2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Doktorun bişey kullanmanı öneriyor mu?
İlk gidişimde sorucam bu konuyu hiç konuşmadık 2sefer unuttum.ama ben hatamı bılıyorum aşırı yemek yıyorum sindiremeden yenisini yıyorum çok kılo alıyorum ağzıma gelıyo resmen reflü..

İlk gidişimde sorucam bu konuyu hiç konuşmadık 2sefer unuttum.ama ben hatamı bılıyorum aşırı yemek yıyorum sindiremeden yenisini yıyorum çok kılo alıyorum ağzıma gelıyo resmen reflü..
Canim tabletler oluyor cigneme tableti doktoruna sor bide çok yemek yapar gece yatarken çok yemekte yapar demişti doktor bana geçmiş olsun cnm az kaldı Allahın izniyle.alışveriş yaptınız mı kızlar eskik listesi yapsak çok iyi olur

Günaydın kızlar herkese mutlu seneler . Bu sene yavrularimiza kavuşalım hepimiz inşallah. Aklıma çok takılıyor 26. Haftadayim ama öyle hiç 7 aylık mis gibi değil. Karnım sizin nasıl. . Herkes ic karnin geniş galiba diyorlar bide kız olduğundan mıdır nedir yusyuvarlak oldu karnım la basenlerim sizin nasıl acaba :halay:

Günaydın kızlar herkese mutlu seneler . Bu sene yavrularimiza kavuşalım hepimiz inşallah. Aklıma çok takılıyor 26. Haftadayim ama öyle hiç 7 aylık mis gibi değil. Karnım sizin nasıl. . Herkes ic karnin geniş galiba diyorlar bide kız olduğundan mıdır nedir yusyuvarlak oldu karnım la basenlerim sizin nasıl acaba :halay:
Benim erkek. Öne doğru benim de

Canim tabletler oluyor cigneme tableti doktoruna sor bide çok yemek yapar gece yatarken çok yemekte yapar demişti doktor bana geçmiş olsun cnm az kaldı Allahın izniyle.alışveriş yaptınız mı kızlar eskik listesi yapsak çok iyi olur
Bence de yapalım. Beşik olarak ne almaya karar verdiniz ben park beşikle büyüyen beşik arasında kararsız kaldım

23 haftalık olduk,, doktorumdan aslında memnundum fakat şu an doktorum yaklaşık 2 ay görev başında olmayacak ve sonrası da mechul.. kontrollerim olmalı hastaneden bilgi verilmiyor.. ilaçlarım değişecek doktor a ulaşılmıyor sahipsiz kaldık bi nevi ve çok sinirlendim. Normal gebelik olsaydı yaşadığım her doktora gönül rahatlığıyla gidebilirdim ama başından beri bu doktor herşeyimizi biliyor diye çok pahalı ücretler de ödesem değiştirmek istememiştim. Ama hastanenin bizi bu şekilde ortada bırakması fecii derecede canımı sıktı. Antalya medisu hastanesi mehmet emin bey di doktorumuz. Aranızda antalyada yaşayam ve gittiği doktordan memnun olanlarınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorım
Bende antalyadayım canım üniverstede başlamıştım şimdi medstar topçularda nilsem Hanım var ona gidiyorum ok ilgili güler yüzlü memnunum yani ikizlerim var benim 2 haftada bir gidiyorum orda ünal beyde var o da ççok tavsiye ediken bi doktor

Bence de yapalım. Beşik olarak ne almaya karar verdiniz ben park beşikle büyüyen beşik arasında kararsız kaldım

Geçen hafta cıvıl de indirim vardı park beşik aldık biz mobilya beşiğe göre daha kullanisli ve bide kiraciysan mobilya düşünmedim bile . 550 TL. Den 320 ye düşmüştu onu aldık biz

Gunaydın cnm nasılsın... nasıl gıdıyor hamılelık_? süleyman bey ile nasıl gıdıyor..[/
merhaba canım...
bu ay süleyman bey e gıtmeyecegım... zekeriya beyden randevu aldım.. persembe gunu onunla kontrolum var :)
senın gebelıgın nasıl gıdıyor? suleyman beyın aksıne doktorun kız demıs galıba :)

Bende antalyadayım canım üniverstede başlamıştım şimdi medstar topçularda nilsem Hanım var ona gidiyorum ok ilgili güler yüzlü memnunum yani ikizlerim var benim 2 haftada bir gidiyorum orda ünal beyde var o da ççok tavsiye ediken bi doktor
Teşekkür ederim cevabın için canım.. benim hala kafam karışık dediğim gibi tüp bebek olunca..
medstar a gelmeyi düşünüyorum en çok tavsiye edilen yer orası.. doktor değişikliği yaparım da bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum tedirginim..
bu arada arkadaşlar ben alışverişimin büyük kısmını tamamladım. Ama yine de eksiklerim var tabi neler aldığımızı yazalım birbirimizin eksikleri çıksın ortaya..

Teşekkür ederim cevabın için canım.. benim hala kafam karışık dediğim gibi tüp bebek olunca..
medstar a gelmeyi düşünüyorum en çok tavsiye edilen yer orası.. doktor değişikliği yaparım da bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum tedirginim..
bu arada arkadaşlar ben alışverişimin büyük kısmını tamamladım. Ama yine de eksiklerim var tabi neler aldığımızı yazalım birbirimizin eksikleri çıksın ortaya..
Ben daha bir basliyamadim canım sen neler aldın yazsana bizde fikir olur bende haftaya hafta sonu e bebeğe gidicem ind biraz gezicem bebis mağazalarını beşik filan aldın mi

günaydın....
ben de bayağı bi alışveriş yaptım :)
hemen hemen butun kıyafet grubu hazır...
bebek arabasını aldık...
bebek odasının sıparısını verdık..
ama ılk zamanlarda yanımda yatması ıcın chıcco nun next2me yatagı var onu alıcam :) herkese de tavsıye edıyorum...

merhaba..hepinizin bebişleri hayırlı olsun.sağlıkla alın kucağınıza...ben de yenibaşladım tedaviye inşallah sizler gibi geliceği günü saymaya başlarım yeni ciciler alırım...

Kızlar selam doktorum bu aylar beyin gelişimi olduğu için çok internete girme dedi o yüzden çok açmıyorum neti bizde çoğu şeyi aldık biz 28.haftada almak istesekte sağolsun annemler kayınvalidemler aldılar çoğu şeyi;bebek arabası mima xari 3 lü set,yatak odası setini mariposadan,yatak yanı beşiğini chicco nexttome,günlül giyecek çoğu şeyi mothercare ve cartersdan aldık birde bakım ürünlerini mustela aldım inşallah sağlıkla giydireceğimiz günler gelir

Back
X