2017 Nisan Tüp Bebek Yaptıracaklar

işte benim amh öyle görünüyor, ama yumurta çıkmıyor :) sıkıntılara değecek merak etme, kucağına aldığında cocuğunu diyeceksin ki iyi ki koşturmuşum, iyi ki elimden geleni yapmışım.... evet zamanımız yok ama olacak diye düşün, daha başka seçenekler de var ne de olsa, ben donasyon da düşünüyorum. bakalım devlet raporu ile tüp bebek sürecine devam edeyim, sonrasında kıbrısa gitmeyi şimdiden planlıyorum. sen de olumlu düşün, yoruluyoruz ama amacımız güzel diye düşün. eşin destek oluyor mu bilmiyorum ama çok fazla olamıyorsa takma kafana. cocuk sahibi olmak kadınlar için önemli, kendini düşün ve yorgunum ama değecek de lütfen :)
Ben donasyon istemiyorum.ben kendi genlerimden bir can istiyorum tabi Allah im verirse.yoksa ben takintiliyim hayat boyu takarim biyolojik annesi kim diye :KK43:

Hanımlar merhaba elimde clexene 0.6 iğne var ihtiyaçı olan varsa özelden yazsın İstanbul Kartal dan gelip elden alabilir ücretsiz olarak vericem

Selam kızlar hazırlıkları hızlandırdınız mı? Ben Cuma Histereskopi olacağım. Bal ve ceviz yemeyi hızlandırmam gerekiyor daha fazla yumurta oluşumu için. Kilo almam gerekiyordu. Yağ oranım %12,5 tan %17,7 ye geldi. %20 de normal düzeye geliyorum. :KK49:

Selam kızlar hazırlıkları hızlandırdınız mı? Ben Cuma Histereskopi olacağım. Bal ve ceviz yemeyi hızlandırmam gerekiyor daha fazla yumurta oluşumu için. Kilo almam gerekiyordu. Yağ oranım %12,5 tan %17,7 ye geldi. %20 de normal düzeye geliyorum. :KK49:
Ben de nisanda tüp bebek yaptıracaklardanım. Bugün vitaminlerimi aldım, arı sütü devam, onun dışında da sağlıklı yemek. Bu sefer olacak

Histereskopiyi ne icin olacaktiniz sanirim bu ay banada histereskopi yapilacak gibi

Bende nisanda 3. denemeyi yapicam insallah. ilk 2 denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı malesef.

bu sefer histeroskopi ve cgh denicez

Mrb kızlar Aralık'ta tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı nisan ayında dondurulmuslar ile tekrar deniycez Dr çok ısrar ettim kan pıhtılaşması genetik testi ve histesropi bana da yapacak inşallah... Bu hitroskopi zor bi işlem mı ve gerçekten tutunma şansını arttırıyor mu bilgi verir mısınız ?

Slm kizlar drm bana tavsiye ettigi bir seyi sizlerle paylasmak istedim her gun 1adet yumurta ve sade 1adet soda ve tilki sutu bunlar tutunmayi kolaylastiriyormuss ins olumlu sonuclarla dolarrr tum forumlarr@Waw_serella seninle aralik topigindede beraberdik olumsuzmuydu cnm sonucun ama hamile gozukuyordun :(

Slm kizlar drm bana tavsiye ettigi bir seyi sizlerle paylasmak istedim her gun 1adet yumurta ve sade 1adet soda ve tilki sutu bunlar tutunmayi kolaylastiriyormuss ins olumlu sonuclarla dolarrr tum forumlarr@Waw_serella seninle aralik topigindede beraberdik olumsuzmuydu cnm sonucun ama hamile gozukuyordun :KK43:
Ne guzel canim doktorun tavsiyelerde bulunms sana benim doktorum yemek icmekle hic alakasi olmadigini soylerdi.ama ben protein agirlikli beslenmeye calisirdim.kendimce.yalniz bu tilki sutu nedir ilk defa duydum nerelrde satiliyor icilmesi helalmi hic bir bilgim yok

Ne guzel canim doktorun tavsiyelerde bulunms sana benim doktorum yemek icmekle hic alakasi olmadigini soylerdi.ama ben protein agirlikli beslenmeye calisirdim.kendimce.yalniz bu tilki sutu nedir ilk defa duydum nerelrde satiliyor icilmesi helalmi hic bir bilgim yok
Evet cnm helal migroslarda var bagisikliligi arttiriyormus rahim vucuttan kamufle etmesin diyeyumurta basli basina bir protein zaten ozellikle opudan cikar cikmaz soyledii ins sizede bir faydam olur

Selam kızlar pazartesi opum olacak. Nisanda transfer olacak bir ay rahmi dinlendirip deneyecez bu sefer inşallah herşey yolunda gider. 3.tedavim olacak

Selam kızlar pazartesi opum olacak. Nisanda transfer olacak bir ay rahmi dinlendirip deneyecez bu sefer inşallah herşey yolunda gider. 3.tedavim olacak
İns cnm evet dondurulmuslarla basari sansi %60lara cikiyormus bizde o sekilde denemistik ins hayirlisi olur hakkinda

Slm kizlar drm bana tavsiye ettigi bir seyi sizlerle paylasmak istedim her gun 1adet yumurta ve sade 1adet soda ve tilki sutu bunlar tutunmayi kolaylastiriyormuss ins olumlu sonuclarla dolarrr tum forumlarr@Waw_serella seninle aralik topigindede beraberdik olumsuzmuydu cnm sonucun ama hamile gozukuyordun :KK43:
Seval_cagla Seval_cagla aralıkta pozitifi gördüm ama maalesef kaybettim sonra. Onun için şimdi histereskopi yapıldı. Doktorum embriyoların çok güzeldi keşke öbür sefer yapsaydık dedi ben istememiştim. Polip te varmış onlar da temizlenmiş. Ama opu filan hikaye histereskopi harbi ameliyat. Dün oldum bugün karnım hala acıyor. Rabbim bu sefer kucaklarımızı doldursun inşallah ben çok ümitliyim

Son düzenleme:
Mrb kızlar Aralık'ta tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı nisan ayında dondurulmuslar ile tekrar deniycez Dr çok ısrar ettim kan pıhtılaşması genetik testi ve histesropi bana da yapacak inşallah... Bu hitroskopi zor bi işlem mı ve gerçekten tutunma şansını arttırıyor mu bilgi verir mısınız ?
bende nisanda histeroskopi olcam. anestezili olacagi icin cok zor olmaz diye düşünüyorum. bazi arkadaslarin bi kac gün hafif kanamasi ve agrisi olmus ama bazilarinda hic bisey olmamis

Seval_cagla Seval_cagla aralıkta pozitifi gördüm ama maalesef kaybettim sonra. Onun için şimdi histereskopi yapıldı. Doktorum embriyoların çok güzeldi keşke öbür sefer yapsaydık dedi ben istememiştim. Polip te varmış onlar da temizlenmiş. Ama opu filan hikaye histereskopi harbi ameliyat. Dün oldum bugün karnım hala acıyor. Rabbim bu sefer kucaklarımızı doldursun inşallah ben çok ümitliyim
cok gecmis olsun. polip filan alindigi icin ağrı yapmis olabilir

Back
X