• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Günaydın kızlar. Sağ gogsumun altı kaburgam çok ağrıyor bir haftadır. Poposunu dayamis kızım. Dün muayene vardı 3050 Gr . İki haftadır kilo alımı çok yavaşladı ,bir hafta geri çıkıyor.
Çatı muayenesi de vardı dün, korkulacak gibi değil,ne tedaviler atlattık biz.

Günaydın kızlar. Sağ gogsumun altı kaburgam çok ağrıyor bir haftadır. Poposunu dayamis kızım. Dün muayene vardı 3050 Gr . İki haftadır kilo alımı çok yavaşladı ,bir hafta geri çıkıyor.
Çatı muayenesi de vardı dün, korkulacak gibi değil,ne tedaviler atlattık biz.
Cumartesi günü benimde çatı muayenem olacak.. elle olan bi muayene değil mi korkulacak ne olabilir ki :110: bilmediğimden soruyorum

Gözün aydın olsun arkadaşım. Maşallah Allah bağışlasın. Sen şimdi yoğun olursun müsait olunca yazarsan sevinirim.kaçıncı haftada nasıl doğum yaptın.kaç kilo doğdu prenses.darısı bizlere.:anneadayı::KK200::nazar::halay::halay::21:

Günaydın kızlar ben salı günü doğum yaptım. Bi tane pamuk gibi kızım oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın çok güzel bi duygu gerçekten Herkese dua ettim inşallah hepiniz biran önce sağlık la kurtulursunuzz:anne:
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım
Gözün aydın olsun
Detayları bekliyoruz :-)

Günaydın kızlar ben salı günü doğum yaptım. Bi tane pamuk gibi kızım oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın çok güzel bi duygu gerçekten Herkese dua ettim inşallah hepiniz biran önce sağlık la kurtulursunuzz:anne:
Gözünaydın cnm.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün inşallah

Merhaba arkadaşlar tecrübelisiniz size sorum olacaktı, 5. Gün embriyosu ve transferin 7. Günü dayanamadım test yaptım belirli belirsiz çizgi çıktı gebelik olabilir mi yoksa ilaçlardan olma ihtimali varmı lütfeeen cvp :KK43:

Eklentiler

• IMG_5184.webp
    IMG_5184.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar yorum rica ediyoruuum burada biraz daha belirgin ilaçlardan olma ihtimali var mı kalbim yerinden çıkacak :KK17: 5. Gün embriyo 7. Gün

Eklentiler

• IMG_5185.webp
    IMG_5185.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 56
ayy benide alın aranızaa:) benimde transferim yarın ilk denememiz. 5i döllenmiş ama yarına değişebilir dediler

Şimdiye kadar doğum yapan anneler sanırım hep sezaryen ??
Bizi ne bekliyor bilmiyorum ama korkmakta istemiyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. dua için teşekkürler

Back
X