2017 Nisan ve Mayıs anneleri, hangi doktora gidiyorsunuz paylaşalım

İlk ben yazayım. iyi bir hastane olsun diye Acıbadem Atakent Elif hanıma gidiyorum, ancak doktorum hakkında fazla bilgim yok. İlerleyen zamanlarda memnun kalmazsam doktor arayışı içinde olabilirim.

ben :)) pendik devlet hastanesine gidiyorum selma hanım .ilk defa gittim ama ilerleyen zamanda özel hastaneye gitmeyi düşünüyoum doktorumdan memnun kalırsam kalıcam baya bilgili bir doktora benziyor kafamda soru işareti kalmadı hiç

Pendik çevresi için özel hastane/doktor tavsiyesi olan paylaşabilirse çok sevinirim çok kararsızım:(

Ooo benim gitmediği doktor kalmadı. Kadıköy Ataşehir Göztepe Kozyatağı dolaylarında doktor önerilerinizi bekliyorum
Ataşehirde fsm hastanesi var oraya kesinlikle gitme canım arkadaşım 40+3 te doktoru başka hastane bul ben seni doğum yaptramam demiş Allahın izniyle zeynep kamilde doğum yapacak

Medipol hastanesi bağcılar Lebriz Hale Tamer e gidiyorum . Şimdilik memnunum. Başka giden var mı bu hastaneye acaba.

Ben Mardin de yaşıyorum normalde ve orda doktorum yok şuan bakırköy camlik hastanesinde belma hanim var ona gidiyorum. .

izmit konak hastanelerı grubuna gidiyorum bende doktorum erkan türköz :) komik ve eğlenceli bir doktor insanı güle oyanaya cıkarıyor muayneden :)

Medipol Koşuyolu'nda Müge Emeksiz'e gidiyorum.Çok tatlı bir bayan herşeyi rahatlıkla konuşabiliyorsa çok güzel bilgilendiriyor.Acil durumlarda cebini arayıp yada whatsap dan ulaşarak bilgi alabiliyorum.

Kızlar Kartal umut hastanesinde birsen hanım var 5 den fazla arkadaşımı doğum yaptırdı ve yengem şuan ona gidiyor ben ist den bir yıldır ayrıyım 28 yılım orda geçti ve genel kontrol için gitmiştim Birsen hanıma taşınmadan önce çok ilgili ve iyi bir doktor tavsiye ederim

Ankara da yaşıyorum , ilk kontrollerim de devlet hastanelerini tercih ettim Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesin de Emine Çelen ile görüştüm, daha sonra Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kolej Semt Polikliniğin de Nazlı Aksoy Kala ya gittim. Her ikiside ilgili ve alakalı hekimler.
Şuan Özel Koru Hast. - Ahmet Özek e gidiyorum ve süreci kendisiyle tamamlayacağız inşallah herşey yolunda gider :)

Ankara da yaşıyorum , ilk kontrollerim de devlet hastanelerini tercih ettim Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesin de Emine Çelen ile görüştüm, daha sonra Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kolej Semt Polikliniğin de Nazlı Aksoy Kala ya gittim. Her ikiside ilgili ve alakalı hekimler.
Şuan Özel Koru Hast. - Ahmet Özek e gidiyorum ve süreci kendisiyle tamamlayacağız inşallah herşey yolunda gider :)
Merhaba, doğum paketi mi satın aldınız ? ücret konusunda bilgilendirir misiniz lütfen? sağlıklı doğumlar diliyorum bu arada herkese...

Back
X