Kasım Salı günü saat 3 e randevu aldım... Süleyman bey 2 hafta sonra gidebilirsiniz dedi.. Çünkü USG de 18 haftalik çıkıyor...Dr perinatolog... 350 tl de ücreti..

Son adet tarihine göre 20 haftalik olunca gideceğim o da 29 Kasım Salı günü saat 3 e randevu aldım... Süleyman bey 2 hafta sonra gidebilirsiniz dedi.. Çünkü USG de 18 haftalik çıkıyor...Dr perinatolog... 350 tl de ücreti..
Bende izmirde yeşim bülbüle gitmeyi düşünüyorum canım çok duydum adını inşallah hayırlı haberler alırız

Back
X