- 23 Ağustos 2015
- 96
- 40
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdare edıyoruz cnm gün sayıyoruz..doğuma en yakın sensin sanırım??Iyi akşamlar kızlar,Nasılsıniz? ?
Cumartesi günü benimde çatı muayenem olacak.. elle olan bi muayene değil mi korkulacak ne olabilir kiGünaydın kızlar. Sağ gogsumun altı kaburgam çok ağrıyor bir haftadır. Poposunu dayamis kızım. Dün muayene vardı 3050 Gr . İki haftadır kilo alımı çok yavaşladı ,bir hafta geri çıkıyor.
Çatı muayenesi de vardı dün, korkulacak gibi değil,ne tedaviler atlattık biz.
Aynen. Acıyor falan diye yorumlar okumuştum. Sadece baş parmakla yaptiCumartesi günü benimde çatı muayenem olacak.. elle olan bi muayene değil mi korkulacak ne olabilir kibilmediğimden soruyorum
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canımGünaydın kızlar ben salı günü doğum yaptım. Bi tane pamuk gibi kızım oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın çok güzel bi duygu gerçekten Herkese dua ettim inşallah hepiniz biran önce sağlık la kurtulursunuzz![]()
Gözünaydın cnm.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Günaydın kızlar ben salı günü doğum yaptım. Bi tane pamuk gibi kızım oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın çok güzel bi duygu gerçekten Herkese dua ettim inşallah hepiniz biran önce sağlık la kurtulursunuzz![]()
Allah analı babalı büyütsün inşallahGünaydın kızlar ben salı günü doğum yaptım. Bi tane pamuk gibi kızım oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın çok güzel bi duygu gerçekten Herkese dua ettim inşallah hepiniz biran önce sağlık la kurtulursunuzz![]()
Cnm bence olumlu benimde bu şekilde çıkıyordu kanda kesin çıkarKızlar yorum rica ediyoruuum burada biraz daha belirgin ilaçlardan olma ihtimali var mı kalbim yerinden çıkacak5. Gün embriyo 7. Gün
Çok teşekkür ederim inşallah, çok heyecanlıyım , sizin kaçıncı günde böyleydiCnm bence olumlu benimde bu şekilde çıkıyordu kanda kesin çıkar
Allah hayırlı haberi duymayı nasip etsin benimde erken gebelik testinde böyle çıkmıştı..Kızlar yorum rica ediyoruuum burada biraz daha belirgin ilaçlardan olma ihtimali var mı kalbim yerinden çıkacak5. Gün embriyo 7. Gün
Erken gebelik testi değil ama inş devam edeeerAllah hayırlı haberi duymayı nasip etsin benimde erken gebelik testinde böyle çıkmıştı..
Güzel haberini de bizimle paylaş olur mu ? Kan testinin ardındanErken gebelik testi değil ama inş devam edeeer![]()