2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Ay kızlar bende ütü yapıyorum bi otur bi yat belim ağrıyor çok sancılaniyorum bizim kız aceleci davranıyor biraz inşallah dayanır biraz daha :)

Çok sabırsızlandığımız doğrudur ama İnşallah hepsi zamanında ve sağlığıyla gelir..

Bu arada 1 koli bez aldım ;)
Prima premium care 1 numara 2 numara 10 lu alt değiştirme 3 adet ıslak mendil 109 tl trendyoldan aldim ;)

Benımde çok sık kasılıo karnım taş gibi olıyo çok fena ağrıyo pozisyon değiştiriyorum geçiyo çok zor gunlere geldık.33.haftaya gırıyom sanki önümde 1asır var gunler geçmek bılmıo karnım burnumda

Benımde çok sık kasılıo karnım taş gibi olıyo çok fena ağrıyo pozisyon değiştiriyorum geçiyo çok zor gunlere geldık.33.haftaya gırıyom sanki önümde 1asır var gunler geçmek bılmıo karnım burnumda
Bizde bugün 31. Haftamıza girdik Allahın izniyle.. akşamları benim de karnım taş gibi oluyor bazen..
bez olarak hep primayı öneriyorlar ama ben henüz almadım

Bunun için yaptığın veya kullandığın bişey var mı arkadaşım ? Beni geceleri uyutmamaya başladı
Yürüyemoyorum sağa sola dönemıyorum çok zor bişey dr söyledım sanırım yapacak birşey yok.ptesi tekrar sorucam dayanamıyorum her gun kötüye gidiyo

Kızlar nasılsınız 34. Haftanın içine girdim çok şükür yarın kontrolumuz var inşallah herşey yolundadir ama ben çok yoruldum artık.kendimi çok yorgun hissediyorum

Ben de 34 e girdim bin şükür. dr 2 haftada bir Allahtan ne kadar sık olsa okadar iyi ..çunku okadar çok şikayetim var ki 10 dk onları anlatmakla geçiyoo::))bebişlerinizin kılosu nasıl kızlar?

Ben de 34 e girdim bin şükür. dr 2 haftada bir Allahtan ne kadar sık olsa okadar iyi ..çunku okadar çok şikayetim var ki 10 dk onları anlatmakla geçiyoo::))bebişlerinizin kılosu nasıl kızlar?
Benim hala abartili sikayetlerim baslamadi ama baslar yakinda herhalde. Bi tek tuvalet siklasti cunku cocuk dogum pozisyonuna gecmis.

Son düzenleme:
Günaydın
Bende 32. Haftama girdim cumartesi kontrolümüz var.. en son 1500 gramdı 2 hafta önce.. 42 cm di doktor 53- 54 cm doğar diyor bakalım hayırlısı.. şu an 73 kiloyum 13 kilo aldım ve en komiği de penguen gibi yürüyebiliyorum.. 7 hafta kaldı doğuma hayırlısıyla inşalllah fakat oğluşumun hala bir ismi yok

Back
X