- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
- Konu Sahibi Asosyalkedi
-
Anladim cnm bnm cooook gecmis olsunn ins bu sefer olacak rabbimin izniylee o polipi normal rahim filminde falan goremiyorlarmi cnm ya hayret bisi belkide o yuzden tutunamadi yavrucakkSeval_cagla aralıkta pozitifi gördüm ama maalesef kaybettim sonra. Onun için şimdi histereskopi yapıldı. Doktorum embriyoların çok güzeldi keşke öbür sefer yapsaydık dedi ben istememiştim. Polip te varmış onlar da temizlenmiş. Ama opu filan hikaye histereskopi harbi ameliyat. Dün oldum bugün karnım hala acıyor. Rabbim bu sefer kucaklarımızı doldursun inşallah ben çok ümitliyim
Hsg filminde polip görülüyor mu bilmiyorum. Ama ben zaten hsg filmini de çok önceden yaptırmıştım. Yine de tutunmama sebebinin polip olduğunu aslında zannetmiyorum. Ben çok zayıftım. 160 boy 38-39 kilo civarı. Onun için o süreçte çok dikkatli olmam lazımdı. Dikkatli oldum mu hayır. İnşallah bu sefer çok daha fazla dikkatli olacağım. Üstelik diyetisyene gittim kilo aldım. Sadece güvenenediğim şey psikolojim. Çok depresifim. Bu süreçte riskli dönemi atlatana kadar sanıyorum işe gitmemem gerekiyor belki. Çünkü iş demek benim için stres demek. Oysa ki iş arkadaşlarım yöneticilerim o kadar değer veriyor ki. Neden o kadar stres sıkıntı yapıyorum bilmiyorum. Kendimi tanıyamıyorum. Allah yardımcımız olsun. Kalplerimizi ferahlatsın. Kucaklarımızı doldursun. AminAnladim cnm bnm cooook gecmis olsunn ins bu sefer olacak rabbimin izniylee o polipi normal rahim filminde falan goremiyorlarmi cnm ya hayret bisi belkide o yuzden tutunamadi yavrucakk
hadi bakalım, hayırlı haberlerini biz de bekliyor olacağız, rabbim kuzucuğunun sana tutunmasını sağlar inşallah transferden sonraSelam kızlar bugün opum vardı. Dondurup nisanda transfer olacak kismetse.. Sizinle gün sayacam inşallah.
evet stres çok fena, bende biraz asabiyim... ama artık bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum, takmamaya başladım, fena değilim. eskisine göre baya sakinim canım. depresyon ayrı tabiii, depresiflik çevrendekileri de yorar, aman iyi olacak vs diye düşün, elindekileri düşün, işini seni sevenleri aileni.... kalplerimizi aklımızı ferahlatsın rabbim, arkadaşım sıkıntın olursa yaz buraya dertleşirizHsg filminde polip görülüyor mu bilmiyorum. Ama ben zaten hsg filmini de çok önceden yaptırmıştım. Yine de tutunmama sebebinin polip olduğunu aslında zannetmiyorum. Ben çok zayıftım. 160 boy 38-39 kilo civarı. Onun için o süreçte çok dikkatli olmam lazımdı. Dikkatli oldum mu hayır. İnşallah bu sefer çok daha fazla dikkatli olacağım. Üstelik diyetisyene gittim kilo aldım. Sadece güvenenediğim şey psikolojim. Çok depresifim. Bu süreçte riskli dönemi atlatana kadar sanıyorum işe gitmemem gerekiyor belki. Çünkü iş demek benim için stres demek. Oysa ki iş arkadaşlarım yöneticilerim o kadar değer veriyor ki. Neden o kadar stres sıkıntı yapıyorum bilmiyorum. Kendimi tanıyamıyorum. Allah yardımcımız olsun. Kalplerimizi ferahlatsın. Kucaklarımızı doldursun. Amin
hadi bakalım, hayırlı haberlerini biz de bekliyor olacağız, rabbim kuzucuğunun sana tutunmasını sağlar inşallah transferden sonra
Anladim cnm ins bu kez olur takma kafana fazla kiloda dert oluyor insana saglikli ol yeterr ins sonuclar guzel olurrHsg filminde polip görülüyor mu bilmiyorum. Ama ben zaten hsg filmini de çok önceden yaptırmıştım. Yine de tutunmama sebebinin polip olduğunu aslında zannetmiyorum. Ben çok zayıftım. 160 boy 38-39 kilo civarı. Onun için o süreçte çok dikkatli olmam lazımdı. Dikkatli oldum mu hayır. İnşallah bu sefer çok daha fazla dikkatli olacağım. Üstelik diyetisyene gittim kilo aldım. Sadece güvenenediğim şey psikolojim. Çok depresifim. Bu süreçte riskli dönemi atlatana kadar sanıyorum işe gitmemem gerekiyor belki. Çünkü iş demek benim için stres demek. Oysa ki iş arkadaşlarım yöneticilerim o kadar değer veriyor ki. Neden o kadar stres sıkıntı yapıyorum bilmiyorum. Kendimi tanıyamıyorum. Allah yardımcımız olsun. Kalplerimizi ferahlatsın. Kucaklarımızı doldursun. Amin
Hayirlisi olsun cnmm insSelam kızlar bugün opum vardı. Dondurup nisanda transfer olacak kismetse.. Sizinle gün sayacam inşallah.
Mrhbaa Sureci derken cnm sen sifirdan mi baslayacaksin yani taze transfermi olacak ? Ben dondurulmuslarla transfere basliycam ins 1,2gune adet olmayi bekliyorumm ...Merhabalar. Bugün mensin 2. Günü idi. Usg oldum. Letu tedavisine başladık. Günde 2 tane deri dr. Cuma kontrol ve iğneye başlayacakmışız. Süreci başlatan yok mu?
Evet sıfır çünkü dondurulmuş embriyom yok. Sanırım çok zayıf olduğum için çok yumurta veremedim. Umarım bu sefer olurMrhbaa Sureci derken cnm sen sifirdan mi baslayacaksin yani taze transfermi olacak ? Ben dondurulmuslarla transfere basliycam ins 1,2gune adet olmayi bekliyorumm ...
Anladim cnm bnm ins bu sefer olur da dondurulurlar bile bebislerinnnEvet sıfır çünkü dondurulmuş embriyom yok. Sanırım çok zayıf olduğum için çok yumurta veremedim. Umarım bu sefer olur
cok gecmis olsun cnmselam kızlar ekımde yapıldı transfer 2 ydı biri tuttu 20 haftalıkken kaybettım su kese yırtılmıs suyum az az glıyodu suyu bıtmıs yavrumun cok kotu durumdayım 22 gun oldu dotorum 3 ay dıyodu smdı olur olmzsa hazranda gel dedı ama yazı gecrelım eylul dedı rıske mı atmk ıstemedı yazın tutmama olasılıgımı var yada tuttu hamılelıgmı takıp edemez ondan mı ben cocuk sahbı olmk ıstyorum 20 hafta karnmda tasdım smdı yok temmza gun sayıdoum hıc ıyı degılım ben tup bbek sonrası dusuk sonrası kendılınden olur dıyolar olurmu var mı ole oalan
selam kızlar ekımde yapıldı transfer 2 ydı biri tuttu 20 haftalıkken kaybettım su kese yırtılmıs suyum az az glıyodu suyu bıtmıs yavrumun cok kotu durumdayım 22 gun oldu dotorum 3 ay dıyodu smdı olur olmzsa hazranda gel dedı ama yazı gecrelım eylul dedı rıske mı atmk ıstemedı yazın tutmama olasılıgımı var yada tuttu hamılelıgmı takıp edemez ondan mı ben cocuk sahbı olmk ıstyorum 20 hafta karnmda tasdım smdı yok temmza gun sayıdoum hıc ıyı degılım ben tup bbek sonrası dusuk sonrası kendılınden olur dıyolar olurmu var mı ole oalan
canim galiba raporu cikarttigin yere gidip raporun tarihini uzattirabiliyorsun bi arastir onun isini garantiye alMerhaba kızlar bende adana başkentte başlıcam ilk tüp denememe dün adetimin ilk günü aradım.Raporum var dedigim halde bana 4 Nisan'a randevu verdiler. Benim 6. Ayda raporumda bitiyor.Nasıl ne olacak bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?