2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

canlarim merhaba beni cogunz hatrlar diye dusunuyorum.ilk tup bebek denemde 11 yumurta toplanmisti 1 isleme alinip 2.gunde 4 hucreli olarak transfer edilmisti ve tutmuştu.sonra kalp atislari durdu ve vebegimi kaybettim malesef.bu ay tekrardan ilaclara basladim carsamba gunu opu pldum 9 yumurta toplandi ve 2 isleme alindi.( sebepsiz infertilete diyorlardi buzamana kadar fakat 2.denemede ayni sey yasandigi icin yumurta kalitesizligi kanitlanmis oldu)yine ayni stresleri yassadim ya transfer iptal olursa.dün aradilar ikiside dollendi biri 4 hucreli digeri 2 hucreli ve alelacele 2.gun transferi yapildi yine.2hucreli transferde ilk kez duyuyorum:) hem 2.gun transeri hemde 2.kalite oldugu icin doktor sansi yukselsin diye 2.sinide transfer edelim demis.bir mucize gerceklesmisti ilki tutmiştu.belki bu da tutar diyorum sizlerden dua bekliyorum hamilelrin duasi daha makbul olurmus.
Canım benim ,topiğimizin kurucusu ;) Duyduklarıma çok sevindim,biz birlikte başlamıştık bu yolculuğa inşallah sağlıkla sıhhatle tutunur bebişlerin....İnşallah doğumumda da sana dua edeceğim canım benim,Allah a emanet ol.....

Benımde çok sık kasılıo karnım taş gibi olıyo çok fena ağrıyo pozisyon değiştiriyorum geçiyo çok zor gunlere geldık.33.haftaya gırıyom sanki önümde 1asır var gunler geçmek bılmıo karnım burnumda
Bende 32 de ayrıldım işten,valla çok stresli işyerim
Magnezyum hapı verdi ama çok işe yaradığını söyleyemem aynı durumdayım seninle
Bende de ağrı çok oluyor,benim oğluş makat geliş görünüyor ultrasonda doktor ona bağladı...Aman dikkat kızlar makat geliş acil sezeryana sebep olabilir,bol istirahat ,pozisyon değiştirme,bacak arasına yastıkla destek ve en önemlisi magnezyum ....

Bende 32 de ayrıldım işten,valla çok stresli işyerim

Bende de ağrı çok oluyor,benim oğluş makat geliş görünüyor ultrasonda doktor ona bağladı...Aman dikkat kızlar makat geliş acil sezeryana sebep olabilir,bol istirahat ,pozisyon değiştirme,bacak arasına yastıkla destek ve en önemlisi magnezyum ....
Duruşunda sıkıntı yok ta sinirlere baskı yapıyormuş o yüzden ağrır dedi doktor ben magnezyum kullanıyorum fakat bi faydasını görmüyorum. Çok sıkıntılı bir süreç fakat sonunu düşününce bu çektiklerimin hiçbiri umrumda olmuyor

günaydınlar....
benimde cuma günü kontrolum var.. nst cekılecegız ılk defa :)
benım kesın sezeryan oldugu subat ayının basında kesınlestı...
karnımda yer degıstırırken o kadar guzel oynuyor kı :) gercekten de cekılen acılar degıyor :)
ben kasılmalar ıcın magnezyum kullanıyorum.. aksamları yatmadan once 1 bardak.. gunboyu 1-2 bardak sut ıcıyorum 1 muz yıyorum ve patatesın ıcınde de var ama aynı zamanda nısasta oldugu ıcın cok fazla patates tuketmıyorum... ayak egzersızlerı yapıyorum mutlaka... platestekı gıbı sadece ayagı acıp gerdırıp bırakıyorum.. dr 40 dk yuruyus onerdı ama yapamıyorum ne yazık kı adım adım yurusem bıle agrım oluyor.. gebelıgımın basından bu yana 5 kılo aldım :)

Merhaba arkadaşlar.doğum çantalarınizi hazirladinizmı. Kendiniz için pijama takımı ne aldınız ben istediğim gibi bişey bulamıyorum hep resimli allı güllü. Sade ama şık olanlarda acayip pahali.intermetten bakıyım diyorum önerdiğiniz bi site falan varsa söyleyin lütfen. :anne::21:

Merhaba arkadaşlar.doğum çantalarınizi hazirladinizmı. Kendiniz için pijama takımı ne aldınız ben istediğim gibi bişey bulamıyorum hep resimli allı güllü. Sade ama şık olanlarda acayip pahali.intermetten bakıyım diyorum önerdiğiniz bi site falan varsa söyleyin lütfen. :anne::21:

bence ınternetten alıp hıc rıske gırme... pamugunu kumasını kalıbını bılemezsın... ya magazadan kredı kartına boldur guzel bırsey al.. ya da pazardan alabılırsın..

Duruşunda sıkıntı yok ta sinirlere baskı yapıyormuş o yüzden ağrır dedi doktor ben magnezyum kullanıyorum fakat bi faydasını görmüyorum. Çok sıkıntılı bir süreç fakat sonunu düşününce bu çektiklerimin hiçbiri umrumda olmuyor
Ben magnezyumdan fayda gördüm

35.haftaya merhaba.. kızlar ben yuzuyorum hergun; dr izin verıyo:) çok rahatlatti şükürler olsun.hareket etmiş oluyorum..zaten çok kılo aldım:kızgın:

Back
X