- Konu Sahibi Asosyalkedi
-
Bende 3 ay kür yapmak istiyorum, siz neler yapcaksiniz?Nisanda tup bebek yaptiracak arkadaslar bu 3 ay icin herhangi biseyler uygulayacakmisiniz.kür falan yada ayrica yiyip iciceginiz biseyler varmi.
MasAllah, Rabbim sevindirsinBen Q enzim q10, krill oil, folbiol (folik asit), previt positive kullanıyorum. Ayrıca diyetisyen kontrolünde yağ oranımı arttırmaya çalışıyoruz. Bal, polen, ceviz, keçi boynuzu özü vs almaya çalışıyorum. Daha kaliteli ve daha çok yumurta oluşumu için ek takviye gerekli. Bitkilerin gübrelenmesi gibi
Haydi kızlar gereken herşeyi yapalım. Dua edelim. Destek olalım. Gelsin bebişdolsun göbüş
Krill oil ve previt positive nedir.dr mu tavsiye etti bunlari canimBen Q enzim q10, krill oil, folbiol (folik asit), previt positive kullanıyorum. Ayrıca diyetisyen kontrolünde yağ oranımı arttırmaya çalışıyoruz. Bal, polen, ceviz, keçi boynuzu özü vs almaya çalışıyorum. Daha kaliteli ve daha çok yumurta oluşumu için ek takviye gerekli. Bitkilerin gübrelenmesi gibi
Haydi kızlar gereken herşeyi yapalım. Dua edelim. Destek olalım. Gelsin bebişdolsun göbüş
Nerede yaptirdiniz denemeleriniziMerhaba arkadaşlar, uzun zaman olmuş, neler yapıyorsunuz?
Benim iki düşük (sebepsiz, herşeye bakıldı), bir aşılama, iki tüp bebek denemem var negatif sonuçlanan. Önümüzdeki aylarda tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Hem erkek infertilitesi, hem de erken yumurta rezervi düşüklüğü var. Elimizi çabuk tutmamız lazım yani:)
Bu arada otlara çok takılmayın derim, nitekim benim ot kullanmam sonucu kist oluştu. İncir yiyin, pekmez için, folik asit ve c vitaminizi eksik etmeyin. Omega 3 de öyle.
Sizde sorun neydi birde acibadem nasil uygulamasi memnun kaldiniz miacıbadem fulya ve florence nightingale çağlayan. İkisinde de prof. dr. ile devam ettim. ama şimdi devlet raporu bekliyorum çapadan. Belki Çapada denerim, veya tüp bebek raporu geçen başka bir yerde.
Bendede rezerv sorunu var.embriyolariniz kacinci gun emb suydu.kaliteleri ve sayilari nasildiben de erken rezerv azlığı var. eşimde sperm az ve morfoloji 0. acıbademdeki doktorum çok iyi, ilgililer de çok iyi, ama laboratuvarından emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?